gauss00 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γεια σας παιδια,αντιπετωπιζω προβλημα με τον εκτυπωτη μου οταν το συνδεω στο pc για μερικα δευτερολεπτα μαυριζει η οθονη και δεν δουλευει το ποντικι το ιδιο ισχυει και οταν το αποσυνδεω μετα φτιαχνει το ποντικι...επισης πριν το κανει αυτο δουλευαν ολα κανονικα αλλα δεν με αφηνε να βγαζω φωτοτυπιες. καμια βοηθεια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τι εκτυπωτή έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Εγω θα υποθεσω οτι συνδεεις τον εκτυπωτη σε Usb hub. Μαζι με το ποντικι. Ειμαι καλος μαντης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τι εκτυπωτή έχεις? canon i475D κατι που ξεχασα πριν κανω φορματ πολυ καιρο πριν δουλευε κανονικα Εγω θα υποθεσω οτι συνδεεις τον εκτυπωτη σε Usb hub. Μαζι με το ποντικι. Ειμαι καλος μαντης? οχι,το pc σκεψου εχει δυο θυρες usb απο μπροστα στο ενα εχω βαλει το ποντικι και στο αλλο βαζω τον εκτυπωτη παντα ετσι το εκανα και δουλευε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πισω δεν εχει USB να δοκιμασεις τον εκτυπωτη εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πισω δεν εχει USB να δοκιμασεις τον εκτυπωτη εκει? δουλευει μια χαρα απο πισω ισως δεν εχει χαλαση η μπροστινη θυρα τι να πω.. καμια ιδεα γιατι δεν με αφηνει να βγαλω φωτοτυπιες;επιλεγω ενα pdf για εκτυπωση το αποθηκευει στα documents και εκει το αρχειο λεει οτι ειναι ακυρο και δεν μπορει να το βρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 ...επιλεγω ενα pdf για εκτυπωση το αποθηκευει στα documents και εκει το αρχειο λεει οτι ειναι ακυρο και δεν μπορει να το βρει Με μπερδευεις. Πας να εκτυπωσεις το pdf και το αποθηκευει? Καταλαβα καλα? Εχεις επιλεξει να κανει "Εκτυπωση σε Αρχειο", μαλλον. Πρεπει να επιλεξεις το ονομα του εκτυπωτη σου για εκτυπωσει σε χαρτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 παιδια δεν ξερω τι εχει παθει στο my computer μου το δειχνει σαν storage,την επιλογη που ειπε ο φιλος απο πανω δεν μπορω να το βρω πουθενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα