DYEL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Η ενδειξη phone στο ρουτερ ειναι πρασινη,οστωσο το σταθερο γραφει "ελεξτε την τηλεφωνικη γραμμη",και δεν δουλευει. Ολα τα καλωδια ειναι σωστα συνδεδεμενα.Μιλησα και με τον παροχο της συνδεσης και μου ειπε οτι ολα ειναι ενταξει και οτι φταει το τηλεφωνο. Και οντως μπηκα στο 192.168.10.254 και ειδα οτι μου εγιναν καποιες κλησεις οσο δεν δουλευε το τηλεφωνο. Τι μπορει να φταει? Η συσκευη του τηλεφωνου ειναι μόλις 4 μηνων.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εχεις δηλαδη "κουμπωμένη" την τηλεφωνική συσκευή επάνω στην τηλεφωνική θυρα του ρουτερ?
bill2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 τι εταιρια τι ρουτερ εχεις? σε πια θυρα το συνδεεις και δοκιμασε απο το κινητο σου καλεσε στο σταθερο σου
ziaba Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 συνέδεσε σκέτη συσκευή στην πρίζα ακόμα καλύτερή κάποια άλλη
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 συνέδεσε σκέτη συσκευή στην πρίζα ακόμα καλύτερή κάποια άλλη Τι πρίζα voip εχει
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ξέχασα να μυρίσω τα νυχιά μου Η ενδειξη phone στο ρουτερ ειναι πρασινη,οστωσο το σταθερο γραφει "ελεξτε την τηλεφωνικη γραμμη",και δεν δουλευει. Ολα τα καλωδια ειναι σωστα συνδεδεμενα.Μιλησα και με τον παροχο της συνδεσης και μου ειπε οτι ολα ειναι ενταξει και οτι φταει το τηλεφωνο. Και οντως μπηκα στο 192.168.10.254 και ειδα οτι μου εγιναν καποιες κλησεις οσο δεν δουλευε το τηλεφωνο. Τι μπορει να φταει? Η συσκευη του τηλεφωνου ειναι μόλις 4 μηνων.
DYEL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Cyta και Thomson tg782 Το phone 1 του ρουτερ καταλήγει στην συσκευή,και το DSL στην πρίζα. Όταν παίρνω από κινητό καλεί κανονικά αλλά το σταθερό δεν χτυπάει. Όταν προσπαθώ να καλεσω από το σταθερό απλά δεν καλεί Τι πρίζα voip εχει Εννοεις την πρίζα του τυχου? Κανονικό καλώδιο τηλεφώνου πέρνει συνέδεσε σκέτη συσκευή στην πρίζα ακόμα καλύτερή κάποια άλλη Το έκανα,παραμενει το πρόβλημα.δεν έχω άλλη συσκευή δυστυχώς
bill2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 η cyta μονι πανω στο ρουτερ εκανες επανεκινηση στο ρουτερ?
ziaba Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Όταν παίρνω από κινητό καλεί κανονικά αλλά το σταθερό δεν χτυπάει. Όταν προσπαθώ να καλεσω από το σταθερό απλά δεν καλεί Το έκανα,παραμενει το πρόβλημα.δεν έχω άλλη συσκευή δυστυχώς συμπεριφέρεται λες και είναι έκτος ...βρες μια συσκευή με άλλο καλώδιο κτλ μετά πας σε άλλη πρίζα αν δεν... τότε είναι βλάβη και πρόβλημά παρόχου
bill2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 δεν εχει σχεση η πριζα τηλεφωνια πανω στο ρουτερ εχει αρκεινα συχρονιζει το ρουτερ
DYEL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Επανεκκίνηση,reset τα πάντα δοκιμασα. Δοκιμασα διαφορετικά καλώδια δεν άλλαξε κάτι. Πρίζα δεν υπάρχει άλλη,συσκευη ίσως βρω τι εννεος να συγχρονίζει το ρουτερ?
bill2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ιντερνετ εχεις? αν δεν εχεις ιντερνετ δεν εχεις και τηλεφωνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα