cuprakatos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, ήθελα να μάθω πως κάνω να δουλέψουν 3 οθόνες με τη συγκεκριμένη κάρτα που διαθέτω. Προς το παρόν λειτουργώ με 2 οθόνες απροβλημάτιστα εδώ και τρία χρόνια. Όμως, μόλις βάζω το mini display port μου τα κάνει .....μπάχαλο. Υπάρχει τρόπος να λειτουργησουν και οι τρείς; Η μια οθόνη είναι μια samsung οριζόντια, που λειτουργεί με HDMI. Η 2η οθόνη μια EIZO 19'' όρθια, που λειτουργεί με DVI και η τρίτη είναι μια samsung 43'' που τη συνδέω με το md και δε τα καταφέρνω..... Βρήκα αυτό, δεν ξέρω αν βοηθάει, η μετάφραση της google δε με βοηθάει και πολύ .....http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-2099800/radeon-7870-triple-monitor-troubles.html Ευχαριστώ παίδες εκ των προτέρων....
cuprakatos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μπας και έχουμε κανένα αποτέλεσμα; Ευχαριστώ
thanospr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Λιγο που διαβασα λενε να βαλεις πρωτα την οθονη με το display port και μετα να κανεις extend τις αλλες δυο.το χεις δοκιμασει?? 1
cuprakatos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Λιγο που διαβασα λενε να βαλεις πρωτα την οθονη με το display port και μετα να κανεις extend τις αλλες δυο.το χεις δοκιμασΘα δοκιμάσω τώρα και ενημερώνω φίλε μου. Σ ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα