Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Θελω να ενσωματωσω εξωτερικους υποτιτλους str σε μια ταινια mkv

To σημαντικο ειναι να μπορω να επιλεγω εγω το μεγεθος , ωστε να μην μου τους δειχνει μικρους ο player της τηλεορασης (οπως κανει τωρα )

Απο οτι εχω καταλαβει, δεν αρκει μια απλη ενσωματωση αλλα ''καψιμο'' πανω στην ταινια .Δεν με ενδιαφερει αν ειναι χρονοβορα η διαδικασια η αν επηρεαζεται ελαφρως η ποιοτητα της ταινιας.Θελω να φαινονται καθαρα και ομορφα οι υποτιτλοι,στο μεγεθος που με βολευει

2.Mερικοι λενε οτι αρκει η μετατροπη των srt σε idx/sub που ουσιαστικα ειναι 'εικονα'.Σε αυτη την περιπτωση ομως μπορεις να επεμβεις στο μεγεθος, χωρις να επεμβει η τηλεοραση μετα ?

Δημοσ.

Μια ιδέα (δεν το χω δοκιμάσει) να μεγαλώσεις τα γράμματα στο αρχειο srt και να δεις αν αλλάζουν στην τηλεόραση. 

Δημοσ.

Μια ιδέα (δεν το χω δοκιμάσει) να μεγαλώσεις τα γράμματα στο αρχειο srt και να δεις αν αλλάζουν στην τηλεόραση. 

οχι δεν γινεται αυτο,τα ξαναδειχνει μικρα

Δημοσ.

Μια λύση -ίσως- θα ήταν να μετατρέψεις τους srt σε ass (ορίζοντας το επιθυμητό μέγεθος, το χρώμα, τη γραμματοσειρά, τη θέση - τα οποία θα βρεις κατόπιν πειραματισμών) και είτε να τους βάλεις μαζί με το mkv ως ξεχωριστό αρχείο είτε να τους ενσωματώσεις στο mkv. Το αν θα αναπαραχθούν έτσι εξαρτάται από τις δυνατότητες της τηλεόρασης. Θα μπορούσες επίσης να τους κάψεις μόνιμα πάνω στο mkv με επανακωδικοποίηση.

Η μετατροπή σε ass μπορεί να γίνει με το Subtitle Edit.

Δημοσ.

Θα μπορούσες επίσης να τους κάψεις μόνιμα πάνω στο mkv με επανακωδικοποίηση.

Βασικα προτασεις για προγραμμα που να κανει αυτο ακριβως θελω,ευκολορυθμιστο προγραμμα αν ειναι δυνατον.

Θα δοκιμασω και το ass

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...