Kirito Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 εχω το honor 8 και περιμενω το s7 edge απο public αξιζει η μεταβαση? και αν ναι σε τι χρωμα? υπαρχει επιλογη για μαυρο η χρυσο
ziaba Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 είχα το p9 και το edge νομίζω πως δεν αξίζει δεν έχουν τόσο τρελή διάφορα για να κάνεις μετάβασή
aouaas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) τι εννοεις περιμενεις το s7 edge απο public; θα ξαναβγει προσφορα; Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2017 από aouaas
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 να ρωτησω και εγω αξιζει μεταβαση απο lg g4 σε s7 edge?
petran91 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 τι εννοεις περιμενεις το s7 edge απο public; θα ξαναβγει προσφορα; Εννοεί ότι το έχει παραγγείλει και περιμένει να το παραλάβει. να ρωτησω και εγω αξιζει μεταβαση απο lg g4 σε s7 edge? Έχει νόημα η μετάβαση αυτή. Αν αξίζει είναι υποκειμενικό και ανάλογα σε τι τιμή το έχεις βρει. εχω το honor 8 και περιμενω το s7 edge απο public αξιζει η μεταβαση? και αν ναι σε τι χρωμα? υπαρχει επιλογη για μαυρο η χρυσο Το αν αξίζει είναι υποκειμενικό. Αν σε ενδιαφέρει ή αδιαβροχοποιηση η κάμερα η μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη και μπαταρία, αξίζει.
vchristod84 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 εχω το honor 8 και περιμενω το s7 edge απο public αξιζει η μεταβαση? και αν ναι σε τι χρωμα? υπαρχει επιλογη για μαυρο η χρυσοΑν δεν έχεις οικονομικό θέμα, εννοείται ότι είναι καλύτερο το edge. Σε όλα
ziaba Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα, εννοείται ότι είναι καλύτερο το edge. Σε όλα δεν θα το λεγα https://www.youtube.com/watch?v=rNiO5GRzFSE&ytbChannel=AloHmobile
vchristod84 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 δεν θα το λεγα https://www.youtube.com/watch?v=rNiO5GRzFSE&ytbChannel=AloHmobile Με το συμπάθιο, αυτά τα τεστ - προσωπικά - τα θεωρώ τρελές χαζομάρες. Βέβαια, καλό είναι που το έδειξες αυτό για να ξέρει κι ο ts τι γίνεται
StigmaX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο συσκευές. Το edge είναι η καλύτερη συσκευή ανάμεσα σε αυτές τις δύο σε όλα τα επίπεδα. Το χονορ πέρα της τιμής του, δεν είναι καλή συσκευή, εκτώς και αν δεν έχεις πρόβλημα να φορτίζεις δύο και τρεις φορές τη μέρα τη μπαταρία αν είσαι ενεργός χρηστης.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 εχω το honor 8 και περιμενω το s7 edge απο public αξιζει η μεταβαση? και αν ναι σε τι χρωμα? υπαρχει επιλογη για μαυρο η χρυσο Λοιπον ας πουμε σε τι κερδιζει το S7 edge. Καλυτερη οθονη(αναλυση+amoled) καλυτερη καμερα(σε συνολικη ποιοτητα,γρηγορο auto focus,τελεια για αρχαριους) καλυτερο video αδιαβροχο καλυτερος επεξεργαστης και γραφικα καλυτερη μπαταρια ασυρματη φορτιση(δεν νομιζω να υποστηριζει το honor χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) Σε αυτο που κερδιζει το Honor 8 ειναι στην διπλη καμερα(αν σε ενδιαφερει το εν λογω feature)και στην χαμηλοτερη τιμη. Εν μερη ναι σχεδον σε ολα χειροτερο ειναι και φυσικα οτι πληρωνεις παιρνεις απο πλευρας τιμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα