SakislolGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί έχουν ανοιχτό το WIFI Fon. Μπορώ λοιπόν με τα credentials του πακέτο μου (OTE DP) να συνδεθώ σε ένα τέτοιο δίκτυο που εκπέμπεται από κάποιον -άσχετο- ? να σημειώσω ότι στην γραμμή μου δεν το έχω ανοιχτό. είναι εντελώς δωρεάν ή από την στιγμή που θα έχω συνδεθεί με τα credentials μου θα γίνεται κάποια χρέωση? τι παίζει με την ασφάλεια?
eidikos33 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δωρεαν ειναι φιλε μπες με τους κωδικους σου αφοβα
corsair04 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί έχουν ανοιχτό το WIFI Fon. Μπορώ λοιπόν με τα credentials του πακέτο μου (OTE DP) να συνδεθώ σε ένα τέτοιο δίκτυο που εκπέμπεται από κάποιον -άσχετο- ? να σημειώσω ότι στην γραμμή μου δεν το έχω ανοιχτό. είναι εντελώς δωρεάν ή από την στιγμή που θα έχω συνδεθεί με τα credentials μου θα γίνεται κάποια χρέωση? τι παίζει με την ασφάλεια? για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να το έχεις και εσύ ενεργοποιημένο στην γραμμή σου δεν χρεώνεσαι απλά δανείζεις μέρος της σύνδεση σου για να την χρησιμοποιοήσεις οπού εσύ θες εφόσον είναι εφικτό σε Ελλάδα και εξωτερικό παρέχεται μόνο από την cosmote εάν έχεις άλλο πάροχο δυστυχώς πληρώνεις έχει κάποια πακέτα αγοράς χρόνου εδώ μπορείς να ενημερωθείς σχετικά 1
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 οσο ξερω αν δεν το ανοιξεις σε σενα δεν μπορεις να μπεις στους αλλους και λογικο το κοβω οτι για να πσρεις πρεπει να δινεις.κατι σαν τα τορεεντς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα