Heybro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 αρχηγε εγω που εχω εδω και 2 χρονια 3440x1440 να τη γυρισω στα 1920x1080 για να σου βγει τo μυθιστορημα τι λες; για τη μεταφορα αρχειων βλεπω το εκανες αβαβα κι αν δε σαρεσει ο Αυγουστος βαλε οσονουπω.. αλλωστε για εσενα που αναβαθμιζεις ανα 10 χρονια η εννοια του χρονου ειναι εξαιρετικα σχετικη.. τη συγκριση με το 2001 μονος σου αυθαιρετα την εκανες κανεις δε σου ειπε να πας τοσο πισω και τωρα εσυ νομιζεις οτι ενα συγχρονο παιχνιδι σε μητρικη και επεξεργαστη και hardware 10ετιας θα εκμεταλλευτει πληρως μια τελευταιας γενιας καρτα γραφικων και θα παιζει στο max μονο και μονο επειδη πριν σερνοταν πχ με μια Radeon 5770? Sorry αλλά θα σου χαλάσω το παραμύθι https://youtu.be/G8ptigSgKkY https://youtu.be/06889mBenPU Για την μεταφορά που έγραψες απάντησα ότι μιλάμε για 17 χρόνια διαφορά. Για 10ετια μίλησα. Κακά τα ψέμματα η gpu θέλει άλλαγμα κάθε λίγα χρόνια. Όταν με δίνει η Intel 5 10% αύξηση κάθε χρόνο από τον προηγούμενο χρόνο και με κοροιδεύει κανονικά το θεωρείς σωστό? Και μπορεί να παίζεις σε 4k αλλά σε τι διαγώνιο? Γιατί εγώ με την 55αρα και το καλό ηχοσυστημα έχω πολύ καλύτερη εμπειρία και ας μην έχω 4k.
exor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ενδιαφέρει εμένα και αρκετούς ακόμα gamers που θέλουν να αναβαθμίσουν τα μηχανήματα τους! Προσωπικά θα ήθελα να επιστρέψω στην Amd αλλά οι εξαγγελίες περί παιχνιδιών που θα χρησιμοποιούν πολλούς πυρήνες μένουν απλά εξαγγελίες ως τώρα και οι επιδόσεις στα benchmarks δεν αντικατοπτριζουν τις επιδόσεις στην πραγματική ζωή για την Amd. φιλε μου τι λες στο dishononored 2 oi amd ειναι πολυ ανωτεροι και σε οτι καινουργιο βγαινει . και στα παλια ειναι πλαεον τα ιδια και καλυτερα low frames .. τι φανατισμο εχετε.. και στα review μαθετε να διαβαζετε να ψαχνετε ..τα περισσοτερα σαιτ ειναι φερεφωνα των εταιριων 1
Odyss3us Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Sorry αλλά θα σου χαλάσω το παραμύθι https://youtu.be/G8ptigSgKkY https://youtu.be/06889mBenPU Για την μεταφορά που έγραψες απάντησα ότι μιλάμε για 17 χρόνια διαφορά. Για 10ετια μίλησα. Κακά τα ψέμματα η gpu θέλει άλλαγμα κάθε λίγα χρόνια. Όταν με δίνει η Intel 5 10% αύξηση κάθε χρόνο από τον προηγούμενο χρόνο και με κοροιδεύει κανονικά το θεωρείς σωστό? Και μπορεί να παίζεις σε 4k αλλά σε τι διαγώνιο? Γιατί εγώ με την 55αρα και το καλό ηχοσυστημα έχω πολύ καλύτερη εμπειρία και ας μην έχω 4k. η λυση για τη περιπτωση σου ειναι ενα playstation κακως ασχολεισαι με pc
Heybro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 η λυση για τη περιπτωση σου ειναι ενα playstation κακως ασχολεισαι με pc Και PlayStation έχω και για τέλος 2017 θέλω να κάνω ένα καλό pc για Gaming με όσο πιο future proof χαρακτηριστικά γίνεται. Και χαιρομε που βγήκαν οι Ryzen γιατί άλλο να πάρεις για το 2017 έναν 4πυρινο σαν τον 7700 και άλλο έναν 8πυρινο σαν τον 1700.
NEKROMA Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Λογικα αμα το δεις σε μερικα χρονια 8/16 είναι καλυτερα από το 4/8 ,αστο να υπαρχει και ας μην "χρειαστεί" 1
logistoulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Και PlayStation έχω και για τέλος 2017 θέλω να κάνω ένα καλό pc για Gaming με όσο πιο future proof χαρακτηριστικά γίνεται. Και χαιρομε που βγήκαν οι Ryzen γιατί άλλο να πάρεις για το 2017 έναν 4πυρινο σαν τον 7700 και άλλο έναν 8πυρινο σαν τον 1700. Το future proof gaming PC είναι μύθος Στη καλύτερη 5ετια η cpu και 3ετια η κάρτα αν δε θες να κάνεις πολυ μεγάλες υποχωρήσεις Το να πιστεύεις ότι θα πάρεις cpu για 10ετια είναι μη ρεαλιστικός στόχος 1
Heybro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Το future proof gaming PC είναι μύθος Στη καλύτερη 5ετια η cpu και 3ετια η κάρτα αν δε θες να κάνεις πολυ μεγάλες υποχωρήσεις Το να πιστεύεις ότι θα πάρεις cpu για 10ετια είναι μη ρεαλιστικός στόχος Αν βγουν παιχνίδια που αξιοποιούν πολλούς πυρήνες θα κρατάει πολύ καλά ένας 8 πύρινος. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Και για κάρτα μια 480 θα σε βγάλει 2 χρόνια αλλά μια 1080 δεν θα σε κρατήσει μια 4ετια? Μιλάω για 1080p όχι 4k.
JcD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 φιλε μου τι λες στο dishononored 2 oi amd ειναι πολυ ανωτεροι και σε οτι καινουργιο βγαινει . και στα παλια ειναι πλαεον τα ιδια και καλυτερα low frames .. τι φανατισμο εχετε.. και στα review μαθετε να διαβαζετε να ψαχνετε ..τα περισσοτερα σαιτ ειναι φερεφωνα των εταιριων Κανέναν απολύτως φανατισμό, αν δεις τις υπόλοιπες αναρτήσεις μου, στο ψάξιμο είμαι και αφορμή θέλω για να βάλω amd, μην τρέχετε να βγάζετε συμπεράσματα περί οπαδισμού! Δίπλα μου στον τοίχο έχω κρεμασμένες τις 286 και 386 της amd και κάθε φορά θυμάμαι την ίδια ιστορία να παίζεται...βγαίνει η εν λόγο εταιρία με πομπώδεις ανακοινώσεις για τους νέους επεξεργαστές και επιδόσεις στα bench που βγάζουν μάτι και στον πραγματικό κόσμο είναι φόλα η δουλειά! Ας δούμε και τώρα λοιπόν!
exor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Βρε παιδια .. στο deus ex οι ryzen εχουν 20% frame παραπανω διαφορα απο τους ιντελ με φυσικα πολυ χαμηλοτερες συχνοτητες ..Ειναι θεμα optimization απλα.. ειναι πιο δυνατα cpu απο τα ιντελ.. εγω 2 πισι ιντελ.εχω αλλα πρεπει να ειμαστε αντιληπτικοι και δικαιοι.. πολεμο στην ιντελα που μας πουλαει το ιδιο απο τους core quad τοσα χρονια .. ryzen μονο ! TI EINAI?? ΦΟΛΑ??? ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ εκτος καποιων πιο παλιων που ειναι φιαγμενα τοσο για ιντελ που δεν αλλαζει οι επιδοσεις ειναι ιδιες φτανει με το grand theft kai to tomb raider .. δες καινουργια παιχνιδια .. dishonoured 2 kai deus ex h amd ειναι πολυ μπροστα και χαμηλοτερα ρολογια .. τες πα ..αν καποιος δεν θελει να καταλαβει δεν 2
JcD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Βρε παιδια .. στο deus ex οι ryzen εχουν 20% frame παραπανω διαφορα απο τους ιντελ με φυσικα πολυ χαμηλοτερες συχνοτητες .. Ειναι θεμα optimization απλα.. ειναι πιο δυνατα cpu απο τα ιντελ.. εγω 2 πισι ιντελ.εχω αλλα πρεπει να ειμαστε αντιληπτικοι και δικαιοι.. πολεμο στην ιντελα που μας πουλαει το ιδιο απο τους core quad τοσα χρονια .. ryzen μονο ! TI EINAI?? ΦΟΛΑ??? ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ εκτος καποιων πιο παλιων που ειναι φιαγμενα τοσο για ιντελ που δεν αλλαζει οι επιδοσεις ειναι ιδιες φτανει με το grand theft kai to tomb raider .. δες καινουργια παιχνιδια .. dishonoured 2 kai deus ex h amd ειναι πολυ μπροστα και χαμηλοτερα ρολογια .. τες πα ..αν καποιος δεν θελει να καταλαβει δεν ...και έκλεισα το μήνυμα..."Ας δούμε και τώρα λοιπόν!" Δεν είπα ότι είναι φόλα ο Ryzen, είπα εν αναμονή να δούμε!
logistoulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αν βγουν παιχνίδια που αξιοποιούν πολλούς πυρήνες θα κρατάει πολύ καλά ένας 8 πύρινος. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Και για κάρτα μια 480 θα σε βγάλει 2 χρόνια αλλά μια 1080 δεν θα σε κρατήσει μια 4ετια? Μιλάω για 1080p όχι 4k. μια 480 εμένα προσωπικά θα με βγάλει 3ετια θέλει δε θέλει και η 1080 για full hd είναι εξορισμού λάθος αγορά και 6ετια να σε βγάλει, η 1080 αφορά 1440p (ούτε 4Κ) κοίτα ανάλογα τη φιλοσοφία του καθενός, εγώ ήμουν ανέκαθεν τη άποψης μέτριο κόστος μέτρια διάρκεια σαν καλύτερο vfm.. πάρα πολλά λεφτά θα έδινα μόνο για κάτι που θα ήξερα ότι σίγουρα θα μου πάει πολλά χρόνια (οθόνη, πληκτρολόγιο, ηχεία..) και σίγουρα όχι για σιλικόνη ο καθένας βέβαια έχει άλλες προτεραιότητες ίσως και άλλη τσέπη οπότε κρίνει διαφορετικά 1
exor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 To be fair, the significantly less expensive AMD Ryzen 7 1800X keeps up with Intel's latest in a number of places. This comes as a surprise, since the numbers we generated when Ryzen launched were markedly worse. toms hardware 7900 review σε αρκετα παιχνιδια ο 1800 ειναι καλυτερος και αισθητα.. ειδικα στα καινουργια.. σε εφαρμογες ενταξει εχει 2 πυρηνες λιγοτερους αλλα ..ο 1800 βιαζει πλεον τον 6900 στις περισσοτερες εφαρμογες
Heybro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 μια 480 εμένα προσωπικά θα με βγάλει 3ετια θέλει δε θέλει και η 1080 για full hd είναι εξορισμού λάθος αγορά και 6ετια να σε βγάλει, η 1080 αφορά 1440p (ούτε 4Κ) κοίτα ανάλογα τη φιλοσοφία του καθενός, εγώ ήμουν ανέκαθεν τη άποψης μέτριο κόστος μέτρια διάρκεια σαν καλύτερο vfm.. πάρα πολλά λεφτά θα έδινα μόνο για κάτι που θα ήξερα ότι σίγουρα θα μου πάει πολλά χρόνια (οθόνη, πληκτρολόγιο, ηχεία..) και σίγουρα όχι για σιλικόνη ο καθένας βέβαια έχει άλλες προτεραιότητες ίσως και άλλη τσέπη οπότε κρίνει διαφορετικά Ο καθένας με την νοοτροπία που έχει. Προτιμώ να δώσω 2000 για υπολογιστή με 1080ti και ας παίζω σε 1080p να με βγάλει 6 7 χρόνια παρά 480 που θα με βγάλει 2. Ο καθένας με την άποψη του. Στο θέμα μας για τους Ryzen η Intel κρατούσε την πρόοδο πολύ πίσω χρόνια τώρα. Φέτος με τους Ryzen έγινε τεράστια πρόοδος στη mainstream κατηγορία. To be fair, the significantly less expensive AMD Ryzen 7 1800X keeps up with Intel's latest in a number of places. This comes as a surprise, since the numbers we generated when Ryzen launched were markedly worse. toms hardware 7900 review σε αρκετα παιχνιδια ο 1800 ειναι καλυτερος και αισθητα.. ειδικα στα καινουργια.. σε εφαρμογες ενταξει εχει 2 πυρηνες λιγοτερους αλλα ..ο 1800 βιαζει πλεον τον 6900 στις περισσοτερες εφαρμογες Οι Ryzen αγαπάνε υψηλής συχνότητας μνήμες. Βάλε Ryzen με 3400mhz μνήμες και η άνοδος στα fps είναι πολύ μεγάλη. Βλέπω benchmarks από guru3d όταν πρώτο βγήκαν οι Ryzen και αναρωτιόταν γιατί τέτοιες διαφορες με Intel. Τελικά έφταιγαν οι μνήμες η συχνότητα. Και στα νέα benchmark έχουν ανέβει πολύ τα fps με γρήγορες μνήμες.
Odyss3us Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ο καθένας με την νοοτροπία που έχει. Προτιμώ να δώσω 2000 για υπολογιστή με 1080ti και ας παίζω σε 1080p να με βγάλει 6 7 χρόνια παρά 480 που θα με βγάλει 2. Ο καθένας με την άποψη του. Στο θέμα μας για τους Ryzen η Intel κρατούσε την πρόοδο πολύ πίσω χρόνια τώρα. Φέτος με τους Ryzen έγινε τεράστια πρόοδος στη mainstream κατηγορία. η amd στακαρε πυρηνες (με το αζημιωτο) εβγαλε την ενσωματωμενη καρτα γραφικων, κατεβασε τα ρολογια και καταφερε να εχει παρομοιες επιδοσεις με 4cores+4threads που ακριβως ειναι η προοδος; 1
Heybro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 η amd στακαρε πυρηνες (με το αζημιωτο) εβγαλε την ενσωματωμενη καρτα γραφικων, κατεβασε τα ρολογια και καταφερε να εχει παρομοιες επιδοσεις με 4cores+4threads που ακριβως ειναι η προοδος; Αλλα γράφουν στα benchmark. http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-7-1700x-review,1.html Εκτός gaming που είναι με αργές μνήμες σε όλα τα υπόλοιπα ο Ryzen έχει διπλάσιες επιδόσεις από τον 7700k που έχουν ίδια τιμή. Άλλο 4 threads άλλο 16. Στο gaming όσα παιχνίδια έχουν παραπάνω fps στον 7700 είναι παιχνίδια που αγαπάνε το high clock ενώ τα πιο καινούρια αγαπάνε τους πολλούς πυρήνες και από εδώ και πέρα έτσι θα πάει. Δεν είμαι κανενός fan εταιρείας απλά θέλω τα χρήματα του κόσμου να πιάνουν τοπο και όταν σου πουλάει τόσα χρόνια η Intel 4 πυρήνες η 8 σε τιμές διπλάσιες των Ryzen(χωρίς ανταγωνισμό αυτό γίνεται παντού) τότε δείχνει εταιρεία που δεν σέβεται τον κόσμο που δείξει τα χρήματα του. Η amd σχεδόν πάντα είχε vfm επεξεργαστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα