Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρτε καλύτερα ή το galaxy s8 plus ή το Huawei mate 9

Τα έχω και τα δύο και έχω να πω ότι είναι τα δυο καλύτερα κινητά από όσα κινητά έχουν περάσει από τα χέρια μου ( είχα και όλη τη σειρά iPhone μέχρι και το 7 plus )

Όσο για τις 5.5 ίντσες του oneplus 5 είναι πολύ λίγες μπροστά στην οθοναρα που προσφέρει το Huawei mate 9 ή το galaxy s8 plus αντίστοιχα

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσετε ένα 500αρικο για ένα oneplus 5 ενω την ίδια στιγμή στα ίδια λεφτά παίρνετε το huawei mate 9 το οποίο πατάει κάτω άνετα το oneplus 5

Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως το Huawei mate 9 έχει μπαταρία 4000mha και κρατάει πάρα πολύ (δεν είχα ποτέ κινητό με τόσο μεγάλη διάρκεια σε μπαταρία.......) .....ενω το s8 plus αν και 3500mha ακόμα δεν έχει λαβει τα κατάλληλα updates ώστε να κρατάει πολύ η μπαταρία του......

....

Αυτά.

τι μας ειπες τωρα;;; 

Δημοσ.
Έφτασε.

s0qsWHOcpfQ_GtbZ7rduQsig188Brb3UIZ_gl3Ig

Καλορίζικο το νέο όπλο.... Πως βρήκες θήκη διαθέσιμη??? Είναι όλες out of stock ακόμα... Για το ευρωπαϊκό κομμάτι του oneplus.net τουλάχιστον ....εκτός απο αυτές που πήραν στα πακέτα τους οι reviewers

Δημοσ.

Για κινητό που η τιμή του δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ είναι πλέον ακριβό....

Ότι και να λέμε αυτή τη στιγμή το S8 πωλείται στην Ελλάδα στα 580 ευρώ από τα οποία το 24% είναι ΦΠΑ + το κέρδος του εμπόρου....

Και η οθόνη του S8, που είναι και το πιο ακριβό component, δεν συγκρίνεται σε ποιότητα, ούτε και τα AKG ακουστικά με τα extra +20 ευρώ ακουστικά του one plus...

Εχεις δικιο σε αυτο.

Η Oneplus αρκετοι ξεχνανε οτι ειναι σχετικα νεα εταιρεια. Δεν εχει την τεχνογνωσια των αλλων μεγαλων εταιρειων για να βγαλει νεα πραγματα τοσο ευκολα. Αν θυμαμαι καλα σε συνεντευξη ειχε πει ο υπευθυνος της Oneplus οτι θελανε να βγαλουν μια οθονη τυπου s8/g6 αλλα δεν εχουν την καταλληλη τεχνογνωσια για κατι τετοιο.

Επισης το 2016 διχασε το κοινο της με την πολυ συντομη(λιγων μηνων μολις)κυκλοφορια του Oneplus3t.

Τελος αξιζει να αναφερθει οτι οντως το Oneplus2 με snapdragon 810 παρακαλω και 4gb ram δεν θα παρει Android 7. Και οι αγοραστες του OneplusX επισης εφαγαν αρκετη ξενερα απο πλευρας υποστηριξης.

Ειδαμε στην παρουσιαση να λενε το πως μεχρι και η εξυπηρετιση τους εχει μεγαλωσει.

Δεν γινεται ομως να περνας στον κοσμο αυτα τα εξοδα οταν δεν εχεις καν επισημο service/αντιπροσωπειες οπως οι αλλες μεγαλες εταιρειες.

Γιαυτο και αρκετος κοσμος εχει ξενερωσει με την πορεια προς τα πανω των τιμων.

Βαλανε 2πλη καμερα στο κινητο τους και σιγα τα αυγα. Το Galaxy s8 με μονη καμερα(οπως και το S7)εχουν κορυφαιες φωτογραφικες.

Μεχρι και το πολυ φθηνο Honor 6x εχει διπλη καμερα τι μας ζαλισανε το κεφαλι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,οι απόψεις διίστανται από ότι διαβάζω...Παρόλα αυτά,λέω να το ρισκάρω και να προχωρήσω σε παραγγελία της light έκδοσης μετά από 1,5 χρόνο με το Honor 7 από το οποίο έμεινα αρκετά ικανοποιημένος...Γνωρίζει κάποιος να μου δώσει κάποιο voucher για έκπτωση σε accessories;Σκέφτομαι για ακουστικά,flip case και tempered glass,που βγαίνουν κανονικά πάνω από 60€...Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλορίζικο το νέο όπλο.... Πως βρήκες θήκη διαθέσιμη??? Είναι όλες out of stock ακόμα... Για το ευρωπαϊκό κομμάτι του oneplus.net τουλάχιστον ....εκτός απο αυτές που πήραν στα πακέτα τους οι reviewers

Το πήραμε σήμερα στο popup event στο Παρίσι και δίνανε διάφορα δώρα. Ήμασταν από τους τελευταίους και σ΄εμάς δώσαν ακουστικά και θήκη. Συνολικά είχαν 500 κομμάτια, και τα πρώτα που φύγαν ήταν τα μαύρα 128άρια.

Δημοσ.

Καλησπέρα,οι απόψεις διίστανται από ότι διαβάζω...Παρόλα αυτά,λέω να το ρισκάρω και να προχωρήσω σε παραγγελία της light έκδοσης μετά από 1,5 χρόνο με το Honor 7 από το οποίο έμεινα αρκετά ικανοποιημένος...Γνωρίζει κάποιος να μου δώσει κάποιο voucher για έκπτωση σε accessories;Σκέφτομαι για ακουστικά,flip case και tempered glass,που βγαίνουν κανονικά πάνω από 60€...Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με 60ευρω αν ψαξεις σε εξωτερικο(ebay,aliexpress,amazon)ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να βρεις και αντιστοιχη flip case θηκη,και tempered glass με 15-20ευρω και τα δυο και με τα ρεστα να αγορασεις οτι ακουστικα θελεις και απο γνωστες μαρκες ακουστικων.

Προσωπικα δεν θα αγοραζα tempered glass γιατι ερχεται απο μονο του με screen protector,αλλα ρε Oneplus αφου κοστολογεις την συσκευη στα 500+ευρω στην Ευρωπη δωσε εστω μια θηκη δωρο στην συσκευη,αφου δεν δινεις που δεν δινεις ακουστικα.

• Like 1
Δημοσ.

Το πήραμε σήμερα στο popup event στο Παρίσι και δίνανε διάφορα δώρα. Ήμασταν από τους τελευταίους και σ΄εμάς δώσαν ακουστικά και θήκη. Συνολικά είχαν 500 κομμάτια, και τα πρώτα που φύγαν ήταν τα μαύρα 128άρια.

Τότε είσαι απο τους τυχερούς!... Με γειά όπως κ να έχει.

Είμαι σίγουρος πως κ στις οn line παραγγελίες, δεδομένων των τιμών των εκδόσεων, τα 8/128 μοντέλα θα πουλησουν περισσότερο.

Συγκριτικά πάντα με την έκδοση 6/64 για 60eur περισσότερα παίρνεις επιπλέον future proof πλεονεκτηματα.

Προς το παρόν μένω με το ταπεινό, αλλά σβέλτο κ δυνατό op3 μου κ χτυπάω κ εγώ με τη σειρά μου ενα πάμφθηνο σετακι, σούπερ σκιν cases και ultra thin tempered glasses... Για να νιώσω λίγο φρεσκαδουρα!

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι απο τους τυχερους γιατι εμας εδω στην Ελλαδα καποιοι ριξανε παραγγελια για να τα πουλησουν με καπελο. Αθανατες νοοτροπιες Ελληνων ρε γμτ.

Δημοσ.
Ειναι απο τους τυχερους γιατι εμας εδω στην Ελλαδα καποιοι ριξανε παραγγελια για να τα πουλησουν με καπελο. Αθανατες νοοτροπιες Ελληνων ρε γμτ.

...ε καλά, άλλο τόσο φταίνε κ αυτοί που θα τα σκάσουν.

Αυτός που έχει την δυνατότητα κ την άνεση για τέτοια αγορά, μπορεί εύκολα να ρωτήσει, να μάθει κ τέλος να το αποκτήσει direct απο oneplus.net

Δημοσ.

φιλοι μου ινσομνιακς

σαν πληροφορια 

διαβαζω διαφορα για το s8 .. μια και εχω το plus 

ειναι η καλυτερη συσκευη ..ευκολα ..υπαρχουν και αλλες πολυ καλες σιγουρα ..και το 7 το iphone σε χρηση πολυ καλο οπως και το 6ς (ειναι το ιδιο ουσιαστικα) 

αλλα το s8 eidika το μεγαλο ειναι ερως .. το πιο γρηγορο κινητο που εχω λειτουργησει και εχω παιξει ειχα σχεδον τα παντα . 

σε εξοικονομηση λειτουργιας και ειναι σφαιρα .. το touchwiz se nougat ειναι ομορφο και γρηγορο ..κολλαει? ειναι αστειο και που το λετε 

τα ακουστικα τα akg να πω την αληθεια δεν καταλαβα τρελη διαφορα.. σε φλακ λιγο ισως 

το αποτυπωμα ναι δεν βολευει αλλα δεν ειναι και θεμα.. η αναγνωριση προσωπου πολυ γρηγορη

ειναι το μονο κινητο που βλεπω ταινιες σειρες και απο αποσταση σχετικα με ευχαριστηση 

ειναι απιστευτο  

κινεζικο ναι αλλα μεχρι 200 και με εχουν εντυπωσιασει τα xiaomi 

μην τα μπερδευουμε ομως.. α και καμερα ..ενταξει σ7 η καλυτερη , σ8 ακομα καλυτερη απλα, σε φως και το iphone poly kalo ok, αλλα σε χαμηλο φωτισμο ουδεμια σχεση

α και 

μπαταρια .. χθες απο το πρωι μεχρι το επομενο πρωι με μετρια χρηση ηταν στο 80% .. δεν το εχω ξαναδει στη ζωη μου αυτο

Δημοσ.

Επίσης μιλάμε για ένα κινητό που θα περάσει τελωνείο και θα φορτωθεί τον ΦΠΑ της χώρας..

Δηλαδή το βασικό μοντέλο 499 + 24% = 618€ + κόστη εκτελωνισμού και το λέτε και φτηνό μερικοί..

Δημοσ.

Επίσης μιλάμε για ένα κινητό που θα περάσει τελωνείο και θα φορτωθεί τον ΦΠΑ της χώρας..

Δηλαδή το βασικό μοντέλο 499 + 24% = 618€ + κόστη εκτελωνισμού και το λέτε και φτηνό μερικοί..

Neg δεν παίζει αυτό που λες τελική τιμή 499, get your facts straight.

In other news

https://youtu.be/-QP6pm1DM1Q

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...