takisanar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μολις διαλυθηκε ο φορτιστης μου στο mac.. magsafe 60w.. γνησιος καινουριος κανει 60-70€.. υπαρχουν και μουφες με 20€.. εχει αγορασει καποιος οεμ φορτιστη... ποια η γνωμη σας..καταλαβαινω πως επειδη ειναι ακριβο το μηχανημα καλο θα ηταν να αγοραζα αυθεντικο φορτιστη να μαι ησυχος.. αλλα μηπως υπαρχει καποια αλλη γνωμη;
corsair04 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μολις διαλυθηκε ο φορτιστης μου στο mac.. magsafe 60w.. γνησιος καινουριος κανει 60-70€.. υπαρχουν και μουφες με 20€.. εχει αγορασει καποιος οεμ φορτιστη... ποια η γνωμη σας..καταλαβαινω πως επειδη ειναι ακριβο το μηχανημα καλο θα ηταν να αγοραζα αυθεντικο φορτιστη να μαι ησυχος.. αλλα μηπως υπαρχει καποια αλλη γνωμη; εγώ είχα πάρει από το zapals και μια χαρά δούλευε τώρα εάν θες να πάρεις εάν φθηνό ποιοτικό κοίτα skroutz και δησιο
Neg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αν θες την συμβουλή μου.. γιατί και εγώ έπρεπε να πάρω καινούργιο φορτιστή.. σκέψου μόνο ότι πλήρωσες 1500€ για το Macbook και ότι έχεις στα πόδια σου μία συσκευή που αποτελείτε από αλουμίνιο και όχι πλαστικό.. δεν θα ρίσκαρα Third Party φορτιστές στην θέση σου. 3
ktf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αν ο φορτιστής δεν χάλασε από δική σου υπαιτιότητα (εμένα μου κάηκε ένας..) και σε καλύπτει η εγγύηση, πήγαινε να στον αντικαταστήσουν.
corsair04 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αν θες την συμβουλή μου.. γιατί και εγώ έπρεπε να πάρω καινούργιο φορτιστή.. σκέψου μόνο ότι πλήρωσες 1500€ για το Macbook και ότι έχεις στα πόδια σου μία συσκευή που αποτελείτε από αλουμίνιο και όχι πλαστικό.. δεν θα ρίσκαρα Third Party φορτιστές στην θέση σου. σε αυτό εν μέρη έχει δίκαιο άλλα γράφει για megasafe οπότε έχει 13 μέχρι και του 2010 άρα πλέον μπορεί να κοστίζει από 150-300€ το λαπτοπ αξίζει να δώσει 70-80€ για τον φορτιστή γνώμη μου είτε να αγοράσει κάποιον φορτιστή από κάποιον που ξέρει από μπαταρίες και φορτιστές ή αλλιώς να βρει κάποιον από τις αγγελίες αυθεντικό σε καλή κατάσταση .
takisanar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ακριβως 13αρι του 2010 εχω οποτε δν ξερω αν αξιζει ο αυθεντικος καινουριος.. θα ριξω και μια ματια στς αγγελιες και βλεπουμε
corsair04 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ακριβως 13αρι του 2010 εχω οποτε δν ξερω αν αξιζει ο αυθεντικος καινουριος.. θα ριξω και μια ματια στς αγγελιες και βλεπουμε εγώ είχα πάρει αυτό
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 να παρεις γνησιο, εμενα μου χαλασε μετα απο 2 χρονια και πηρα καινουργιο, δεν εμπιστευομαι τα οεμ σε τοσο ακριβο μηχανημα, ειδικα ο φορτιστης μπορει να σε ψησει την μπαταρια και να τρεχεις για παραπανω εξοδα 1
sil_unique Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αξίζει να πάρεις αυθεντικό, άντε και μεταχειρισμένο. Δεν λέω μια χαρά δουλεύουν και τα άλλα συνήθως αλλά στην περίπτωση που καούν παίρνουν και το μηχάνημα μαζί τους - αυτό ισχύει σε όλα τα laptop άσχετα την μάρκα. Οπότε αξίζει να ρισκάρεις να κάψεις μητρική για 50€ διαφορά αυθεντικού με κινεζιά; 1
marmagia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Πράγματα ταιμ. Θα περίοδο με έπιασε τσιγκουνιά και πγρα έναν σχετικά ακριβούτσικο για μη γνήσιο και μου έμεινε στο χέρι στον χρονο. Έκτοτε πηρα αυθεντικό φορτιστή και εχει κρατήσει τόσο πολλα χρονια. Αξίζει τα λεφτά του
gagarin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Διάβασε αυτό κ μετά θα μπορείς άνετα να πάρεις απόφαση.. http://www.righto.com/2015/11/macbook-charger-teardown-surprising.html?m=1 1
gousias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Έχει χαλάσει φορτιστής σε MacBook late 2007 (model 3,1). Τι προτάσεις έχετε για αυτή την περίπτωση; Πρόσφατα έγινε και μια αναβάθμιση σε SSD, χρήματα έφυγαν κι εκεί, αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει ουσιαστική μεταπωλητική αξία στο συγκεκριμένο MacBook, απλώς εξυπηρετεί τον άνθρωπο που το έχω δώσει.
atheatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, gousias είπε Έχει χαλάσει φορτιστής σε MacBook late 2007 (model 3,1). Τι προτάσεις έχετε για αυτή την περίπτωση; Πρόσφατα έγινε και μια αναβάθμιση σε SSD, χρήματα έφυγαν κι εκεί, αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει ουσιαστική μεταπωλητική αξία στο συγκεκριμένο MacBook, απλώς εξυπηρετεί τον άνθρωπο που το έχω δώσει. Δοκίμασε να το επισκευάσεις. Συνήθως κόβετε το καλωδιο κοντά στον φορτιστή. Εγώ επισκεύασα τον δικό μου έτσι. Έκοψα και κόλλησα το καλωδιο όπως δείχνουν οδηγίες σε ifixit. Επίσης πήρα και έναν noname σε περίπτωση που δεν τα κατάφερνα. Τώρα έχω και τους δυο.
gousias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Αν είχα τέτοιες ικανότητες θα το έκανα και σίγουρα δεν θα ρωτούσα.
atheatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, gousias είπε Αν είχα τέτοιες ικανότητες θα το έκανα και σίγουρα δεν θα ρωτούσα. Πρόταση μου είναι να βρεις κάποιον να στο επισκευάσει. Δεύτερη πρόταση πάρε έναν noname φτηνό κάτι σαν και αυτό https://www.amazon.de/gp/product/B01H1NZYT0/ref=s9_acsd_hps_bw_cr_x__a_w
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα