Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400-500

2) Την χρήση του κινητού (browsing,fb,instagram,messenger,youtube,μουσικη):

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,5

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιαφορο

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι, κυρίως η κάμερα περισσότερο

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιαφορο

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; ναι

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; --

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ελλαδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); skroutz

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο

Δημοσ.

iPhone 6 Plus δεν υπάρχει καλύτερο για social media και να μην κολλάει σε βάθος χρόνου. Επίσης το iOS 11 θα φέρει πολύ ωραία χαρακτηριστικά στο κινητό.

Δημοσ.

Παιδιά το κινητό το θέλω για τουλάχιστον μια 3-4ετία θα κρατήσει λέτε το one plus (κολλήματα κλπ.) ? Κι αν είναι να δωσω τόσα γι'αυτό γιατι να μην δώσω λιγότερα για το s7 edge; Από άποψη κάμερας είναι κι αυτό τόσο δυνατό; Για iPhone αξίζουν τόσα λεφτά; Αν ξέρω οτι θα το χω τόσα χρόνια και δεν αρχίσει τα κολλήματα παανω στα 2 χρόνια τα δίνω τα λεφτά. 

Επίσης έχω χρησιμοποιήσει και ios και android και με βολεύουν και τα 2. Είμαι με s3 απο το 2012 και όπως καταλάβατε ειναι αναγκαία η αλλαγή.

Δημοσ.

αν δεν σου βγάλει 3-4 χρόνια το 1+5 με 6 γιγα ραμ και 64gb rom τότε δεν θα σου βγάλει κανένα. είναι ο ορισμός αυτού που θες.

δεν υπάρχει πιο σμουθ κινητό στο Android

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το κινητό το θέλω για τουλάχιστον μια 3-4ετία θα κρατήσει λέτε το one plus (κολλήματα κλπ.) ? Κι αν είναι να δωσω τόσα γι'αυτό γιατι να μην δώσω λιγότερα για το s7 edge; Από άποψη κάμερας είναι κι αυτό τόσο δυνατό; Για iPhone αξίζουν τόσα λεφτά; Αν ξέρω οτι θα το χω τόσα χρόνια και δεν αρχίσει τα κολλήματα παανω στα 2 χρόνια τα δίνω τα λεφτά. 

Επίσης έχω χρησιμοποιήσει και ios και android και με βολεύουν και τα 2. Είμαι με s3 απο το 2012 και όπως καταλάβατε ειναι αναγκαία η αλλαγή.

Αν σε ενδιαφέρουν τα Updates πάρε iPhone, το θέμα είναι ότι το 6 θα πάρει Updates για δύο χρόνια ακόμα ενώ το 6S για 3. Το πρόβλημα είναι ότι το iPhone 6S Plus 5,5 κοστίζει 640€ το δε 6 Plus δεν πρόκειτε να κολλήσει και μια χαρά θα αντέξει στην πάροδο το χρόνου, στην κατηγορία Android άμα κοιτάξεις το OnePlus, δεν είναι άσχημο ίσως το δυνατότερο Android της αγοράς αυτή τη στιγμή, το κακό είναι ότι θα πάρει λογικά έναν ακόμα χρόνο Updates και τέλος. 

Απο εκεί και πέρα απόφασίζεις τι ΛΣ θέλεις, είτε το OnePlus πάρεις είτε το iPhone είναι συσκευές που δεν πρόκειτε να σου κολλήσουν στο βάθος του χρόνου.

• Like 1
Δημοσ.

2 χρόνια update θα πάρει το 1+5. επίσημα πάντα γιατι ανεπίσημα για 5 χρόνια χαλαρά

Γιαυτό λέω έναν ακόμα χρόνο :) δεν εννοώ αυτόν εννοώ και του χρόνου ότι θα πάρει. Αλλά όπως και να χει όποιο από τα δύο πάρει, χαμένος δεν θα βγει. Η 1+ μέχρι στιγμής βάζει κάτω όλο τον Android ανταγωνισμό στις επιδόσεις.

Δημοσ.

Αδυνατω να αντιληφθω την λογικη του αγοραζω κινητο για 4ετια..

Δωσε τα μισα χρηματα τωρα και ξαναδωσε τα υπολοιπα μετα απο 2 χρονια.

Σιγουρα θα εχεις καλυτερη εμπειρια χρησης..

Κατα τα αλλα το 1+5 ειναι μια χαρα αγορα.

Δημοσ.

1+5 κι απο εμενα σε αυτα τα χρηματα που ζητας κανε υπομονη στις 27 του μηνος νομιζω θα ειναι διαθεσιμο στην αγορα και πιστευω το πιο φθηνο με τουμπανο χαρακτιριστικα... εκτος απο το mi6 που ετσι και αλλιως δεν ειναι στις ιντσες που θελεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...