Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στο forum και καλή χρονιά 

έχω ένα κτήριο που το είχαμε από παλιά δηλωμένο σε γεωργικό κτήριο...με τον καιρό όμως και με πολύ κόπο έχει διορθωθεί αρκετά και είναι έτοιμο για διαμονή...γνωρίζει κανείς τι πρέπει να γίνει ώστε να το βάλω airbnb μπορώ και έτσι η πρέπει ν γίνουν αλλαγές ως προς την δήλωση του

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας

Σκέφτομαι να νοικιάζω, κατόπιν επινοικιάσω ακίνητο και το κάνω Airbnb. Μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο; Περιοχή Αθήνα - κέντρο. Ευχαριστώ πολύ

Γενικές απορίες :

1. Πόση ωρα κατά μ.ο. απασχολείται κανείς καθημερινά με τη διαχείριση;
  2. Αν σου σπάσουν το σπίτι τι γίνεται ;
  3. Η Φορολόγηση ποσό είναι; Ισχύει όσο η εκμίσθωση ενός επιπλωμένου που είδα σε παλιο αρθρο;
  4. Κάθε κράτηση υποβάλλεται σε ΑΑΔΕ καθημερινά ή σωρευτικά πχ ανά μήνα;
  5. Αν η πολυκατοικία κάνει σαμποτάζ π.χ. επίτηδες θόρυβο για να πάρεις κακές κριτικές αντιμετωπίζεται και με τι τρόπο;

Επεξ/σία από johnnnnnnnnn
Δημοσ.
3 ώρες πριν, johnnnnnnnnn είπε

Καλησπερα σας

Σκέφτομαι να νοικιάζω, κατόπιν επινοικιάσω ακίνητο και το κάνω Airbnb. Μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο; Περιοχή Αθήνα - κέντρο. Ευχαριστώ πολύ

Γενικές απορίες :

1. Πόση ωρα κατά μ.ο. απασχολείται κανείς καθημερινά με τη διαχείριση;
  2. Αν σου σπάσουν το σπίτι τι γίνεται ;
  3. Η Φορολόγηση ποσό είναι; Ισχύει όσο η εκμίσθωση ενός επιπλωμένου που είδα σε παλιο αρθρο;
  4. Κάθε κράτηση υποβάλλεται σε ΑΑΔΕ καθημερινά ή σωρευτικά πχ ανά μήνα;
  5. Αν η πολυκατοικία κάνει σαμποτάζ π.χ. επίτηδες θόρυβο για να πάρεις κακές κριτικές αντιμετωπίζεται και με τι τρόπο;

Είσαι στο Α 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα τα φώτα σας, εαν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Υπάρχει ένα σπίτι με ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και πρώτος όροφος, το αναφέρω ως ένα σπίτι καθώς πολεοδομικά, αν μπορώ να το πώ έτσι, θεωρείται ένα και ηλεκτροδοτείται με ένα ρολόι της ΔΕΗ, όμως το ημιυπόγειο έχει ξεχωριστή είσοδο και το υπόλοιπο (ισόγειο και όροφος) έχει δική του είσοδο. Το ισόγειο με τον πρώτο όροφο τα οποία ενώνονται με εσωτερική σκάλα νοικιάζονται εδώ και καιρό με μακροχρόνια μίσθωση. Σκέφτομαι να ξεκινήσω εργασίες, έτσι ώστε να σουλουπώσω το ημιυπόγειο και να το βάλω στην rbnb. Οι ερώτησεις μου είναι οι εξής, μπορώ το ημιυπόγειο να το βάλω στην rbnb με τμηματική μίσθωση παρόλο που ηλετροδοτείται με το ίδιο ρολόι με το από πάνω σπίτι; Αν ναι, θα χρειαστεί να κάνω κάποια τροποποίηση στο μισθωτήριο του πάνω σπιτιού; Να σημειώσω ότι η χρήση του ημιυπογείου έχει αλλαχθεί από δευτερέυων χώρος σε κατοικία. Επίσης θα ήθελα ιδανικά να αποφύγω να χωρίσω πολεοδομικά τα δύο σπίτια για να γλιτώσω τα γραφειοκρατικά έξοδα, καθώς θα χρειαστεί μηχανικός κλπ καθώς και νέα παροχή ρεύματος από την ΔΕΗ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά εάν ξέρει κάποιος πόσο είναι τελικά το ποσοστό που σου μένει καθαρό? Και τα υπόλοιπα τη έξοδα είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...