Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί έχουν ανοιχτό το WIFI Fon. Μπορώ λοιπόν με τα credentials του πακέτο μου (OTE DP) να συνδεθώ σε ένα τέτοιο δίκτυο που εκπέμπεται από κάποιον -άσχετο- ?

να σημειώσω ότι στην γραμμή μου δεν το έχω ανοιχτό.

είναι εντελώς δωρεάν ή από την στιγμή που θα έχω συνδεθεί με τα credentials μου θα γίνεται κάποια χρέωση?

τι παίζει με την ασφάλεια?

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί έχουν ανοιχτό το WIFI Fon. Μπορώ λοιπόν με τα credentials του πακέτο μου (OTE DP) να συνδεθώ σε ένα τέτοιο δίκτυο που εκπέμπεται από κάποιον -άσχετο- ?

να σημειώσω ότι στην γραμμή μου δεν το έχω ανοιχτό.

είναι εντελώς δωρεάν ή από την στιγμή που θα έχω συνδεθεί με τα credentials μου θα γίνεται κάποια χρέωση?

τι παίζει με την ασφάλεια?

για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να το έχεις και εσύ ενεργοποιημένο στην γραμμή σου δεν χρεώνεσαι απλά δανείζεις μέρος της σύνδεση σου για να την χρησιμοποιοήσεις οπού εσύ θες εφόσον είναι εφικτό σε Ελλάδα και εξωτερικό παρέχεται μόνο από την cosmote εάν έχεις άλλο πάροχο δυστυχώς πληρώνεις έχει κάποια πακέτα αγοράς χρόνου εδώ μπορείς να ενημερωθείς σχετικά 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οσο ξερω αν δεν το ανοιξεις σε σενα δεν μπορεις να μπεις στους αλλους και λογικο το κοβω οτι για να πσρεις πρεπει να δινεις.κατι σαν τα τορεεντς

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...