Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok αλλα η ερωτηση ειναι : o 8350 ειναι αρκετος; Ναι ειναι . Εγω του εχω βαλει την SEIDON 240V απο crazysundays και γμαει για τα λεφτα του .

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nikoslion θα στο πω καθαρά και ξαστερα. Μαλακίες κάνεις. Λεφτά σε πεθαμένο σοκετ αντί να δώσεις ένα πενηντάρι παραπάνω για 7500 η ryzen. Μ'αρέσει που είδες και βίντεο κλιπ μάλλον τη Σακιρα χαζευες :P

Τσέκαρε και τις καταναλώσεις συνάμα και δες τσόντα 8350 Vs 7500 μπας και συνελθεις. Μην ανοίγετε θέματα τζάμπα αν δεν έχετε σκοπό να ακούσετε τη λογική και κάνετε στην τελική αυτό που είχατε στο κεφάλι σας.

αυτή η μανία με το TDP ρε φίλε! -_- 

-Λες και αυτό το thermal design power θα του κάψει το pc η θα τον κάνει να πληρώνει 50 ευρώ τον μήνα έξτρα σε ρεύματα...

αυτός ο intel fanboyismος δεν έχει όρια.. <_< 

"-ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΡΕΥΜΑ!" ...λέει ο απο πάνω.. και συμπληρώνω:

"-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ DDR4!" Πω πω αίσχος έτσι?  :rolleyes: 

-Ε Και?!?!.......... :lol: 

αντί να βοηθήσετε τον άνθρωπο όλοι τον κράζετε για τις επιλογές του!

Αλλά δεν πειράζει Cool to Hate  B) 

-Απο την στιγμή που θέλει να βάλει AMD FX 8350 δώστε του σωστές γραμμές στο τι πρέπει να κάνει για να χαρεί όσο το δυνατών περισσότερο το μηχάνημα του..  :-) 

Δες εδώ αγόρι μου γλυκό και μετά κράξε ελεύθερα για το τσιπ και εμένα στο αν αξίζει ή όχι.. :devil:

Tech of Tomorrow: Does The AMD RX 480 Bottleneck Using An FX-8350 CPU? 30 Ιουν 2016

Tech of Tomorrow: Does The GTX 1060 Bottleneck Using An FX-8350 CPU? 22 Ιουλ 2016
JayzTwoCents: Are AMD FX CPUs still worth it for gaming? 7 Ιουν 2017

Υ.Γ -Ο Συγχωρεμένος ο Σωτήρης ο Μουστάκας σε μια επιθεώρηση το είχε πει ο άνθρωπος.. Δεν πειράζει περαστικά μας. :-D
  • Like 2
Δημοσ.

Υ.Γ -Ο Συγχωρεμένος ο Σωτήρης ο Μουστάκας σε μια επιθεώρηση το είχε πει ο άνθρωπος.. Δεν πειράζει περαστικά μας. :-D

Γιατι να σταματησουμε? Μηπως σε πηραν τα σκαγια???Χαχαχαχα! :-D :-D :-D   Χουμορ χουμορ....

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα πω μονο τις σκεψεις μου για την περιπτωση του TS, καθαρα και μονο για τον συνδυασμο Mητρικης+Cpu. 

κοιτα......,. το 2017, οσο και να κραταει καλα ο FX (τον εχω και τον βλεπω...)   δεν θα τον προτεινα ουτε στον εαυτο μου....../!!!!! 

σαν πλατφορμα ολα τα πλεονεκτηματα, ειναι υπερ των RYZEN πια..!    

ο 8350 + μια καλη μητρικη θελει ενα 200ευρω περιπου.

ο φθηνοτερος R5 εχει 167€ περιπου + μια καλη μητρικη  ~100€~ πας στα ..~270~. 

ε λοιπον, αφου εισαι διατεθειμενος να βαλεις +50€ για κατι που αξιζει, γιατι δεν πας σε AM4....?  

προσωπικα, τα +50-70€ θα τα επενδυα στην νεα πλατφορμα.  

EDIT:   επισης να προσθεσω οτι, αν δεν ειναι αμεση αναγκη αγορας, καλλιστα μπορεις να περιμενεις λιγο και να  παρεις R3 μολις βγουν, και να εισαι περιπου στα ιδια επιπεδα μπατζετ με τον FX. 

τουλαχιστον, στην ΑΜ4, εχεις τεραστιο περιθωριο αναβαθμισης, για μια 4-5ετια, αν και οποτε το χρειαστεις. 

στην ΑΜ3+ τι να αναβαθμισεις? που θα πας?  ηδη θα παρεις το τοπ της πλατφορμας...!!! 

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

ok αλλα η ερωτηση ειναι : o 8350 ειναι αρκετος; Ναι ειναι . Εγω του εχω βαλει την SEIDON 240V απο crazysundays και γμαει για τα λεφτα του .

Άσχετο, δεν είπε κανείς το αντίθετο. Δεν αξίζει σήμερα καινούργιος όταν έχεις νεότερα socket για επιλογή.

Ο άλλος μιλάει για φανμποισμο όταν προτείνω από το πρώτο post ryzen και παραθέτει την ιστορία της ζωής του ξανά και ξανά και ξανά.

Δεν έχει μείνει κάτι άλλο νομίζω πήρε μπόλικες προτάσεις ο ts και συγκεκριμένα από άτομα που τον έχουν οπότε ας τις αξιολογήσει.

Δημοσ.

Δεν μπορεις να πεις οτι *αμαει για τα λεφτα του οταν του βαζεις 60€ ψυξη και 90€ minimum μητρικη. Το προβλημα με τον fx ειναι οτι πλεον ειναι low / mid end κομματι αλλα οι απαιτησεις του σε mobo + ψυξη ειναι high end, και αρα σου αυξανει το κοστος αποκτησης του.

Τωρα για τον TS, ναι, προφανως ο 8350 εχει παραπανω ψωμι απο τον g4560. Ειναι νωπες ακομα οι αναμνησεις του g3258 που και τοτε ηταν ισα σε επιδοσεις με τους fx και τωρα δεν ανοιγει ουτε tetris. ΑΛΛΑ, σε νοιαζει κιολας? Θα σου κοστισει 60€ το cpu και αλλα τοσο το mobo, στην τελικη σε 1-2 χρονια που δεν θα τραβαει κουπι βαλτον αγγελια και παρε καινουργιο. Δεν χρειαζεται να τον παντρευτεις. Αυτη η low end επεξεργαστες της Intel εισαι σαν τα κινητα μιας χρησης (ή τα προφυλακτικα :P). Τα χρησιμοποεις για να κανεις την δουλεια σου ετσι στα γρηγορα και μετα τα στελνεις.

Ο g4560 ειναι σαν μια κονσολα, τον κουμπωνεις πανω και δουλευει. Ο fx θελει περισσοτερη φροντιδα και στοργη. Ζεσταινεται? Να του αλλαξω παστα? Να παρω καλυτερη ψυκτρα? Η mobo τον αντεχει? Throtlaroyn τα VRM?

• Like 2
Δημοσ.

Εχετε δικιο μαλλον θα βαλω παραπανω λεφτα και θα βαλω ryzen.. Αλλα οπως ειπα δεν βιαζομαι (τωρα τα δουλευω τα λεφτα :-D ) και δεν θελω να κανω καμοια ιαστικη αγορα. Ευχαριστω και παλι!

Απλα αληθεια οι 8 πυρηνες του πιστευα πως στο μελλον θα ειναι χρησιμοι!

• Like 1
Δημοσ.

Εχετε δικιο μαλλον θα βαλω παραπανω λεφτα και θα βαλω ryzen.. Αλλα οπως ειπα δεν βιαζομαι (τωρα τα δουλευω τα λεφτα :-D ) και δεν θελω να κανω καμοια ιαστικη αγορα. Ευχαριστω και παλι!

Απλα αληθεια οι 8 πυρηνες του πιστευα πως στο μελλον θα ειναι χρησιμοι!

στο βαθυ μελλον μπορει να ειναι και το ελαχιστο.  αυτο ομως ακομα, δεν μας ενδιαφερει. 

η ΑΜ4 εχει οριζοντα 5ετιας -κατα δηλωση της Λισας- αρα κοιτας στα επομενα 5 χρονια αν σε φτανουν ή οχι τα 8 THREADS που εχει και ο R5, ουτως ή αλλως.

αλλα, καλο ειναι να κοιτας και την πλατφορμα συνολικα (και τι σου παρεχει και η μητρικη, δλδ). αλλο να παρεις τωρα ΑΜ3+ που ειναι η παλια γενια και δεν υποστηριζει νεoτερες τεχνολογιες (DDR4- M.2- USB3.1-USB type c, κλπ), και αλλο να παρεις οτι τελευταιο κυκλοφορει + μελλοντικη υποστηριξη τουλαχιστον για 4ετια....!!   

επισης, (πιανομαι απο φρασεις που λετε και μπορει να εννοουν διαφορα) τι εννοεις "βιαστικη αγορα"?  

βιαστικη αγορα σημαινει οτι καιγομαι για πισι....χτες....!!!  και πρεπει να παρω ο,τι υπαρχει ΤΩΡΑ..!

εσυ δεν κατατασσεσαι  σε αυτη την κατηγορια, νομιζω.  δλδ δεν θα πας αυριο πρωι να παραγγειλεις πισι.  θες να περιμενεις λιγο, να μαζεψεις χρηματα, και να μπορεσεις να αγορασεις ενα -οσο καλυτερο- μηχανημα γινεται, εντος ευλογου χρονικου διαστηματος.

υποθετω οτι θα ειναι μεσα στο επομενο ......3μηνο...?    αυτο λεγεται υπομονετικη αγορα..!

κι αν θες την γνωμη μου, και αν θες, και μπορεις οικονομικα,  ξεκινα να αγοραζεις τα κομματια που ουτως ή αλλως δεν θα αλλαξεις ευκολα.  Κουτι- τροφοδοτικο- δισκους- οθονη- πληκτρολογιο- ποντικι- ηχεια.......  και ασε τα βασικα κομματια (μητρικη-επεξεργαστη-μνημη-γραφικα) τελευταια....! 

• Like 2
Δημοσ.

nikoslion εχεις τιποτα parts; Ποια ειναι η οθονη σου;

Δες και τους  6300 , 8300 , 8320Ε ειναι 95W και με μια οverclockable mainboard σου κανουνε δουλεια μια χαρα - και στα 100 δεν εχουν αντιπαλο .

Αν εχει μητρικη ή θα τη βρει πολυ φτηνα ισως.Αν στηνει απο την αρχη και εχει τα χρηματα οχι,τοτε κοιταει για am4 απο πλευρας amd με R5 1600 αν χωραει και παιζει πολυ BF1.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ φυσικα εχεις καποια parts ,  εγω βρηκα 58 ευρω μητρικη και ειχα μνημες και seidon .Αν στηνει απο την αρχη R5 με τη μια .

Δημοσ.

Αν βρεις κανα ποιο φτηνό FX8300 δεν ανεβαινει καλα ? ποιο strategy παιζεις ;

Και το συστημα της υπογραφhς σου δε σηκωνει καθολου OC ?

Δημοσ.

Αν βρεις κανα ποιο φτηνό FX8300 δεν ανεβαινει καλα ? ποιο strategy παιζεις ;

Και το συστημα της υπογραφhς σου δε σηκωνει καθολου OC ?

Ο FX-8300 αξίζει αν σκοπεύεις να κάνεις OC. Το σύστημα μου σηκώνει ελάχιστο (4-4,1 GHz). Το Total War Attila παίζω.

Δημοσ.

Αυτη η low end επεξεργαστες της Intel εισαι σαν τα κινητα μιας χρησης (ή τα προφυλακτικα :P). Τα χρησιμοποεις για να κανεις την δουλεια σου ετσι στα γρηγορα και μετα τα στελνεις.

Μάρεσε το παραδειγμά σου-πολύ ευστοχο.Ουσιαστικά γ@μ@ς τώρα πετάς μετά.Τέλειο ακούγετε και νομίζω αξίζει  :lol:

Όσο για τον ts είναι τυχερός που δεν μπλέχτηκαν ένα κάρο troll για να μην ξέρει από πού του ήρθε.Αν μετά απόλα αυτά δεν πείστηκε ότι η λύση του είναι ryzen,είναι άξιος της μοίρας του.

Δημοσ.

To διδαγμα μετά απόλα αυτά  ειναι προσεχε  τι mobo και ram θα παρεις , δεν φτανει μόνο το καλο CPU . Για turbox θα τον στειλουν τα τρόλια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...