Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, gr1goris είπε Αυτο το αστειο με τον καθενα που θελει να γινει ξενοδοχος και τον αλλο που θελει να γινει ταξιτζης και τον αλλον που γινεται και εγω δεν ξερω τι καποτε πρεπει να τελειωνει Υπαρχουν επαγγελματιες για ολα τα παραπανω με αδεια λειτουργιας και εμπειρεια και απορω πως ανεχωνται αυτη την κατασταση ?? Εχουμε δει τι δουλεια κανουν οι "επαγγελματίες". Επισης, ακριβως επειδη θελει να ειναι "επαγγελματίας" και σωστος απεναντι στον πελατη και να ειναι και σωστος στο κρατος για να μην εχει προβλημα χρειαζεται το ΑΦΜ.. Επισης, μονο οι Ελληνες αρνουνται να τα δωσουν τα στοιχεια για να κανει ο αλλος τη δουλεια του σωστα.
NJK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ξεκινήσω την διαχείριση ενός ακινήτου με σκοπό να το νοικιάζω μέσω airbnb. Δεν είμαι ιδιοκτήτης του ακινήτου και πρέπει να γίνει υπεκμίσθωση. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πρέπει πρώτα μέσω taxis να κάνουμε συμφωνητικό μίσθωσης να το καταχωρήσουμε με τον ιδιοκτήτη και μετά να το βάλουμε ως υπεκμίσθωση; Αν ναι, με ποιο τρόπο; Ευχαριστώ
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 48 λεπτά πριν, NJK είπε Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ξεκινήσω την διαχείριση ενός ακινήτου με σκοπό να το νοικιάζω μέσω airbnb. Δεν είμαι ιδιοκτήτης του ακινήτου και πρέπει να γίνει υπεκμίσθωση. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πρέπει πρώτα μέσω taxis να κάνουμε συμφωνητικό μίσθωσης να το καταχωρήσουμε με τον ιδιοκτήτη και μετά να το βάλουμε ως υπεκμίσθωση; Αν ναι, με ποιο τρόπο; Ευχαριστώ Απλά, θα γράψετε ότι ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ η υπεκμισθωση
NJK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Όταν επιλέγω υπεκμισθωση μου εμφανίζει την συγκεκριμένη εικόνα. Γι'αυτό ρωτάω μήπως πρέπει να κάνω ένα απλό μισθωτηριο πρώτα.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, NJK είπε Όταν επιλέγω υπεκμισθωση μου εμφανίζει την συγκεκριμένη εικόνα. Γι'αυτό ρωτάω μήπως πρέπει να κάνω ένα απλό μισθωτηριο πρώτα. Για το αρχικό μισθωτηριο, δεν μιλάς ? Απλά, θα γράφει ότι επιτρέπεται η υπεκμισθωση. Αφού, ακόμα δεν έχεις κάνει !!!! Έτσι δεν είναι ?
NJK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Σωστά, δεν έχω κάνει ακόμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Johnkallinik7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Θελω να κανω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να με βοηθησει!! Θελω να νοικιασω ενα διαμερισμα μεσω airbnb αλλα μ ζηταει τα λεφτα πριν παω να δω το σπιτι.. Και δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω να δωσω 800 ευρω ετσι χωρις να εχω δει το διαμερισμα... Υπαρχει περιπτωση να μου φανε αυτα τα λεφτα?
GREGORYMO Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Johnkallinik7 είπε Θελω να κανω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να με βοηθησει!! Θελω να νοικιασω ενα διαμερισμα μεσω airbnb αλλα μ ζηταει τα λεφτα πριν παω να δω το σπιτι.. Και δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω να δωσω 800 ευρω ετσι χωρις να εχω δει το διαμερισμα... Υπαρχει περιπτωση να μου φανε αυτα τα λεφτα? Δεν έχει φωτογραφίες ?
Johnkallinik7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Θελω να κανω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να με βοηθησει!! Θελω να νοικιασω ενα διαμερισμα μεσω airbnb αλλα μ ζηταει τα λεφτα πριν παω να δω το σπιτι.. Και δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω να δωσω 800 ευρω ετσι χωρις να εχω δει το διαμερισμα... Υπαρχει περιπτωση να μου φανε αυτα τα λεφτα?
syban Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, Johnkallinik7 είπε Θελω να κανω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να με βοηθησει!! Θελω να νοικιασω ενα διαμερισμα μεσω airbnb αλλα μ ζηταει τα λεφτα πριν παω να δω το σπιτι.. Και δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω να δωσω 800 ευρω ετσι χωρις να εχω δει το διαμερισμα... Υπαρχει περιπτωση να μου φανε αυτα τα λεφτα? Καλησπέρα σας, Το ίδιο με ρώταγε ένας συνάδερφος σήμερα και για το ίδιο ποσό, του είπα να προσέχει, δεν είναι σοβαρά πράγματα να κάνεις κατάθεση σε κάποιον στο εξωτερικό (η δική του περίπτωση) και να μην έχεις δει ούτε σε φωτογραφία το ακίνητο
m3ltd0wn Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Ναι υπάρχει περίπτωση να στα φάνε. Βέβαια τα λεφτά τα ζητούσε εκτός πλατφόρμας και θα έστελνε κλειδί με ταχυδρομείο και άλλα τέτοια όμορφα. Φίλος την πάτησε έτσι και έδωσε πάνω από 2000 για διαμέρισμα στην Ολλανδία που ποτέ δεν είδε. Αυτό το 2018 περίπου. Τώρα δεν ξέρω αν μπορούν να στα φάνε και μέσα από την πλατφόρμα.
Johnkallinik7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν έχει φωτογραφίες ? Εχει μεσω χρυσης ευκαιριας αλλα δνε υπαρχει περιπτωση να ειναι ψευτικο? 7 λεπτά πριν, syban είπε Καλησπέρα σας, Το ίδιο με ρώταγε ένας συνάδερφος σήμερα και για το ίδιο ποσό, του είπα να προσέχει, δεν είναι σοβαρά πράγματα να κάνεις κατάθεση σε κάποιον στο εξωτερικό (η δική του περίπτωση) και να μην έχεις δει ούτε σε φωτογραφία το ακίνητο Εχει φωτογραφιες μεσω χρυσης ευκαιριας.. Το σπιτι ειναι εδω αθηνα αλλα θελω να το δω απο μεσα καταλαβατε? 6 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Ναι υπάρχει περίπτωση να στα φάνε. Βέβαια τα λεφτά τα ζητούσε εκτός πλατφόρμας και θα έστελνε κλειδί με ταχυδρομείο και άλλα τέτοια όμορφα. Φίλος την πάτησε έτσι και έδωσε πάνω από 2000 για διαμέρισμα στην Ολλανδία που ποτέ δεν είδε. Αυτό το 2018 περίπου. Τώρα δεν ξέρω αν μπορούν να στα φάνε και μέσα από την πλατφόρμα. Εχει φωτογραφιες στην χρυση ευκαιρια αλλα και παλι δεν πρεπει να το δω απο κονταπρωτα να δω οτι ολα ειναι οπως στις φωτογραφιες?
GREGORYMO Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Johnkallinik7 είπε Εχει μεσω χρυσης ευκαιριας αλλα δνε υπαρχει περιπτωση να ειναι ψευτικο? Εχει φωτογραφιες μεσω χρυσης ευκαιριας.. Το σπιτι ειναι εδω αθηνα αλλα θελω να το δω απο μεσα καταλαβατε? Αν έχεις αμφιβολίες, αναγκαστικά ψάχνεις για κάτι άλλο.
Johnkallinik7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Αν έχεις αμφιβολίες, αναγκαστικά ψάχνεις για κάτι άλλο. Καλως ευχαριστω
ababapanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Mια ερώτηση για όποιον είναι οικοδεσπότης σε Airbnb και ξέρει. Άφησα μια αξιολογήσει στον οικοδεσπότη του σπιτιού αλλά αυτος δεν μου έχει αφήσει ακόμα με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει η δίκη μου. Το σύστημα διάβασα λέει ότι έχει περιθώριο να κάνει αξιολόγηση εντός 15 ημερών. Αν δεν κάνει τι γίνεται; Θα ανεβεί μόνο η δίκη μου αξιολόγηση η δεν θα ανεβεί καμία ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα