Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση ... ενας γειτονας εχει βαλει ρεπεατερ στο σπιτι του για να εχει καλυτερη καλυψη λογω διωροφου σπιτιου ... το σημα απο το ρεπεατερ το πιανω και εχω παρει και την εγκριση του για το ιντερνετ ....μπορω να συνδεσω πανω στο ρεπεατερ αλλο ρεπεατερ ??? αλλιως τι αλλη διαδικασια μπορω να κανω απο την δικια μου μερια ?? υπαρχει αλλος τροπος ? δεν συζηταμε για καλωδια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μια ερωτηση ... ενας γειτονας εχει βαλει ρεπεατερ στο σπιτι του για να εχει καλυτερη καλυψη λογω διωροφου σπιτιου ... το σημα απο το ρεπεατερ το πιανω και εχω παρει και την εγκριση του για το ιντερνετ ....μπορω να συνδεσω πανω στο ρεπεατερ αλλο ρεπεατερ ??? αλλιως τι αλλη διαδικασια μπορω να κανω απο την δικια μου μερια ?? υπαρχει αλλος τροπος ? δεν συζηταμε για καλωδια 

θα σέρνεται το internet ......  θα τον βάλεις να περάσει καλώδιο και access point στον πάνω όροφο και μετά εσύ μπορείς να βάλεις repeater.  

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα οτι αυτον δεν το νοιαζει τι θα κανω εγω για να βρω το wifi ... στο δικο του σπιτι ειναι μια χαρα και δεν εχει σκοπο να κανει κατι διαφορετικο ........δηλαδη καλωδια και τετοια δεν προκειται να βαλει κι ας τα πληρωνω εγω ... τον ρωτησα και μου ειπε αν ηταν να περασει καλωδια θα εβαζε σε ολο το διωροφο αντι για ρεπεατερ..... δεν με ενδιαφερει το αν θα πιασω απο το 20mbps που εχει τα 5 ...απλα να εχω ιντερνετ για κανενα βιντεακι και τιποτα facebook ... δηλαδη απλα πραγματα ή κανενα βαιμπερ ή σκάιπ ... παιχνιδια δεν παιζω ουτε κατεβαζω τρελα αρχεια ... αρα γινεται να βαλω ρεπεατερ πανω σε ρεπεατερ

Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα οτι αυτον δεν το νοιαζει τι θα κανω εγω για να βρω το wifi ... στο δικο του σπιτι ειναι μια χαρα και δεν εχει σκοπο να κανει κατι διαφορετικο ........δηλαδη καλωδια και τετοια δεν προκειται να βαλει κι ας τα πληρωνω εγω ... τον ρωτησα και μου ειπε αν ηταν να περασει καλωδια θα εβαζε σε ολο το διωροφο αντι για ρεπεατερ..... δεν με ενδιαφερει το αν θα πιασω απο το 20mbps που εχει τα 5 ...απλα να εχω ιντερνετ για κανενα βιντεακι και τιποτα facebook ... δηλαδη απλα πραγματα ή κανενα βαιμπερ ή σκάιπ ... παιχνιδια δεν παιζω ουτε κατεβαζω τρελα αρχεια ... αρα γινεται να βαλω ρεπεατερ πανω σε ρεπεατ

ότι γίνεται γίνεται αλλά ίσως να μην δουλεύει σωστά 

Δημοσ.

Μην κανεις άλλη μια επανάληψη

Και ολα στο ίδιο καναλι

Σπασμένο τηλέφωνο θα παίζουν οι συσκευές

Το ρουτερ του εσύ το πιάνεις;

Δημοσ.

δηλαδη ? τι να μην δουλευει σωστα? 

εάν μπορούσες να διαθέσεις κάποια χρήματα κοντά τα 50 θα σου πρότεινα ένα nanostation για να πάρεις από το αρχικό modem. 

Δημοσ.

αν το επιανα το ρουτερ του ηξερα την διαδικασια ... το θεμα ειναι οτι δεν το πιανω γιατι ειναι στην αντιθετη πλευρα του σπιτιου απο το δικο μου ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...