Zerg13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα! Τι ακριβώς κερδίζω με τον microsoft account; Είχα skype και το έκανα microsoft account. Μαλακία έκανα ή κερδισα κάτι; Εχω βάλει 10άρια λίγες μέρες...
dimips Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα! Τι ακριβώς κερδίζω με τον microsoft account; Είχα skype και το έκανα microsoft account. Μαλακία έκανα ή κερδισα κάτι; Εχω βάλει 10άρια λίγες μέρες... Με το microsoft account ερδίζεις στο ότι έχεις πρόσβαση στις εφαρμογές από το store. Αν δε σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές από το store και κάνεις απεγκατάσταση όσες έχει προεγκατεστημένες τότε δε θα το χρειαστείς.
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Και local να είσαι το store μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά πλέον. Απλά σε ρωτάει αν θέλεις να πας σε ms account και αν του πεις όχι σε αφήνει να κατεβάσεις κανονικά. Οπότε local κι από μένα και αν σου χρειαστεί στο μέλλον μπορείς να το αλλάξεις σε ms account. 3
chios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αυτό ισχύει που λες, και εγώ κατεβάζω κανονικά από store χωρίς λογαριασμό ms. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα