Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε εννοειται οτι με αλλο ενα 8ρι μνημη θα εισαι κομπλε αλλα εμενα μου την εχει κατσει ασχημα το γιατι σου τρωει τοσο πολυ μνημη χωρις να εχεις τιποτε συνταρακτικο στην ουσια ανοιχτο! Εγω στον δικο μου χαρο, οταν κανω εκκινηση εχω 1 -  1.1 gb χρησιμοποιουμενο με τα βασικα!  avast ,σουιτα amd graphics , realtek για ηχο κτλ... 

Μπας κι ανοιγεις και τον chrome και κατευθειαν τρωει τον αχορταγο και γι αυτο σου συμβαινει αυτο? Με 8.1 ειμαι εγω που τα 10ρια υποτιθεται οτι ειναι ακομα καλυτερα στην διαχειρηση μνημης κτλ...

Δημοσ.

Ναι ρε εννοειται οτι με αλλο ενα 8ρι μνημη θα εισαι κομπλε αλλα εμενα μου την εχει κατσει ασχημα το γιατι σου τρωει τοσο πολυ μνημη χωρις να εχεις τιποτε συνταρακτικο στην ουσια ανοιχτο! Εγω στον δικο μου χαρο, οταν κανω εκκινηση εχω 1 -  1.1 gb χρησιμοποιουμενο με τα βασικα!  avast ,σουιτα amd graphics , realtek για ηχο κτλ... 

Μπας κι ανοιγεις και τον chrome και κατευθειαν τρωει τον αχορταγο και γι αυτο σου συμβαινει αυτο? Με 8.1 ειμαι εγω που τα 10ρια υποτιθεται οτι ειναι ακομα καλυτερα στην διαχειρηση μνημης κτλ...

Οχι με τον chrome δίνει περισσότερο πόνο! Δεν ξέρω τι γίνεται...και εγω με 8 γιγα ημουν υπεραρκετός.. τωρα σε διαστημα 1 ετους εχουν γίνει λίγα!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Λεω να αρχίσω να κάνω αλλαγές στον υπολογιστή,

cpu:i5 4690k

ram:8gb

mobo:asrock z97 fatality killer

gpu:tri-x r9 290 4g

psu:corsair 850ax

To πρωτο που θα αλλάξω σιγουρα ειναι η οθονη για να αξιοποιησω το freesycn και θα παω σε 

http://www.skroutz.gr/s/8968174/LG-34UM58-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+34um58

η

http://www.skroutz.gr/s/8968125/LG-34UM68-P.html

Aυτο που βλέπω ομως οτι χρειάζομαι παίζοντας και κανένα παιχνίδι που και που (farcry 4, primal,world of tanks) ειναι πλέον τα 16gb ram γιατι πλέον η μνήμη μου φτάνει στα 89% χρήσης 

επίσης ασχολουμε και με editing (photoshop,premiere) ακομη ποιο κρίσιμη η αλλαγη μνήμης...

μπορει να ασχολούμαι περισσότερο στο edit αλλα δεν αν παρω μια απο τις οθόνες δεν θα ήθελα να με απογοητεύσουν στα frames με βαση το hardware μου τι πιστεύετε εσείς θελω κάποια επιπλέον αλλαγή?

Βάλε άλλα 8 GB RAM και είσαι κομπλέ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...