Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το Spotify στο Windows Store των Windows 10

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτη φωτός πίσω η mobile έκδοση δυστυχώς. 

Πολλά κωλύματα και ελλείψεις όπως το Cast to Device.

Γούστα είναι αυτά.

Το store των pc και λιγοτερες εφαρμογες ειχε και ποιοτικα υποδεεστερες απο αυτο των mobile.

Ας πουμε εχει ο ΟΑΣΑ εφαρμογη στο mobile store

και δεν την εχει στο pc store.

Αυτο διαλεγουν κι αλλοι , και το spotify στον τιτλο της εοδησης ειναι ενα ακομα δειγμα ποσο πισω ηταν το pc store.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς δεν είναι η ασφάλεια το θέμα.Θέλουν να ανεβάσουν σε ποιότητα το store τους. Ένας εύκολος τρόπος να γίνει αυτό είναι να καθιερώσουν μια ολόκληρη κατηγορία pc τα οποία να το χρησιμοποιούν υποχρεωτικά. Αν ένα 20% των desktop τρέχει 10 S τότε το spotify και το κάθε spotify θα αναγκαστεί να συμμετάσχει στο store προκειμένου να έχει σωστή υποστήριξη.

Αν το store επεκταθεί πολύ πιθανόν το κλείδωμα να περάσει και στις home εκδόσεις των windows και ξεκλείδωτα να μείνουν μόνο τα pro.

Γούστα είναι αυτά.

Το store των pc και λιγοτερες εφαρμογες ειχε και ποιοτικα υποδεεστερες απο αυτο των mobile.

Ας πουμε εχει ο ΟΑΣΑ εφαρμογη στο mobile store

και δεν την εχει στο pc store.

Αυτο διαλεγουν κι αλλοι , και το spotify στον τιτλο της εοδησης ειναι ενα ακομα δειγμα ποσο πισω ηταν το pc store.

Είναι θέμα αναγκών κ χρήσης!

Παράδειγμα,γιατί δεν εχει kodi το store των Windows Mobile και το έχει το store των pc?

Είναι θέμα αναγκών κ χρήσης!

Παράδειγμα,γιατί δεν εχει kodi το store των Windows Mobile και το έχει το store των pc?

Σωστά 

είναι θέμα αναγκών που μετά από χρόνια κατέφτασε το Spotify στο PC store...

Σωστά 

είναι θέμα αναγκών που μετά από χρόνια κατέφτασε το Spotify στο PC store...

Η εφαρμογη του store ειναι η ιδια εφαρμογη που προυπηρχε τοσο καιρο στις συσκευες που τρεχουν windows desktop,δεν υπηρχε καμια αναγκη ουτε βιασύνης απο την εταιρεια!

Μη ξεχνας οτι τα windows desktop,ειτε ειναι windows tablet,laptop,desktop,TV BOX,δεν ειναι εξαρτημενα απο το store και γενικα ειναι δευτερεύον χαρακτηριστηκο,τοσο για τους developers,οσο και για τους χρηστες κατι που δεν ισχυει για τα windows mobile! 

Μπορεις να μου εξηγησεις ομως γιατι η UWP εφαρμογη του messenger του FB στα windows mobile,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δυνατοτητα, ουτε για κληση ,ουτε για βιντεοκληση ,σε αντιθεση με την αντιστηχη εφαρμογη στο store των windows desktop?

Ποσο μπροστα ειναι τελικα το store των WM,σε σχεση με αυτο των desktop?

εγω δεν πολυκαταλαβα, γιατι να μου απεγκαταστησει την desktop εφαρμογη spotify αμα βαλω αυτη απο το store? Η μια ειναι εκδοση για πλακακια και η αλλη για κλασσικο desktop. Δεν ειναι ακριβως ανταγωνιστικα μεταξύ τους.

εγω δεν πολυκαταλαβα, γιατι να μου απεγκαταστησει την desktop εφαρμογη spotify αμα βαλω αυτη απο το store? Η μια ειναι εκδοση για πλακακια και η αλλη για κλασσικο desktop. Δεν ειναι ακριβως ανταγωνιστικα μεταξύ τους.

Γιατί όπως ανάφερα αρκετές φορές σ'αυτο το θέμα,δεν είναι UWP εφαρμογή αλλα η ιδια win32(desktop) που είχαμε πριν ,απλα τωρα μπορείς να την εγκαταστησεις κ απο το store.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...