divnt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Είχε κανείς πρόβλημα με το να πληρώσει (πρώτη φορά) μέσω PayPal; Έχω συνδέσει τον λογαριασμό της PayPal, αλλα δε με άφηνε να ολοκληρώσω την πληρωμή. Ενώ μετά βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας, έγινε η πληρωμή κανονικά. Μήπως επειδή είναι η πρώτη φορά που πληρώνω, θέλει κάρτα; Έιναι ασφαλές που έδωσα στοιχεία;
kage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 η Airbnb δήλωσε ότι δεν θα μοιράζει τα στοιχεία μας σε τρίτους, οπότε περιμένω τις εξελίξεις..Παραπληροφορηση απο στοκους ή με σκοπο δημοσιογραφους απο σιτε εφημεριδες...《....μόνο μέσω έγκυρης νομικής αίτησης σύμφωνα με τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς νόμους περί προστασίας δεδομένων. Η Airbnb λαμβάνει αυτά τα αιτήματα σοβαρά και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να ανταποκριθεί.》 Αν ο εισαγγελεας ζητησει λιστα απο τραπεζα ή airbnb θα την παρει.- Οπως και εγινε με τις γνωστες τραπεζικες λιστες που εκανε αιτημα για επιβεβαιωση τους
McNerd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Εχω και γω μια απορια Ειναι καλυτερο για τον ενδιαφερομενο να κλεισει το δωματιο λιγες μερες πριν, αντί για 2 μήνες πριν; Μηπως πεσουν οι τιμες τις τελευταίες 1-2 βδομάδες; Ή οι τιμες ειναι fix; Θέλω να κλείσω κάτι αρχές μάρτη εντός ελλάδας (εντελώς off season δλδ) και δεν ξέρω αν συμφερει να το κανω τώρα ή λίγο πριν το ταξίδι.
kost90 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς ακριβώς ποιες είναι οι διαστάσεις για το cover page;; Άκυρο. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από kost90
kleo1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 στέλνω αίτημα για κράτηση σπιτιού σε κάποιον ιδιοκτήτη και αργεί λίγο να απαντήσει. αν κάνω απόσυρση αιτήματος έχω καμιά ποινή; μερικές φορές βιάζεσαι και είναι λίγο σπαστικό να περιμένεις πότε θα απαντήσει ο άλλος υπάρχει και η άμεση κράτηση, αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα.
kage Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εντος 24ωρων πρεπει να απαντησει αλλιως ακυρωνεται η κρατηση... Αυτα που λενε άμεση κράτηση μπορει να σε ακυρωσει επειδη δεν εχεις ratings... Οποτε και τα 2 ειναι σχεδον Τα ιδια Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από kage
kleo1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 το θέμα είναι αν θέλω να το ακυρώσω εγώ πριν ακυρωθεί αυτόματα επειδή βρήκα κάτι άλλο ή επειδή βιάζομαι και θέλω να το σιγουρέψω
JoooJ Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, kage είπε Εντος 24ωρων πρεπει να απαντησει αλλιως ακυρωνεται η κρατηση... Αυτα που λενε άμεση κράτηση μπορει να σε ακυρωσει επειδη δεν εχεις ratings... Οποτε και τα 2 ειναι σχεδον Τα ιδια αν αποσύρεις το αίτημα πριν σου απαντήσει δε χρεώνεσαι τίποτα. κάνω αίτημα σε 2 άτομα και τρώω άκυρο και από τους 2. είχα σχεδόν μηδενικό rating. λογικά αυτό έφταιγε. ok το καταλαβαίνω, όπως κάποιος που θέλει να πουλήσει/αγοράσει κι εδώ στο forum κοιτά το rating έτσι κι αυτοί που νοικιάζουν τα σπίτια τους. αυτό που με νευριάζει όμως είναι οι ηλίθιες δικαιολογίες που επικαλούνται. πολύ θα ήθελα αλλά δυστυχώς θα λείπω από την πόλη, θα έρθουν συγγενείς μου και πρέπει να τους φιλοξενήσω. και παρόλο αυτά με μια αναζήτηση βλέπεις ότι το σπίτι είναι κανονικά διαθέσιμο τις ημερομηνίες που θέλεις. εμένα αυτό με εξοργίζει, είναι σα να σε θεωρεί ηλίθιο. πες ρε φίλε ότι δε γουστάρεις να το νοικιάσεις γιατί κοιτάς το rating να σε παραδεχτώ, αλλά όχι ιστορίες για αγρίους κατά τα άλλα έχω χρησιμοποιήσει το Airbnb σχεδόν 10 φορές τους τελευταίους 6 μήνες. κανένα πρόβλημα αλλά δε θα το εμπιστευόμουν για κάτι σοβαρό. πχ να κανονίσω διακοπές. πολύ εύκολο να σε κρεμάσει ο άλλος και να τρέχεις. εκεί θα προτιμούσα ξενοδοχείο χωρίς 2η σκέψη κι ας έδινε περισσότερα.
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, JoooJ είπε κατά τα άλλα έχω χρησιμοποιήσει το Airbnb σχεδόν 10 φορές τους τελευταίους 6 μήνες. κανένα πρόβλημα αλλά δε θα το εμπιστευόμουν για κάτι σοβαρό. πχ να κανονίσω διακοπές Δηλαδή οι μη σοβαροί λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιείς airbnb ποιοι είναι αν επιτρέπεται ;
kleo1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 τελικά ακύρωσα, δε χρεώθηκα κάτι και έκλεισα άλλο σπίτι. όλα καλά. 39 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή οι μη σοβαροί λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιείς airbnb ποιοι είναι αν επιτρέπεται ; εδώ έχει ένα δικιο. δεν έχει την ίδια αξιοπιστία ένας ιδιώτης (που θέλει να κάνει την αρπαχτή του πολλές φορές) με ένα ξενοδοχείο. φαντάσου να κλείσεις Αύγουστο διακοπές με το airbnb που δεν βρίσκεις ούτε παγκάκι σε πολλές περιοχές της ελλάδας. αν σε κρεμάσει ο ιδιοκτήτης κλάφτα Χαράλαμπε. τι είναι πιθανότερο να σε κρεμάσει, το ξενοδοχείο ή ο ιδιώτης; αν και έχει τύχει να με κρεμάσει γραφείο λόγο μαλακίας υπαλλήλου αλλά η επιχείρηση τότε ξεσκίστηκε να με εξυπηρετήσει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Στις 6.12.2017 στις 1:56 ΠΜ, kage είπε Παραπληροφορηση απο στοκους ή με σκοπο δημοσιογραφους απο σιτε εφημεριδες... 《....μόνο μέσω έγκυρης νομικής αίτησης σύμφωνα με τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς νόμους περί προστασίας δεδομένων. Η Airbnb λαμβάνει αυτά τα αιτήματα σοβαρά και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να ανταποκριθεί.》 Αν ο εισαγγελεας ζητησει λιστα απο τραπεζα ή airbnb θα την παρει.- Οπως και εγινε με τις γνωστες τραπεζικες λιστες που εκανε αιτημα για επιβεβαιωση τους Δεν νομίζω ότι έγινε αίτημα και οι ελβετικες τράπεζες έδωσαν στοιχεία αέρα. Οι περίφημες λίστες που κυκλοφορούν σε στικακια είναι προϊόντα διαρροής από υπαλλήλους της τράπεζας. Το ισχύει για την airbnb, έχει απαντήσει ότι δεν διαθέτει στοιχεία λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων. 17 ώρες πριν, JoooJ είπε εμένα αυτό με εξοργίζει, είναι σα να σε θεωρεί ηλίθιο. πες ρε φίλε ότι δε γουστάρεις να το νοικιάσεις γιατί κοιτάς το rating να σε παραδεχτώ, αλλά όχι ιστορίες για αγρίους Αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται στα conditions να σε απορρίψει γιατί δεν έχεις ratings, οπότε και αυτός να είναι ο λόγος δεν μπορεί να στο γράψει.
kage Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τα στικακια μπορει να ναι παλια ή ψευτικα... μονο με επισημα χαρτια θα κυνηγησουν καποιον.αλλο να λες δωσε μου ολους τους gr afm χωρις στοιχεια κ αλλο να λες σαν χωρα-εισαγγελεας βαση αυτης της λιστας βρηκαμε οτι ο ταδε εκανε gr εμβασμα σε σας και φοροδιαφευγει..οποτε ζηταμε report... http://www.kathimerini.gr/938092/article/oikonomia/epixeirhseis/vroxh-ta-aithmata-pros-trapezes-gia-xorhghsh-stoixeiwn Κανεις δεν μπορει να αρνηθει σε αυτες τις χωρες τα αιτηματα!(οι κανονες εχουν αλλαξει). Αυτο που ειναι μεσα σε παρενθέσεις εξηγησα οτι ηταν η επισημη απαντηση airbnb... Ο σκοπος ειναι να φοροδιαφυγεις για το 15% φορολογιας ενοικιου? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από kage
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ok, οπότε για να κάνει το ίδιο πρέπει να ζητήσει στοιχεία για συγκεκριμένα άτομα, όχι γενικά για το σύνολο των χρηστών από την Ελλάδα. Με ποια κριτήρια και με ποια μέθοδο θα βρει αυτά τα άτομα; Edit: Δεν είναι μόνο το 15%, αλλά και αν τηρείται το όριο που υπάρχει για τις μέρες που μπορείς να νοικιάσεις... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Pablo_Hasan
kage Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Με κλεισίματα δωματιων κανουν ελεγχους οπως παλια που εψαχναν αν εχουν σημα εοτ.. Αν δεν κανω λαθος ο νομος εχει ψηφιστει αλλα δεν εχει γινει φεκ...οποτε οι 90 μερες αλλα και η υποτιθεμενη πλατφορμα ααδε Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής, για να γραφεις τις ενοικιασεις δεν υπαρχουν... Αν γινει νομος θα πρεπει να δινεις διαχειρηση μετα τις 90 μερες σε εταιρεια... http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/elegchi-apo-tin-aade-gia-ton-entopismo-adiloton-akiniton-meso-airbnb/ Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα