Evilsmile Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Η αδερφη μου πριν από περιπου δυο εβδομαδες ενεπλακει σε ενα μικρο τρακαρισμα. Παιρνοντας αριστερη στροφη, την πλαγιοκοπησε μηχανακι που ερχοταν απο απεναντι. Το παλικαρι που οδηγουσε δεν εχει διπλωμα και το μηχανακι ειναι ασφαλισμενο στο ονομα της μανας του. Ηρθε η τροχαια για καταγραφη του ατυχηματος και ο ιδιος ισχυριστηκε οτι περασε με πρασινο, το ιδιο και η αδερφη μου. Μαρτυρες δεν υπηρχαν. Οταν εγινε το ατυχημα, η ασφαλιστικη μας ενημερωσε οτι ολα ειναι καλα και οτι "λογικα" τα εξοδα θα τα αναλαβει ο αλλος και επαναπαυτηκαμε . Σημερα ωστοσο ενημερωθηκαμε απο την ασφαλιστικη οτι ο ιδιος δεν εχει υπογραψει ακομα δηλωση υπαιτιοτητας. Ειχε ποτε κανεις σας παρομοια εμπειρια; Ξερει κανεις σας τι γινεται σε περιπτωση που τρακαρεις με ατομο που δεν εχει διπλωμα και αρνειται το φταιξιμο; Θεωρειτε οτι πρεπει να μιλησουμε με δικηγορο; Ειχαμε την εντυπωση οτι εφοσον το παλικαρι δεν εχει διπλωμα ειναι πανω κατω τελειωμενη υποθεση αλλα μετα απο το σημερινο τηλεφωνημα στην ασφαλιστικη θελουμε να προετοιμαστουμε για τα χειροτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Οπως εχει το θεμα πληρώνει ο καθε ενας τα δικα του και τελος, για τι ποσον μιλάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δυστυχώς το γεγονός ότι δεν έχει δίπλωμα δεν συνάδει με το τρακάρισμά. Ο τύπος λογικά θα φάει τις κυρώσεις για την μη κατοχή διπλώματος, αλλά η τροχαία δεν έχει λόγο στο ποιος έφταιγε από ασφαλιστικής άποψης. Κανονικά η ασφαλιστική θα πρέπει να ζητήσει την έκθεση του αστυνόμου που ήρθε και να βγάλει μια απόφαση για το ποιος έφταιγε, εφ' όσον δεν υπήρχαν μάρτυρες. Ο πιο εύκολος δρόμος είναι να υπογράψει το παιδί μια φιλική δήλωση, και να πάνε τα οχήματα για φτιάξιμο με έξοδα της ασφαλιστικής του. Αν δεν το κάνει τότε θα πρέπει κάποιος να κινηθεί νομικά εναντίον του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 τωρα ακριβως δεν ξερω το ποσο αλλα να φανταστεις η πορτα και ενας καθρεφτης ειναι διαλυμενοι. Υπολογιζω γυρω στο 1000ρικο χωρις να ειμαι ειδικος. Να σημειωσω οτι το παιδι στην αρχη ζητουσε απο την αδερφη μου να μην εμπλακει η τροχαια και να τα βρουνε και καλα μονοι τους. Ειμαι σιγουρος οτι η αδερφη μου δεν περασε με κοκκινο αλλα δεν εχει να λεει κατι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ..οπότε ήρθε η τροχαία, ο τύπος έγινε αμυντικός, δεν δεχόταν το φταίξιμο και έδεσε η συνταγή. Αν έχετε τα στοιχεία του, κάντε του ένα τηλέφωνο και πείτε του για φιλική δήλωση. Ούτως ή άλλως οι δηλώσεις γίνονται και χωρίς ανάμιξη της τροχαίας, μεταξύ ασφαλιστικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αν κανουμε φιλικη δηλωση ο αλλος θα επιβαρυνθει με επιπλεον εξοδα; Α, σε περιπτωση που δεν εγινα κατανοητος το παιδι ΔΕΝ ειχε ΓΕΝΙΚΑ διπλωμα για μηχανακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ίσως. Με φιλική δήλωση, ουσιαστικά δέχεται το φταίξιμο και καλύπτει η ασφαλιστική του και τους 2, εκτός αν χρησιμοποιήσει το ότι δεν είχε δίπλωμα σαν παράθυρο για να μην τον καλύψει, αλλά σε κάθε περίπτωση, επισκευάζει το αυτοκίνητο της αδερφής σου. Σε αυτή την περίπτωση, το μηχανάκι του, μόνος του θα το φτιάξει μάλλον, αλλά η αδερφή σου είναι καλυμμένη. Τι συμφωνία έχει με την ασφαλιστική του, κανονικά είναι δικό του πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 εγινε σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δεν έχει υπογράψει ακόμα δήλωση <> έχει υπογράψει αρνητική δήλωση. Σε παρόμοιο τρακάρισμα που ο άλλος μου την έκανε τρελίτσα, ΔΕΝ μπορείς να τον αναγκάσεις να υπογράψει. Μόνο δικαστικά μου είπε η ασφαλιστική (και μου έδινε και δωρεάν δικηγόρο, λόγω νομικής προστασίας). Δεν νομίζω ότι θα άλλαζε κάτι αν δεν είχε δίπλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα