Runner25 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 είμαι κατοχος ενός iPhone 6 plus, θέλω στο pc της υπογραφής να σεταρω την επιλογή wake up on lan στο Mac mini δεν με πολυνοιαζει γιατί δεν το κλείνω ποτέέχω καταλαβει και έχω κάνει τις ρυθμισεις στο bios στα windows αυτό που με δυσκολευει είναι ποιό πρόγραμμα να βάλω και πως να το ρυθμισω στο κινητοευχαριστώ πολύ παιδια
corsair04 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 είμαι κατοχος ενός iPhone 6 plus, θέλω στο pc της υπογραφής να σεταρω την επιλογή wake up on lan στο Mac mini δεν με πολυνοιαζει γιατί δεν το κλείνω ποτέ έχω καταλαβει και έχω κάνει τις ρυθμισεις στο bios στα windows αυτό που με δυσκολευει είναι ποιό πρόγραμμα να βάλω και πως να το ρυθμισω στο κινητο ευχαριστώ πολύ παιδια στατική ip στο μηχάνημα άνοιγμα πόρτας (9) στο modem/router στατική ip ή ddns για απομακρυσμένη εκκίνηση του υπολογιστή (εάν όχι το παρακάμπτεις) κατεβάζεις μια wol εφαρμογή δηλώνεις mac address του μηχανήματος και την ip και θα δουλεύει κανονικά εγώ το έχω κάνει και όταν είμαι στην πόλη ανοίγω τον υπολογιστή του χωρίου για τυχόν αρχεία που χρειάζομαι έβαλα και ένα tool γιατί έχω premium και δουλεύει και το remote desktop 1
8anos94 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 https://ios.gadgethacks.com/forum/turn-your-pc-mac-remotely-using-your-iphone-ipad-ipod-0162469/ 1
pados1002 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δες καταρχήν αν το router σου υποστηρίζει static arp table γτ αν όχι τοτε πιθανώς μετά απο κάποια ώρα δε θα λειτουργει το wol ακόμα και αν δουλέψει άψογα τα πρωτα λεπτά..... 1
Runner25 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις αυτο το σκ που θα ειμαι φρι απο δουλεια θα κατσω να το κανω και θα ενημερωσω το τοπικ πως το κανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα