crazydoc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον σκληρό μου δίσκο και θα ήθελα όποιος ξέρει να με βοηθήσει. Λοιπόν έχω έναν της Maxtor M3 1TB. Όταν τον συνέδεσα για πρώτη φορά παρόλο που που έκανε κανονική εγκατάσταση δεν μπόρεσα ποτέ να τον χρησιμοποιήσω. Ή συσκευή εμφανιζόταν μόνο στο τομέα συσκευές εκτυπωτές χωρίς όμως εγώ να μπορώ να την χρησιμοποιήσω. Να σημειωθεί ότι σε άλλους υπολογιστές πιάνει κανονικά. Ρώτησα κάποιους και μου είπαν να πάω στη διαχείριση δίσκων και να δηλώσω γράμμα. Και που πήγα όμως τίποτα δεν έκανα. Μόλις μπήκα αν και μου έδειχνε τον σκληρό έλεγε ότι δεν δουλεύει. Ξέρει κανείς μήπως τι πρέπει να κανω Για να δουλέψει και στον δικό μου υπολογιστή; (Ό υπολογιστής μου τρέχει τα Windows 7 home premium) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 εφοσον σε αλλους υπολογιστές λειτουργεί κανονικά σημαίνει οτι ο δίσκος πρόβλημα δεν έχει. Απο εκει και πέρα,άλλα εξωτερικά μέσα λειτουργουν κανονικά στο σύστημά σου; πχ εξωτερικός δίσκος με δική του τροφοδοσία κλπ; οχι στικάκια. Το αναφέρω καθώς ειναι πιθανό να μην επαρκεί η τάση(ιδιαίτερα στις μπροστινές usb)για να λειτουργήσει ο δίσκος. Στις πίσω θύρες έχεις δοκιμάσει;
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Κανονικα εισαι για εδω παντως να ξερεις... http://www.insomnia.gr/forum/25-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82/ Μαλλον δεν επαρκει το ρευμα παντως οπως σου ειπε και ο Χρησταρας... Να υποθεσω οτι τα μηχανηματα που το εβαλες και δουλευει κανονικα ειναι πιο καινουργια απο το δικο σου? Και κοιτα οντως αν δεν εχεις βαλει στις πισω θυρες, βαλε τον κι εκει..
crazydoc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Το πρόβλημα όπως φαίνεται είναι η τροφοδοσία ρεύματος. Μόλις δοκίμασα τις πίσω θύρες επιασε κανονικά. Όσο για τα μηχανήματα που μου είπες ο υπολογιστής που δεν τον δεχόταν ήταν κατά σειρά δεύτερος σε ηλικία. Δηλαδή το λάπτοπ που τον διάβαζε ήταν τελευταίας τεχνολογίας και ο τρίτος υπολογιστής απαρχαιωμένης. Τεσπα Ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα