ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Και μετα απο αυτο αντε γεια Bitcoins . Θα το απαγορεψουν με αφορμη οτι το χρησιμοποιουν οι τρομοκρατες. Αν ομως οι "τρομοκρατες" ειναι αυτοι που και καλα τους κυνηγανε? Χαχαχα! Καψιμο παλι... 2 ρολοι δηλαδη... Πως λεμε οτι η Αμερικη εχει επετειο για τους αδικο χαμενους των διδυμων πυργων αλλα ειναι πολυ πιθανο να τους εριξαν οι ιδιοι? Κατι τετοιο...
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αν ομως οι "τρομοκρατες" ειναι αυτοι που και καλα τους κυνηγανε? Χαχαχα! Καψιμο παλι... 2 ρολοι δηλαδη... Πως λεμε οτι η Αμερικη εχει επετειο για τους αδικο χαμενους των διδυμων πυργων αλλα ειναι πολυ πιθανο να τους εριξαν οι ιδιοι? Κατι τετοιο... Zeitgeist εσύ?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δεν είναι αυτό φίλε. Μάλλον δεν ξέρεις για τα hosting. Για αυτό το λόγο δημιούργησαν και τα bitcoin Για πες μας εσυ που ξερεις απο "hosting" λοιπον τι εφταιξε ;
pcos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 ναι, ολα μας επιβαλλονται στο ονομα της τρομοκρατιας! και εμεις σαν κουτορνιθια λεμε και ευχαριστω! με κατι τετοιο μας φακελωσαν ολους με το verification των κινητων μας τηλςφωνων για να μη και καλα τα χρησιμοποιουν ανωνυμα οι κακοποιοι για να ζητανε λυτρα! χαχαχαχαχαχαχαχαχα οι κακοποιοι παντα εχουν τον τροπο, τι κανουν λοιπον? χρησιμοποιουν κινητα αλλοδαπων, τρεχα πιαστους! :D:D:D:D:D:D
kinhthra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Για πες μας εσυ που ξερεις απο "hosting" λοιπον τι εφταιξε ; Πάρα πολλά... Από το προσωπικό που έχουν μέχρι την αδιαφορία. Και το πρώτο σχόλιο δεν το είχα διαβάσει όλο για τις ενημέρωσης (από κινητό είμαι)
bazzil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Εμ με τέτοιες εκδόσεις λογισμικών πως να μην προσβληθεί. Κάντε ρε άνθρωποι καμιά ενημέρωση να κλείσετε καμιά τρύπα. Αν ήταν στην Βορεια Κορέα αύριο θα ήταν όλοι μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα.
paul_v1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Κ εγώ νόμιζα οι χάκερ ήταν νοτιοκορεάτες που προσπαθούσαν να βλάψουν την καημένη μαμά αμερικα ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Κ εγώ νόμιζα οι χάκερ ήταν νοτιοκορεάτες που προσπαθούσαν να βλάψουν την καημένη μαμά αμερικα .. Nότιοκορεάτες, γιατί?
ChimairaX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Οι τρομοκράτες θα είναι η αφορμή. Αλλά μια χαρά οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν και ευρώ δολάριο κλπ. Απλά το bitcoin δεν ελέγχεται και δεν συμφέρει το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα όχι απλά να αποκτήσει δύναμη, αλλά γενικά να υπάρχει..
GRat Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Και μετα απο αυτο αντε γεια Bitcoins . Θα το απαγορεψουν με αφορμη οτι το χρησιμοποιουν οι τρομοκρατες. Ναι γιατί fiat money δεν τα χρησιμοποιούν για παρανομίες..
Regulus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Πολύ μούφα μου φαίνεται η είδηση. Δεν θα επεκταθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα