localy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αγόρασα ένα φορτιστή που περνει δύο USB θύρες και βγάζει 4αμπερ.αν συνδέσω δύο κινητά τα φορτίζει .ο φορτιστές από τα κινητά είναι 2αμπερ θα έχω θέμα.η είναι αρκετά του φορτιστή?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αγόρασα ένα φορτιστή που περνει δύο USB θύρες και βγάζει 4αμπερ.αν συνδέσω δύο κινητά τα φορτίζει .ο φορτιστές από τα κινητά είναι 2αμπερ θα έχω θέμα.η είναι αρκετά του φορτιστή? Αν παίρνει ταση απο usb θυρες οπως λες, μπορεί να βγαζει 4Α μπορεί να βγάζει 3Α μπορεί και 1Α. εξαρτάται τι αμπεραζ του δίνουν τα usb του υπολογιστή σου
localy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 2X2,4 νομιζω γραφει .αλλα πανω σε αυτον το φορτιστη θα βαζω κυριως ενα powerbank για φορτιση 1,5amber και ενα κινητο xiaomi στην δευτερη θυρα.καλλημενος δεν θα ειμαι? ο φορτιστης ο παλιος απο το κινητο εγραφε 5volt 2amber
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 ναι καλυμμένος θα είσαι,ελπίζω τουλάχιστον ο φορτιστής που πήρες να ειναι της προκοπής και όχι κανενας σαβουροκινέζικος. Η κάθε συσκευή θα τραβήξει όσο ρεύμα χρειάζεται εκείνη τη στιγμή.
localy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 απο ποιοτητα ειναι οκ τον αγορασα 14 ευρο απο επωνυμο καταστημα ηλεκτρονικων ειδων που φερνει ποιοτητα πραματα και ηλεκτρονικα/ηλεκτρολογικα.οποτε ειμαι οκ.
Rod@X Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Εγώ αγόρασα ένα φορτιστή φθηνό με 6 θύρες usb με 6,5€ και εδώ και 4 μήνες μου δουλεύει μια χαρά!Να τους εκατοστίσει ! Πέρα από τη πλάκα σημασία έχουν και τα συστήματα προστασίας που έχει, η ποιότητα του ρεύματος που βγάζει , αλλά και αν ανταποκρίνεται στα amp που γράφει! Συνήθως, εδώ ισχύει το "ότι πληρώσεις , παίρνεις"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα