Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Όπως όλοι στα σπίτια μας, έτσι και εγω έχω δυναμική ip αλλά επειδή χρειάζομαι μεγαλύτερο upload, ο πάροχος μου (Nova), χρειάζεται να βάλει στατική ip στη γραμμή μου για να μπορέσω να έχω 2άρι upload κάτι το όποιο και θέλω. Κυρίως για streaming (παιχνίδια) αλλά και ανέβασμα αρχείων.

Αν όντως προχωρήσω σε αυτή την κίνηση, η απορία μου είναι η εξής, μόνο με το να κατεβάζω από torrent θα έχω πρόβλημα; Προσπαθώ να με πείσω ότι δεν θα έχω κάποια άλλη αλλαγή στην "ζωή" μου με αυτή την κίνηση! χαχα

Θα ήθελα κάποια άποψη γιαυτό ή αν κάτι δεν έχω σκεφτεί, γιαυτό και έκανα αυτό το πόστ και ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί να απαντήσει αν και έφοσον χρειάζομαι το upload, είναι μονόδρομος η στατική γιατί δεν θέλω να αλλάξω πάροχο.

(Παραλίγο να το κάνω έκθεση το θέμα χαχα)

Δημοσ.

νομιζω οτι προβλημα ειχες τωρα το ιδιο θα εχεις και με την στατικη,το οτι κατεβαζεις με μη στατικη δεν σημαινει οτι δεν ξερουν οτι κατεβαζεις ,παντως και εγω ειχα στατικη για της καμερες και μια χαρα κατεβαζα :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν θέλουν να σε βρουν, σε βρίσκουν και με dynamic. Αν σε ανησυχεί πολύ μπορείς να νοικιάσεις μια υπηρεσία VPN που κρύβει την IP σου.

Για το αν είναι μονόδρομος η IP δεν γνωρίζω, μου φαίνεται κάπως περίεργο, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Ας απαντήσει κάποιος πιο σχετικός.

Δημοσ.

Απλός με την στατική τους διευκολυνείς στο να σε εντοπίσουν χωρίς καν να ψαξουν, στο θέμα τώρα, οι στατιτες Ιπ δεν είναι για να κατεβάζουμε ή να ανεβάζουν αρχεία είναι για αλλες δουλειες, ασε που δεν θα δεις διαφορά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα λεφτα που εχει το annex m που ειναι μεχρι 2 mbps upload kai συνηθως οχι με fast path παιζει να βαλεις vdsl αν υπαρχει υποστηριξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...