MarinaM. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας,καθώς δεν εχω καμιά σχέση με το αντικειμενο. Το μεσημερακι καθόμουν στο λαπτοπ και έκανα επεξεργασία βίντεο με ένα προγραμμα. Αφού έκλεισα το λαπτοπ και το άνοιξα μετά από 3-4 ώρες προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο για να συνδεθω, και τιποτα. Στην τελικη χρησιμοποιήσα το πληκτρολόγιο οθονης. Δοκίμασα να πατήσω όλα τα πλήκτρα και το μόνο που γράφει είναι η,γ, <, ', ενώ εγώ πατάω αλλά πληκτρα. Το λαπτοπ είναι lenovo, και χρησιμοποιώ Windows 10. Σας παρακαλω! Βοηθεια.
corsair04 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας,καθώς δεν εχω καμιά σχέση με το αντικειμενο. Το μεσημερακι καθόμουν στο λαπτοπ και έκανα επεξεργασία βίντεο με ένα προγραμμα. Αφού έκλεισα το λαπτοπ και το άνοιξα μετά από 3-4 ώρες προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο για να συνδεθω, και τιποτα. Στην τελικη χρησιμοποιήσα το πληκτρολόγιο οθονης. Δοκίμασα να πατήσω όλα τα πλήκτρα και το μόνο που γράφει είναι η,γ, <, ', ενώ εγώ πατάω αλλά πληκτρα. Το λαπτοπ είναι lenovo, και χρησιμοποιώ Windows 10. Σας παρακαλω! Βοηθεια. εάν έχεις εγγύηση το πας για επισκευή εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα είναι πρόβλημα λειτουργικού Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2017 από corsair04
isay Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 συνδεσε ενα εξωτερικό πληκτρολόγιο και δες τι γίνεται. Αν και εκεί εχεις το ίδιο θεμα ειναι θέμα λειτουργικου. Αν όμως στο εξωτερικό γράφεις κανονικά τοτε 90% ειναι θέμα πληκτρολογίου και για να εισαι σιγουρος, κατεβασε ενα linux live dvd, περασε το σε ενα usb/dvd, κάνε boot απο αυτο και δες τη συμπεριφορα των πληκτρολογίων. Αν και εκεί το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο κάνει νάζια, ενω το εξωτερικό παιζει καλα, πακετάρεις το laptop και το στέλνεις για service 2
@topos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Για να μην μπεις στην φασαρια του linux, κατα το boot προσπαθησε να μπεις στο bios/πατα caps lock (να δεις εαν αναβει το λαμπακι). Εαν εισαι εντος εγγυησης το πας για service, εαν οχι ξεκουμπωνεις το πληκτρολογιο(καποια εχουν βιδα στην κατω πλευρα του λαπτοπ) και καθαριζεις/ξανασυνδεεις την καλωδιοταινια. Εαν κ παλι τιποτα η κουμπωνεις ενα εξωτερικο και συνεχιζεις, ειτε παραγγελνεις αλλο απο ebay..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα