geioannou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μύωση ταχυτητας απο τοτε που ενεργοποιηθηκε η VDSL στην περιοχη μου.Και πιο συγκεκριμενα, μολις δέχθηκα και τηλεφώνημα απο την vodafone για προσφορα σε πακετo VDSL, το οποιο δεν αποδεχθηκα λογο του οτι δεν με ενδιαφερε, μετα απο 4-5 ημερες και εγω και αλλο ενας συνδρομητής στην ιδια πολυκατοικία, ειδαμε το 6-8mbps να εχει γινει 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιλησα με το τεχνικο τμημα και εκει αρχισε η κοροιδια της αρκουδας.Τους ειπα οτι εδω και εικοσι χρονια η ταχυτητα που υποστηριζε η περιοχη με 4-5 διαφορετικους παροχους ηταν 6-8 mbps. πως ξαφνικα εγινε 4 και μαλιστα μετα την ενημερωση της προσφορας για vdsl!!!με τα πολλα μου ειπε ο ανθρωπος που μιλουσα οτι τοσο βλεπω οτι πιανει η περιοχη σας, οτι πιανει 5 mbps.ειπα λοιπον να παει και να δει τις προγουμενες συνδεσεις και το που συγχρωνιζα παλαιωτερα!ειδε οτι ημουν στα 6,5mbps, λοιπον.οποτε μετα του ειπα, οκ, θελω παλι να συγχρωνισω στα 6.5.και η απαντηση του ηταν οτι βλεπω οτι το μεγιστο που μπορειτε να συγχρωνισεται ειναι το 5, γιατι αυτη ειναι η αποσταση στο το αστικο κεντρο.και βεβαια μετα αυτη την κοροιδια, του ειπα, "δηλαδη μεχρι πριν 10 ημερες που επιανα τα 6.5, το σπιτι μου ηταν πιο κοντα στο κεντρο !!!!! επιασα δηλαδη το σπιτι μου και το πηγα πιο μακρια και για αυτο δεν πιάνω τοσο καλα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"και ειπα επισης οτι τωρα που πολυ συνδρομητες πανε σε VDSL, ο χαλκος δεν θα εχει τοσο τραφικ, οποτε μονο να μειωθει δεν γινεται.ειναι ξεκαθαρο οτι ριξαν την ταχυτητα για να μας αναγκασουν να παμε σε VDSL. το θεμα ειναι τι μποορω να κανω εγω μιας και ουτε σωστη πολιτική ειναι, ουτε χρειαζομαι την VDSL, ουτε και τα χρηματα διαθετω.θελω να το τραβηξω μεχρι τερμα. ακομα και να αποχωρισω, αποδικνιοντας οτι δεν φταιω εγω σε κατι και ετσι να φυγω χωρις πεναλτι.Παρακαλω τις γνωμες σας, ευχαριστω
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γραπτό παράπονο στον πάροχο και αν δεν λυθεί, γραπτά στη φόρμα τής Ε.Ε.Τ.Τ. http://www.apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam;jsessionid=D85192790F42B17B07E901EB36BA8B81
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ενεργοποιήθηκαν "γείτονες" με VDSL, αυξήθηκε το crosstalk (παρεμβολές), μειώθηκε ο συγχρονισμός... 5
Silverage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ενεργοποιήθηκαν "γείτονες" με VDSL, αυξήθηκε το crosstalk (παρεμβολές), μειώθηκε ο συγχρονισμός... Αυτό. Προτιμάς όμως τα 6,5 απο τα 30;
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Η Voda στο VDSL 50άρι δεν έχει εγγύηση αν πιάνεις κάτω απο 45? Κάτι τέτοιο είχα δει στην τηλεόραση.
geioannou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 βασικα δεν με ενδιαφερει το VDSL. εχω πακετο με 17€ με υπηρεσιες τηλεφωνιας που δεν καταναλωνω ουτε το 20% και δεν χρειαζεται να παω στα 32€ που ειναι το VDSL πακετο που μου δωσαν χωρις να κανω χρηση με κατεβασματα αρχειων κλπ. για σερφαρισμα κλπ μια χαρα ειναι τα 6.5. Αλλα τωρα που επεσε στα 4 το θεωρω κοροιδια, μεσα στην αθηνα να επιστρεφω σε εποχες του 2000.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τους ειπα οτι εδω και εικοσι χρονια η ταχυτητα που υποστηριζε η περιοχη με 4-5 διαφορετικους παροχους ηταν 6-8 mbps. πως ξαφνικα εγινε 4 και μαλιστα μετα την ενημερωση της προσφορας για vdsl!!! τί λες ρε παιδί μου..πολύ μπροστά αυτή η περιοχή το 1997, είχε adsl πριν καν έχουμε στην Ελλάδα πόσο μάλλον όταν η αρχική ταχύτητα ήταν τα 384kbps . -- από κει και πέρα γραπτά παράπονα,με αναλυτική αναφορά του προβλήματος..περιμένεις 20 μέρες και αν δεν πάρεις απάντηση από τον πάροχο, τότε επικοινωνείς με την ΕΕΤΤ.(αυτή είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις πριν μιλήσεις με ΕΕΤΤ) Έτσι έκανα με τον ΟΤΕ που είχα θέμα,στο τέλος αναγνώρισαν (πριν φτάσουμε στην ΕΕΤΤ, πήρα απάντηση την 3η μέρα,και μετά και με το ταχυδρομείο)το λάθος τους,και ότι υπάρχει πρόβλημα.. έστειλαν τεχνικό και μου έκαναν δώρο 3 μηνών πάγια. 2
geioannou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 τί λες ρε παιδί μου..πολύ μπροστά αυτή η περιοχή το 1997, είχε adsl πριν καν έχουμε στην Ελλάδα πόσο μάλλον όταν η αρχική ταχύτητα ήταν τα 384kbps . καλα εκει κολλησες εσυ. Δηλαδη αν δεν ειναι 20 και ειναι 17 αλλαζει κατι! μιλαμε για εποχες και ζητηματα τεχνολογιας που ο 1 χρονος ειναι μια αιωνιότητα. Any way. Οταν λες γραπτως, εννοεις γραμμα με το ταχυδρομειο κλπ ?
bill2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 καλά παιδία εδω διαφημίζουν όυι χτίζουν το δικό τους δίκτυο και έκλεισα 1 μήνα για το vdsl
sistah Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Για μια τετοια μικρη μειωση δεν πιστευω οτι θα βρεις το δικιο σου..Ο Thresh εξηγησε τον λογο και θα συμφωνησω απολυτα, δεν χρειαζεται συνωμοσιες κτλ. Εφοσον ομως, οπως ανεφερες, η χρηση που κανεις ειναι πολυ βασικη, σε επηρεαζει σε κατι πρακτικα ή απλα για το γαμωτο της υποθεσης κανεις σαματα?
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 καλα εκει κολλησες εσυ. Δηλαδη αν δεν ειναι 20 και ειναι 17 αλλαζει κατι! μιλαμε για εποχες και ζητηματα τεχνολογιας που ο 1 χρονος ειναι μια αιωνιότητα. Any way. Οταν λες γραπτως, εννοεις γραμμα με το ταχυδρομειο κλπ ? με email προς τον πάροχο
prometheas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ενεργοποιήθηκαν "γείτονες" με VDSL, αυξήθηκε το crosstalk (παρεμβολές), μειώθηκε ο συγχρονισμός... Αυτη ειναι η ουσια. Δεν νομιζω οτι και με καταγγελία θα βρείς το δίκιο σου. Οταν εγκαταστάθηκα στο σπιτι που ειμαστε τώρα (νεοδμητο τότε) επιανα 15Mbps και μεσα σε 9 χρονια η ταχύτητα εχει πέσει στα 10Μbps με το ζόρι. Πήγα σε VDSL και βρήκα την υγεία μου. Οσο για το VDSL μπορείς να το παρεις πολύ φτηνότερα από τα 32 Ευρώ που αναφέρεις οταν λήξει το τρέχον σου συμβόλαιο με μια αιτηση φορητότητας.. καλά παιδία εδω διαφημίζουν όυι χτίζουν το δικό τους δίκτυο και έκλεισα 1 μήνα για το vdsl Εχουν αυξηθει οι χρόνοι ενεργοποίησης. Υπομονή.
anti Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αυτό. Προτιμάς όμως τα 6,5 απο τα 30; Ειλικρινα τωρα... Τα πιστευεις αυτα που λες;
Silverage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ειλικρινα τωρα... Τα πιστευεις αυτα που λες; ε; 2
Hardii Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Άσχετο, εγώ ζήτησα αλλαγή σε vdsl στις 15, μαίου. Η υποτιθέμενη αλλαγή έγινε στις 15 Ιουνίου, και από τις 15 Ιουνίου μέχρι και τώρα δεν έχω ούτε internet, ούτε σταθερό. Πέρασαν 7 μέρες. Και σου λένε όλοι τα ίδια, είστε σε σειρά προτεραιότητας και οι τεχνικοί μας δουλεύουν για να διορθωθεί άμεσα το τεχνικό σας θέμα.. Πέρα του ότι στις 15 Ιουνίου μου έστειλαν sms, ότι θα με ενημερώσει η κα (ΟΝΟΜΑ) στις 21.6.2017 τηλεφωνικά για το θέμα σας, αλλά ούτε καν με πήρε. Good job vodafone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα