d2040074 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ηθελα να μου πειτε αν γνωριζεται καποιο καλο κ αξιοπιστο αποκωδικοποιητη για τηλεοραση σχετικα παλια χωρις hd μεχρι το πολυ 30 ευρω μιας και η tv δεν παιζει hd καναλια. Απλα εναν παλιο που εχω κολλαει στα καναλια και αυτα της ερτ ουτε καν τα παιζει πλεον.
corsair04 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ηθελα να μου πειτε αν γνωριζεται καποιο καλο κ αξιοπιστο αποκωδικοποιητη για τηλεοραση σχετικα παλια χωρις hd μεχρι το πολυ 30 ευρω μιας και η tv δεν παιζει hd καναλια. Απλα εναν παλιο που εχω κολλαει στα καναλια και αυτα της ερτ ουτε καν τα παιζει πλεον. εγώ σου προτείνω αυτό είναι καλός έχω αρκετούς και τους προτείνω στην περιοχή μου που έχουμε πρόβλημα με το σήμα είναι αρκετά καλός τώρα είναι hd αλλά εσύ μπορείς έναν θες να διαγράψεις αυτά τα κανάλια η απλά να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση https://www.bestprice.gr/item/2152863355/legent-hd-tuner-max.html
d2040074 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 https://www.edision.gr/el/detail/edision-triton-t2 εχετε αποψη για αυτη τη μαρκα γιατι ακουω καλα λογια
isay Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ηθελα να μου πειτε αν γνωριζεται καποιο καλο κ αξιοπιστο αποκωδικοποιητη για τηλεοραση σχετικα παλια χωρις hd μεχρι το πολυ 30 ευρω μιας και η tv δεν παιζει hd καναλια. Απλα εναν παλιο που εχω κολλαει στα καναλια και αυτα της ερτ ουτε καν τα παιζει πλεον. Εγω θα σου προτεινα να δανειστείς ένα για μερικές ώρες (σίγουρα κάποιος γνωστός σου μπορει να στο δανείσει) και να δοκιμάσεις αν και εκεινος παιζει ή οχι τα καναλια. Γιατί στο λεω αυτό.Η περιγραφή που κάνεις υποδείχνει δυο πιθανά σενάρια: Η κεράια/καλώδιο/πριζες απεκτησαν πρόβλημα και φτάνει κακό'σήμα στον αποκ/τη σου. Αν συμβαίνει αυτό τοτε οτιδήποτε αποκ/τη βάλεις θα εχεις τα ίδια προβληματα. Το σήμα στην περιοχή σου ειναι χάλια, οποτε είτε πρεπει να αγοράσεις αποκ/τη με πολύ ευαίσθητο δέκτη ή να βάλεις στην κεραία προενισχυτή ιστου. Για το δευτερο αρκεί να ρωτήσεις 1-2 γειτονες σου (ιδια πολυκατοικία και διπλανες) αν και αυτοι εχουν πρόβλημα. Αν εχουν τοτε ειναι θέμα σηματος της περιοχής. Στα λεω για να μην μπεις σε τζάμπα έξοδα και μετα πάλι δεν εχεις καναλια. Αν τώρα, με το δανεικό αποκ/τη εχεις σήμα καμπάνα, τοτε προσπάθησε να βρεις τον ίδιο αλλά σίγουρα το προβλημα ειναι μονο στον αποκ/τη σου Να σου πω δυο σενάρια που συνάντησα προσφατα σε γνωστους μου. Στον ένα το φυσάκι που εμπαινε στον αποκ/τη ειχε χαλαρώσει και εβγαζε πολλά παρασιτα στο σήμα. Μόλις του το άλλαξα, σήμα καμπανα. Ο άλλος ειχε βάλει ένα splitter για να δώσει σήμα σε αλλη τηλεόραση, αλλά επειδη το splitter εριχνε πολύ το σήμα, μολις του το άλλαξα με ένα αλλο πιο απλό, οι τηλεοράσεις έπαιξαν καμπάνα Δανείσου αποκ/τη και μετα βλέπεις που πρεπει να ακουμπήσεις λεφτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα