toykaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλησπερα στις 14 αυγουστου ληγη το συμνολαιο μου που εχω στην βονταφον-hol (2 χρονια).δεν επιθυμω να ανανεωσω.να αναφερω οτι εχω χολ νταμπλ πλαυ συνδιαστικα με το καρτοκινητο μου.δεν ειχα ποτε καποια επιδοτηση απλα ειχα εκπτωση στο καρυοκινητο μου.Οπως ειπα ληγη τον αυγουστο και θα παω 14 ιουλιου να κανω διακοπη συμβολαιου.το σταθερο μου-ιντερνετ θα το παω στον οτε.το κινητο μου θα το αφησω βονταφον απλα θα το κανω καρτα.Εκτος απο τους τελευταιους λογαριασμους τι αλλο πρεπει να πληρωσω?κατι διαβασα για τελοι αποσυνδεσης κλπ.τι ειναι αυτα?και γιατι τα ζηταν?πρεπει να τα πληρωσω?να ξαναπω οτι το νουμερο του κινητου μου θα το κρατησω απλα θα ειναι καρτα.επισης και για το σταθερο θα πληρωσω?ξερουμε τιμες?
bill2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 είναι 120 για το adsl 162 για το vdsl αν δεν τα πληρώσεις δεν ξέρω αλλά θα σε καλούν καθημερινά
manoskost Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στις 14 αυγουστου ληγη το συμνολαιο μου που εχω στην βονταφον-hol (2 χρονια).δεν επιθυμω να ανανεωσω.να αναφερω οτι εχω χολ νταμπλ πλαυ συνδιαστικα με το καρτοκινητο μου.δεν ειχα ποτε καποια επιδοτηση απλα ειχα εκπτωση στο καρυοκινητο μου.Οπως ειπα ληγη τον αυγουστο και θα παω 14 ιουλιου να κανω διακοπη συμβολαιου.το σταθερο μου-ιντερνετ θα το παω στον οτε.το κινητο μου θα το αφησω βονταφον απλα θα το κανω καρτα.Εκτος απο τους τελευταιους λογαριασμους τι αλλο πρεπει να πληρωσω?κατι διαβασα για τελοι αποσυνδεσης κλπ.τι ειναι αυτα?και γιατι τα ζηταν?πρεπει να τα πληρωσω?να ξαναπω οτι το νουμερο του κινητου μου θα το κρατησω απλα θα ειναι καρτα.επισης και για το σταθερο θα πληρωσω?ξερουμε τιμες? αφου το συμβολαιο σου ληγει στις 14 αυγουστου, στις 16 αυγουστου θα κανεις αιτηση μεταφορας στον οτε, και θα πληρωσεις μονο αναλογικα τις ημερες που θα κανει η μεταβαση σου στον οτε. ( μην κανεις διακοπη μονος σου πριν ληξει το συμβολαιο, γιατι μπορει να στο κοψουν αμεσα και να βρεθεις χωρις τηλεφωνο και θα πληρωσεις και ποινη)) Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2017 από manoskost
toykaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τι ειναι τα 120Ε?επειδη ληγη το συμβολαιο και δεν θελω να ανανεωσω?επισης θα κανω αιτηση ληξης στις 14ιουλιου οπου θα αρχισει να μετραει ημερολογιακα ο μηνας οποτε σημαινει πως δεν θελω να ανανεωσω.οχι πιο νωρις απο μηνα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τι ειναι τα 120Ε?επειδη ληγη το συμβολαιο και δεν θελω να ανανεωσω?επισης θα κανω αιτηση ληξης στις 14ιουλιου οπου θα αρχισει να μετραει ημερολογιακα ο μηνας οποτε σημαινει πως δεν θελω να ανανεωσω.οχι πιο νωρις απο μηνα Αν κάνεις αίτηση φορητότητας αφού λήξει το συμβόλαιο σου δεν θα πληρώσεις τίποτα έξτρα (ίσως να βγει ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός σε περίπτωση που αργήσει η φορητότητα και σε χρεώσουν αναλογικά της μέρες που θα χρειαστεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία
manoskost Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τι ειναι τα 120Ε?επειδη ληγη το συμβολαιο και δεν θελω να ανανεωσω?επισης θα κανω αιτηση ληξης στις 14ιουλιου οπου θα αρχισει να μετραει ημερολογιακα ο μηνας οποτε σημαινει πως δεν θελω να ανανεωσω.οχι πιο νωρις απο μηνα ποιος ο λογος να κανεις διακοπη στις 14 ιουλιου? δεν γινονται τα πραγματα ετσι, κανεις αιτηση στον παροχο που θελεις να πας και αυτος τα αναλαμβανει ολα. διακοπη μονος σου ποτε. ( ετσι εκανα και εγω παλια με την forthnet, μου εκοψαν το τηλεφωνο, πληρωσα προστιμο , εχασα το νουμερο και μετα πηγα στον οτε, πληρωσα για να το ξαναπαρω)
toykaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Οποτε παω στον οτε και του αναφετω οτι ληγει το συμβολαιο μου 14 και του αναφερω πως απο εκει και μετα θελω να ερθω σε εσας.και μου τα κανουν μονοι τους?σαφως και δεν θελω να αλλαξω νουμερο
manoskost Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Οποτε παω στον οτε και του αναφετω οτι ληγει το συμβολαιο μου 14 και του αναφερω πως απο εκει και μετα θελω να ερθω σε εσας.και μου τα κανουν μονοι τους?σαφως και δεν θελω να αλλαξω νουμερο στον οτε θα πας την επομενη ημερα που ληγει το συμβολαιο σου και θα κανεις αιτηση μεταφορας, ή σε καταστημα οτε ή τηλεφωνικως στο 13888 και αυτοι θα τα κανουν ολα.
toykaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αν ληξει δεν θα χασω τον ατιθμο?και 2ον γιατι να μην παω πιο νωτις στον οτε ωστε με το που ληξει να αρχισει το συμβολαιο μου με τον οτε?
manoskost Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αν ληξει δεν θα χασω τον ατιθμο?και 2ον γιατι να μην παω πιο νωτις στον οτε ωστε με το που ληξει να αρχισει το συμβολαιο μου με τον οτε? αν ληξει δεν χανεις τον αριθμο γιατι η συνδεση συνεχιζεται στον παροχο που ηδη εισαι ( τα δυο χρονια αφορουν την τιμη που εχεις συμφωνησει μονο ). μπορεις να πας πιο πριν στον οτε , αλλα σε διαβεβαιωνει κανεις, μην γινει καμμια πατατα και το ζητησουν πιο γρηγορα? γιατι να το διακινδυνεψεις? το πιο απλο την επομενη πας στον οτε, και τελειωνει η υποθεση, εξαλλου υποθεση λιγων ημερων ειναι να γινει η μεταφορα.
toykaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Και αν μου ερθει επιπρόσθετος λογαριασμος απ την βονταφον?δεν μπορω να παω σε καποιο καταστημα οτε να κανω αιτηση με ημερομηνια διεξαγωγης την 13 αυγουστου ας πουμε?
manoskost Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Και αν μου ερθει επιπρόσθετος λογαριασμος απ την βονταφον?δεν μπορω να παω σε καποιο καταστημα οτε να κανω αιτηση με ημερομηνια διεξαγωγης την 13 αυγουστου ,. λογαριασμος σιγορα θα σου ερθει, αναλογικα ομως για τις ημερες απο την επομενη της ληξης του συμβολαιου μεχρι την ημερα που θα γινει η αποσυνδεση σου. η συνδεση δεν γινεται την ιδια ημερα, θελει λιγες ημερες.
toykaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πηρα σημερα την βονταφον.μου ειπαν 14 ληγει το κινητο και 27 το σταθερο.να υπενθυμισω οτι ειναι συνδιαστικα το κινητο με το σταθερο.πηρα μετα τον οτε μου ειπαν το καλυτερο ειναι να παω την ιδια μερα δηλαδη 27 και να κανω αιτηση φορητοτητας.τωρα οσο αφορα το κινητο που θελω απο καρτοπρογραμμα να το κανω καρτα σκετο στην ιδια εταιρια ποτε να το κανω λετε?
manoskost Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πηρα σημερα την βονταφον.μου ειπαν 14 ληγει το κινητο και 27 το σταθερο.να υπενθυμισω οτι ειναι συνδιαστικα το κινητο με το σταθερο.πηρα μετα τον οτε μου ειπαν το καλυτερο ειναι να παω την ιδια μερα δηλαδη 27 και να κανω αιτηση φορητοτητας.τωρα οσο αφορα το κινητο που θελω απο καρτοπρογραμμα να το κανω καρτα σκετο στην ιδια εταιρια ποτε να το κανω λετε? στις 14 που ληγει.
l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Τι ειναι τα 120Ε?επειδη ληγη το συμβολαιο και δεν θελω να ανανεωσω?επισης θα κανω αιτηση ληξης στις 14ιουλιου οπου θα αρχισει να μετραει ημερολογιακα ο μηνας οποτε σημαινει πως δεν θελω να ανανεωσω.οχι πιο νωρις απο μηνα Κάνε το ένα μήνα πριν και είναι 100% σίγουρο πως θα χρεωθείς ποινή αποδέσμευσης από δική σου υπαιτιότητα. Μεταφορά ξεκίνα στις 16 Αυγούστου που λήγει το συμβόλαιο, (εφόσον όπως καθυστερημένα αναφέρεις έχεις συνδυαστικό πακέτο και λήγει στις 27, τότε στις 27 που λήγει το συμβόλαιο). Ούτε μέρα νωρίτερα. Και αν μου ερθει επιπρόσθετος λογαριασμος απ την βονταφον?δεν μπορω να παω σε καποιο καταστημα οτε να κανω αιτηση με ημερομηνια διεξαγωγης την 13 αυγουστου ας πουμε? Όχι δεν μπορείς. Και αν κάνας ανόητος σε κάνα συνεργαζόμενο δίκτυο στο κάνει, θα μπλέξεις γιατί θα έχει πρόβλημα μετά η αίτηση σου στο siebel. Πηρα σημερα την βονταφον.μου ειπαν 14 ληγει το κινητο και 27 το σταθερο.να υπενθυμισω οτι ειναι συνδιαστικα το κινητο με το σταθερο.πηρα μετα τον οτε μου ειπαν το καλυτερο ειναι να παω την ιδια μερα δηλαδη 27 και να κανω αιτηση φορητοτητας.τωρα οσο αφορα το κινητο που θελω απο καρτοπρογραμμα να το κανω καρτα σκετο στην ιδια εταιρια ποτε να το κανω λετε? Στις 27 προφανώς, εφόσον είναι συνδυαστικό, γιατί θα χρεωθείς ποινή αποδέσμευσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα