Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν συντομια: βραχηκε το κινητο μου (Samsung A5 2015), το ειχα 3 μερες στο ρυζι, το εστειλα σε καταστημα service τετοιων περιπτωσεων, το κινητο τελικα καπουτ....

Τι μπορω να κανω τωρα; Να δοκιμασω σε αλλο σερβις; Μπορω να το πουλησω καπου για ανταλλακτικα ή απλα το σουταρω;

Θενξ!

Δημοσ.

Ωραια, γνωριζουμε καποιο καταστημα; Στο καταστημα του σερβις που εκανα την ιδια ερωτηση μου ειπαν οτι αφου εχει χαλασει απο νερο, κανεις δεν θα το αγορασει. Αυτοι πχ σαν πρωτη εικονα ειχαν την οθονη που ηθελε αλλαγμα (100ε) συν οτι προκυψει μετα... Κ επισης, ποσο περιπου μπορει να πουληθει;

Δημοσ.

Βάλε αγγελία εδω στο σάιτ, περιγράφοντας ακριβώς την κατάσταση του και άσε ανοικτό το ενδεχόμενο της τιμής.

Δημοσ.

εμ κανεις,εξαρταται απο την κατασταση ,το πιο πιθανο ειναι ομως να μην εμεινε τιποτα ζωντανο

Δημοσ.

Προφανώς και ψαχνω καποιον να με ενημερωσει παραπανω... για να γραφω εδω σημαινει πως δεν ξερω, αρα ψαχνω καποιον που να ξερει. Και ειμαι λιγο κ σε φαση πανικου, γιατι "κλαιω" ενα σχετικα καινουριο κινητο που ηταν σε αριστη κατασταση κ 1 χρονο περιπου στην κατοχη μου.

Ηδη οι αποψεις διιστανται... Ναι οκ, λογικα ολα τα "εσωτερικα" του κινητου θα ειναι για πεταμα, ωστοσο φανταζομαι κατι αλλο μπορει να φανει χρησιμο. Αυτο ρωταω... Αν υπαρχει καποιο καταστημα να ρωτησω τι μπορει να φυγει ως ανταλλακτικο, αλλιως πως θα εκτιμησω μονος μου τιμη αν δεν ξερω τι πετιεται κ τι οχι ωστε να το προωθησω πχ εδω...

Δημοσ.

Αν είναι το 2016 μοντελο, καινούριο κάνει 225.

Αυτό σημαίνει ότι πας για διψήφιο νούμερο πωλησης. Ξεκινάς από 70 πχ και όσο δεν πουλιέται κατεβαίνεις. Μπορεί να μην πουληθεί και καθόλου. Αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να το αγοράζει προσωπικά δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Είναι του 2015... Η αλήθεια είναι πως υπολογιζα μαξ ενα 50ρι οτι μπορει να πουληθει αλλα κ αυτο με επιφυλαξη λογω της κααταστασης. Γι'αυτο ομως ρωταω κ περιπου ποσο να ζητησω, μην πω κατι παρατραβηγμενο!

Σ'ευχαριστω! :-)

Δημοσ.

Όπως σου είπε, μην είσαι σίγουρος ότι θα το πουλήσεις. Παίζει ρόλο και πόσο καιρό πριν έχει πέσει στο νερό.

Όσο για το κατάστημα, ποιός θα ανοίξει τη συσκευή και θα κάτσει να εκτιμήσει τσάμπα ένα ένα τί εξάρτημα δουλεύει...

Δημοσ.

Φρεσκο φρρεσκο ειναι το συμβαν... 10 ημερων :-(

Σωστα, ο τζαμπας πεθανε... οποτε βαζω μια αγγελια κ αν ειναι να πουληθει θα πουληθει...

θενξ για τα την βοηθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...