Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι κατοχος ενός iPhone 6 plus, θέλω στο pc της υπογραφής να σεταρω την επιλογή wake up on lan στο Mac mini δεν με πολυνοιαζει γιατί δεν το κλείνω ποτέ
έχω καταλαβει και έχω κάνει τις ρυθμισεις στο bios στα windows 
αυτό που με δυσκολευει είναι ποιό πρόγραμμα να βάλω και πως να το ρυθμισω στο κινητο

ευχαριστώ πολύ παιδια 

Δημοσ.

είμαι κατοχος ενός iPhone 6 plus, θέλω στο pc της υπογραφής να σεταρω την επιλογή wake up on lan στο Mac mini δεν με πολυνοιαζει γιατί δεν το κλείνω ποτέ

έχω καταλαβει και έχω κάνει τις ρυθμισεις στο bios στα windows 

αυτό που με δυσκολευει είναι ποιό πρόγραμμα να βάλω και πως να το ρυθμισω στο κινητο

ευχαριστώ πολύ παιδια 

1. στατική ip στο μηχάνημα
  2. άνοιγμα πόρτας (9) στο modem/router
  3. στατική ip ή ddns για απομακρυσμένη εκκίνηση του υπολογιστή (εάν όχι το παρακάμπτεις) 
  4. κατεβάζεις μια wol εφαρμογή δηλώνεις mac address του μηχανήματος και την ip και θα δουλεύει κανονικά 

εγώ το έχω κάνει και όταν είμαι στην πόλη ανοίγω τον υπολογιστή του χωρίου για τυχόν αρχεία που χρειάζομαι έβαλα και ένα tool γιατί έχω premium και δουλεύει και το remote desktop 

• Like 1
Δημοσ.

Δες καταρχήν αν το router σου υποστηρίζει static arp table γτ αν όχι τοτε πιθανώς μετά απο κάποια ώρα δε θα λειτουργει το wol ακόμα και αν δουλέψει άψογα τα πρωτα λεπτά.....

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις αυτο το σκ που θα ειμαι φρι απο δουλεια θα κατσω να το κανω και θα ενημερωσω το τοπικ πως το κανα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...