Doubt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Ισως η μονη αντιδραση περαν της...φυγης, να ειναι ο <ασυμμετρος πολεμος>! (Ετουτο δεν το προτεινω, οχι. Απλως εχω δει να ειναι το μονο που δουλεψε & αμεσα..) Τι εννοείς;
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Τι εννοεις τι εννοω? 😛 Δεν θελω να δωσω συγκεκριμενα παραδειγματα γιατι θα κλειδωθει. Ειναι ομως πανευκολο σχεδον, να κανεις τον ιδιοκτητη/host να την πληρωσει για καθε guest! 🤑 Εαν, αντι να παρει χρηματα για τον καθενα που φιλοξενει, πληρωνει! Και ταυτοχρονως, ο τουριστας τον μαυριζει -γιατι καλως η κακως: οταν διαλυθει η παραμονη του, για εκεινον ο host φταιει, και θα μαυρισει αυτον στη βαθμολογια- ποσο νομιζεις χρονος θα χρειαστει μεχρι ο ιδιοκτητης να παρει το μηνυμα? Λιγους (καλοκαιρινους) μηνες, και τελειωσε /τελειωνει ο...πολυκατοικιακος "καουμποης"! 🤠
Doubt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Τι εννοεις τι εννοω? 😛 Δεν θελω να δωσω συγκεκριμενα παραδειγματα γιατι θα κλειδωθει. Ειναι ομως πανευκολο σχεδον, να κανεις τον ιδιοκτητη/host να την πληρωσει για καθε guest! 🤑 Εαν, αντι να παρει χρηματα για τον καθενα που φιλοξενει, πληρωνει! Και ταυτοχρονως, ο τουριστας τον μαυριζει -γιατι καλως η κακως: οταν διαλυθει η παραμονη του, για εκεινον ο host φταιει, και θα μαυρισει αυτον στη βαθμολογια- ποσο νομιζεις χρονος θα χρειαστει μεχρι ο ιδιοκτητης να παρει το μηνυμα? Λιγους (καλοκαιρινους) μηνες, και τελειωσε /τελειωνει ο...πολυκατοικιακος "καουμποης"! 🤠 Αν νομίζεις πως αρκούν αυτά για να καταλάβει κάποιος τι θέλεις να πεις.. άστο. 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Δεν τα λες και ακριβως ξεκαθαρα..... https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/eyaggelos_margaritis/airbnb-kai-kanonismos-polykatoikias https://www.lawspot.gr/nomika-nea/pomida-nomimes-oi-vrahyhronies-misthoseis-stis-polykatoikies https://m.naftemporiki.gr/story/1543479 https://www.nb.org/greek/vraxixronies-misthoseis-akiniton.html Αλλα ας υποθεσουμε οτι υπηρχε μια σειρα καταδικαστικων αποφασεων, τι ακριβως φανταζεσαι οτι θα εκανες με αυτες, διχως να αναγκαστεις να δωσεις ενα τσουβαλι/σκασμο λεφτα: εναντια σε αυτους που...βγαζουν ηδη? Θα τις ξερωγω εκτυπωνες, θα τους τις κορνιζαρες(!) και θα τους ζητουσες να τις...εφαρμοσουν αυτοδικαιως? Χα, ορεξη να 'χεις να...λαδωνεις τα δικανικα γραναζια! ☠️ Ισως η μονη αντιδραση περαν της...φυγης, να ειναι ο <ασυμμετρος πολεμος>! (Ετουτο δεν το προτεινω, οχι. Απλως εχω δει να ειναι το μονο που δουλεψε & αμεσα..) Στον κανονισμο της πολυκατοικιας(αυτος ο παλιος με γραφομηχανη) γραφει οτι απαγορευεται βραχυχρονια μισθωση. Με αποφαση γενικης συνελευσης μπορουμε να παμε δικαστικως. Τα δικαστικα εξοδα θα μοιραστουν. Και αν κερδισουμε θα τα πληρωσει και ο χαμενος. αυτη ειναι η ιδεα που εχω. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από Zerg13
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Doubt είπε Αν νομίζεις πως αρκούν αυτά για να καταλάβει κάποιος τι θέλεις να πεις.. άστο. Τι δεν καταλαβαινεις? Εαν περιγραψω τους "τροπους", και να χασει λεφτα ο ιδιοκτητης & να φυγουν με τις χειροτερες εντυπωσεις οι τουριστες (δινοντας του & σιγουρα, αρνητικες κριτικες!) => αν δεν κλειδωσει το θεμα, θα φαω εγω ban.. Δεν αντιλαμβανεσαι, οτι αν δεν σε νοιαζει καθολου, ειδικα για τις 'παραπλευρες απωλεις' των τουριστων -εχω δει να τους κανουν π.χ. να χανουν τις πτησεις τους!- θα κερδισεις το παιχνδι! Ομως δε σου θα 'αναλυσω': το πως θα τους...καταστρεψεις τις διακοπες! ☠️ Αλλωστε ειναι εκεινοι που φταινε το λιγοτερο -ειναι τελευταιοι σε μια κατανομη/λιστα <φταιχτων> 5 ώρες πριν, Zerg13 είπε Στον κανονισμο της πολυκατοικιας(αυτος ο παλιος με γραφομηχανη) γραφει οτι απαγορευεται βραχυχρονια μισθωση. Με αποφαση γενικης συνελευσης μπορουμε να παμε δικαστικως. Τα δικαστικα εξοδα θα μοιραστουν. Και αν κερδισουμε θα τα πληρωσει και ο χαμενος. αυτη ειναι η ιδεα που εχω. Ειναι ακριβως αυτο, η ιδεα σου! Ρωτησε καποιον δικηγορο που δεν θα σου επαιρνε χρηματα δηλαδη δεν θα σε δει απλως σαν υποθεση δηλαδη φιλο-γνωστο-εμπιστο: ωστε να σου δωσει αντικειμενικη πληροφορηση! 😉
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Ούτε εγώ κατάλαβα γιατί συνήθως νεαροί είναι και αμα βάλουν και μουσικές και κάνουν μπαρ τα μπαλκόνια χ@στα θα σπας τα νεύρα σου να βρίζεις κάθε βράδυ
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Ούτε εγώ κατάλαβα γιατί συνήθως νεαροί είναι και αμα βάλουν και μουσικές και κάνουν μπαρ τα μπαλκόνια χ@στα θα σπας τα νεύρα σου να βρίζεις κάθε βράδυ Το βλεπεις λαθος: το θεμα ειναι οτι εσυ μπορεις να κανεις τη ζωη τους κολαση! 👹 Και να χασει λεφτα ο ιδιοκτητης, και αυτοι να του βαλουν κακη κριτικη -εχω δει να μπαναρει 1 αγγελια, το ιδιο το AIR, & για μηνες μαλιστα: ως αποτελεσμα ενος ...σαμποταρισματος μεν, αλλα αντε να το αποδειξει (?) -και στην τελικη, γιατι να αφορα το air: τι εχουν στησει εναντιον ενος ιδιοκτητη αλλοι στη πολυκατοικια? 🥳 Οταν ειδε να του κατεβαζουν λοιπον την αγγελια και καταλαβε οτι -στην πραξη- εχμ δεν θα "στεριωνε" η νεα του ιδεα, το ξαναγυρισε σε κανονικους ενοικιαστες 😸
iordanis78 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 25 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Το βλεπεις λαθος: το θεμα ειναι οτι εσυ μπορεις να κανεις τη ζωη τους κολαση! 👹 Και να χασει λεφτα ο ιδιοκτητης, και αυτοι να του βαλουν κακη κριτικη -εχω δει να μπαναρει 1 αγγελια, το ιδιο το AIR, & για μηνες μαλιστα: ως αποτελεσμα ενος ...σαμποταρισματος μεν, αλλα αντε να το αποδειξει (?) -και στην τελικη, γιατι να αφορα το air: τι εχουν στησει εναντιον ενος ιδιοκτητη αλλοι στη πολυκατοικια? 🥳 Οταν ειδε να του κατεβαζουν λοιπον την αγγελια και καταλαβε οτι -στην πραξη- εχμ δεν θα "στεριωνε" η νεα του ιδεα, το ξαναγυρισε σε κανονικους ενοικιαστες 😸 Και αμα σε παρει χαμπαρι ο ιδιοκτήτης και στείλει τιποτα φουσκοτους και σε στείλουν για τσάι θα κλαίς μετά
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, iordanis78 είπε Και αμα σε παρει χαμπαρι ο ιδιοκτήτης και στείλει τιποτα φουσκοτους και σε στείλουν για τσάι θα κλαίς μετά Βλεπεις σαν πιθανοτερο σεναριο: να στειλει ο ενας ιδιοκτητης, η οι πολλοι τα καλοπαιδα? (υπαρχει και αυτο στις δυνατοτητες <συνετισμου>, μα επιμενω δεν θελω να τις αναφερω)
Ψιτ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μακροσκοπικά ακολουθώντας τη συζήτηση, δε νομίζω πως έχεις ιδέα για τι μιλάς.
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι εννοείς ως σαμποτάζ και καλό θα ήταν να μην αναφερθούν τέτοιες πρακτικές. Αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι βέβαια, δηλαδή να κάνουν επίτηδες φασαρία ας πούμε οι άπω πάνω ή οι δίπλα για να σπάσουν τα νεύρα αυτών που μένουν στο νοικιασμενο και να φύγουν βάζοντας αρνητική κριτική, μπορει άνετα να ενοχλείς και άλλους γείτονες από τον θόρυβο η από αυτό που σκοπεύεις να κάνεις. Μπορεί ο ιδιοκτήτης να μην σταματήσει να το νοικιάζει και στο τέλος να βαρεθείς ότι κάνεις. Γενικά το 1 παραδειγμα δεν αποτελεί κανόνα ούτε πρακτική αντιμετώπισης. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από Βασίλης_29
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Ναι μιλαω για "σαμποταζ" εξυπνοτατο, και στοχευμενο = που δεν επηρρεαζει τους υπολοιπους πανω-κατω-δεξια-αριστερα στην πολυκατοικια! Οχι βεβαιως αστειακια στυλ δηλαδή να κάνουν επίτηδες φασαρία ας πούμε οι άπω πάνω ή οι δίπλα για να σπάσουν τα νεύρα αυτών που μένουν στο νοικιασμενο και να φύγουν βάζοντας αρνητική κριτική.. Πραγματα αγριοτερα!! Που 99%, και θα στοιχισουν χρηματα και θα οδηγησουν σε αναστολη μηνων απο το air. κι αν οχι με τη πρωτη, τη δευτερη φορα: γιατι δεν θα θελησουν να κανουν τους..ντετεκτιβ(!) απο αποσταση(!). Απλως θα το βγαλουν off: ειδικα στο ξεκινημα του! 🔒 Δε γραφω περισσοτερα φορα-παρτιδα. Εχω δει παντως να γινεται & να πετυχαινει! (οποιος απορει "που" pm). Και εκει, εγινε ετσι τελικα γιατι, ενδεχομενη νομικη προσπαθεια, δεν θα ειχε πανω απο 30-35% μεγιστο, πιθανοτητες επιτυχιας. 💀 (για Αθηνα τουλαχιστον, το ποσοστο παιζει εκει, αν σας πουν παραπανω: σας θελουν πελατες).
kage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Διάβολε μυστικά σαμποτάζ πες μας κ μας έστω με pm.. 😛 Βέβαια από την άλλη..τι εμποδίζει έναν host να κάνει ρεπορτ τις fake ενοικιάσεις ή απλά να σβήσει την αγγελια και να ανεβάσει παρομοιο προφιλ? Ή ακόμη πιο απλο για τον host για καλύτερο rating να πάρει 5 10 γνωστούς να μειωσει την τιμή στα 10€ και να κάνει 10 super αξιολογήσεις κρατησεις? Τώρα τι ποσοστό δινεις αμα κλειδώσεις κοινόχρηστη εξωπόρτα σε τουρίστες να μην σπάσουν την κλειδαρια?άντε απέδειξε ότι το κάναν αυτοι Ή σε μια καλή διαμάχη να νοικιάσει το διαμέρισμα σε Ρομά ,μετανάστες κ να αναγκάσει τους υπόλοιπους να φύγουν ? Παίζει να προτιμούσα ένα αιρβνβ στο πάνω διαμέρισμα από έναν μόνιμο ενοικιαστή με οικογένεια...ο λόγος ότι σίγουρα θα ναι κλεισμενο στο συνολο ελάχιστους μήνες κ τους υπόλοιπους ησυχια Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από kage
christakos07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 41 λεπτά πριν, kage είπε Διάβολε μυστικά σαμποτάζ πες μας κ μας έστω με pm.. 😛 Βέβαια από την άλλη..τι εμποδίζει έναν host να κάνει ρεπορτ τις fake ενοικιάσεις ή απλά να σβήσει την αγγελια και να ανεβάσει παρομοιο προφιλ? Ή ακόμη πιο απλο για τον host για καλύτερο rating να πάρει 5 10 γνωστούς να μειωσει την τιμή στα 10€ και να κάνει 10 super αξιολογήσεις κρατησεις? Τώρα τι ποσοστό δινεις αμα κλειδώσεις κοινόχρηστη εξωπόρτα σε τουρίστες να μην σπάσουν την κλειδαρια?άντε απέδειξε ότι το κάναν αυτοι Ή σε μια καλή διαμάχη να νοικιάσει το διαμέρισμα σε Ρομά ,μετανάστες κ να αναγκάσει τους υπόλοιπους να φύγουν ? Παίζει να προτιμούσα ένα αιρβνβ στο πάνω διαμέρισμα από έναν μόνιμο ενοικιαστή με οικογένεια...ο λόγος ότι σίγουρα θα ναι κλεισμενο στο συνολο ελάχιστους μήνες κ τους υπόλοιπους ησυχια Στην Αττική και δη στο κέντρο, έχουν πληρότητα σχεδόν όλο το χρόνο. Οπότε δεν ξέρω αν θα το προτιμούσες σε σχέση με μια φυσιολογική οικογένεια.
kage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Κάπου τα διάβαζεται αυτά δεν μπορει...ελπίζω να έκανες λάθος με την λέξη Αττική (νομός) κ ήθελες να πεις Αθήνα..πληρότητα ούτε το μισό χρόνο (σύνολο ημερων)δεν έχει ούτε ανακαινισμενο στην βεικου Κουκάκι..{{Καλωσορίσατε στο Κουκάκι, την 5η πιο περιζήτητη γειτονιά του airbnb στον κόσμο}}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα