Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Σε Audi TT εφυγε απο το κομπρεσερ η τροχαλια . Ο ηλεκτρολογος μιλαει για μεταχειρισμενο με κοστος μαζι με εργασια 300+ ευρω . Ξαφνικα σταματησε να βγαζει κρυο αερα. Υπαρχει περιπτωση να επισκευζετααι ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δεν νομιζω να επισκευαζεται. Για μεταχειρισμενα ρωτηστε και εδω: 6ο χλμ Λεωφόρου Κορωπίου Βάρης, Ποθος Γεωργιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γιάννη βρες τον κωδικό ανταλλακτικού και ψάξε στο eBay. Με τα λεφτά που ζητάνε στην Ελλάδα για μεταχειρισμένο παίρνεις από το εξωτερικό ολοκαίνουργιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πως να βρω τον κωδικο ? Αν κατι δεν ειναι σωστο και υπαρχει καια ασυμβατοτητα πανε τα λεφτα . Αν το φερω απ εξω εδω θα θελουν μια 100αρα τουλαχιστον για εργασια αφου δεν εβγαλαν απο το ανταλλακτικο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Σωστό και αυτο, δέν ξερω για τα Audi αλλα η Honda έχει ιστοσελίδα με βαση δεδομένων και με τον αριθμο πλασιου βρισκεις μέχρι και τη παραμικρη βιδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Και στο BMW τα βρίσκω από βάση δεδομένων online. Ειδάλλως πάνω στο ανταλλακτικό ή ρωτάς στην αντιπροσωπεία (και ζητάς και "προσφορά") Γιατί αν το πάρεις από Ελλάδα από μάντρα μεταχειρισμένο δεν υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος;; (το έχω πάθει δις). 100€ τοποθέτηση κομπρεσέρ κλιματιστικού είναι ανήκουστο πάντως. 100€ μου ζητάνε για αλλαγή συμπλέκτη σε δύσκολο μάλιστα αμάξι! Πάνω από 60 με το φρέον δεν πρέπει να σου πάρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Και στο BMW τα βρίσκω από βάση δεδομένων online. Ειδάλλως πάνω στο ανταλλακτικό ή ρωτάς στην αντιπροσωπεία (και ζητάς και "προσφορά") Γιατί αν το πάρεις από Ελλάδα από μάντρα μεταχειρισμένο δεν υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος;; (το έχω πάθει δις). 100€ τοποθέτηση κομπρεσέρ κλιματιστικού είναι ανήκουστο πάντως. 100€ μου ζητάνε για αλλαγή συμπλέκτη σε δύσκολο μάλιστα αμάξι! Πάνω από 60 με το φρέον δεν πρέπει να σου πάρει. Εγω που άλλαξα έδωσα 75 για εργασία. Γενικά μου ζήταγαν 150+για τοποθέτηση + φρεον.. Γιάννης Platano λογικά πάνω στο compressor θα γράφει κωδικό. Αλλιώς δε ξερω ψάχνεις κωδικό απο site catcar.info ή κλασικα site ανταλλακτικών ή αν βρεις κάτι επίσημο. Πχ στη renault που έχω μονο αν βρεις το πρόγραμμα dialogys ή σε site. Απλά το θέμα ειναι πως για το ίδιο αμάξι μπορεί να υπάρχουν διαφοεροποιήσεις σημαντικές οποτε προσοχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με 300 παίρνεις κανούριο compressor.Θα σε συμβούλευα να ψάξεις για μεταχειρισμένο μέχρι 100-120.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πήγαινε σε καινούριο.Πάρε και κανα τηλέφωνο σε ανακύκλωση μπας και έχουν κανένα.Αν έχεις τον κωδικό του ανταλακτικού ζήτα το και με αυτό.Πιθανόν να ταιριάζει από άλλο του vag group,οπότε αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αυτο βρηκα απο Ελλαδα ...Ειναι Quatro το TT https://www.antallaktikaonline.gr/aks-dasis/1732789 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 μολις χθες ανεβηκε αυτο το βιντεο απο εναν σωστο μαστορακο που παρακολουθω στο νετ.. σε ενδιαφερει αμεσα φιλε... https://www.youtube.com/watch?v=ZtpX6BPjTks 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Όπα φίλε, πως έφυγε η τροχαλια; Άλλη ζημιά δεν έπαθες; Πας σε μαγαζί με ανταλλακτικα δίνεις αριθμό πλαισίου βρίσκουν το κομπρεσερ και βλέπουν και τον αριθμό ανταλλακτικου της τροχαλιας. Τρεις βίδες νομίζω ότι έχει και τέλος. Τον βάζεις επάνω βάζεις φρεον και είσαι έτοιμος. Βάλε καμία φωτο Από ότι βλέπω πρέπει να το δίνει σετ μαζί το κομπλερ. Ρώτα πάντως για τιμή σαν ξεχωριστά ανταλλακτικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστω.Το γιου μου ειναι το αμαξι...Δεν ειναι της ηλικιας μου ενα τετοιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αυτο βρηκα απο Ελλαδα ...Ειναι Quatro το TT https://www.antallaktikaonline.gr/aks-dasis/1732789 Εχει κανει καποιος συναλλαγη με αυτο το καταστημα ? Μου ειπαν οτι τα προϊοντα ειναι καινουργια και κατω απο 130 ευρω μεταχειρισμενο δεν το βρισκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Προχώρα άφοβα στην αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Σε Audi TT εφυγε απο το κομπρεσερ η τροχαλια . Ο ηλεκτρολογος μιλαει για μεταχειρισμενο με κοστος μαζι με εργασια 300+ ευρω . Ξαφνικα σταματησε να βγαζει κρυο αερα. Υπαρχει περιπτωση να επισκευζετααι ? Ευχαριστω. εννοεις οτι εκοψε τροχαλια?παρε αυτην που βρηκες στα 170 καινουρια.καλα να ειναι η κινα,προ 10ετιας τετοια ζημια θα την χρυσοπληρωνες μολις χθες ανεβηκε αυτο το βιντεο απο εναν σωστο μαστορακο που παρακολουθω στο νετ.. σε ενδιαφερει αμεσα φιλε... https://www.youtube.com/watch?v=ZtpX6BPjTks που τον βρηκες το τζανκι?ανασαινει και κουραζομαι.δεν ισχυει αυτο που λεει.με το σκεπτικο του,αν παρεις κατι καινουριο και βγει ελατωματικο,μην ξαναπαρεις καινουριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα