Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγόρασα ένα TV box alfawise s92 το οποίο παιζει άψογα χωρίς κολληματα χωρίς αποσυνδέσεις ΑΨΟΓΟ!!!

Το θέμα μου είναι με την εικόνα εκεί που παίζει κανονικά αλλάζει το χρώμα της εικονας όπως στα συνημμένα...το δοκίμασα και σε άλλη τηλεόραση και παίζει άψογα για να σας προλάβω..άλλαξα και το hdmi με καινούργιο αλλά πάλι τίποτα..σε όποια θύρα hdmi και να.το δοκιμασα!(έχει 4 θύρες hdmi) Μόλις βγάζω το καλώδιο hdmi και το ξαναβάζω κομπλέ αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν γίνεται να το κάνεις συνέχεια για να δεις μια ταινία...προφανώς και το θέμα είναι με την TV γιατί το alfawise S92 το δοκίμασα και σε άλλη TV και έπαιζε κομπλέ

Καμιά ιδέα help!!!!

Sony KDL-40BX400 σόρρυ ξέχασα να αναφέρω το μοντέλο της tv

post-445053-0-20459500-1497888777_thumb.jpg

post-445053-0-24061200-1497888794_thumb.jpg

post-445053-0-19599400-1497888841_thumb.jpg

Δημοσ.

δες στις ρυθμίσεις εικόνας για ρυθμιση rgb fix. Δεν εχω αμεση προσβαση στο δικό μου s92 και δεν μπορώ να σου πω που να κοιτάξεις ακριβώς. Επιπλεον εγώ του εχω περάσει και custom rom (δεν το μετανοιωσα) που το εχει ακομα πιο ευκολο σαν ρυθμιση αλλά αδυνατώ να θυμηθώ που ειναι στην παλιά έκδοση. 

Το ίδιο κάνει και σε πολλες philips και το προβλημα λύνεται με το rgb fix

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα με philips και box. Πήγα στο display και έβαλα το rgb10.εχει άλλη μια επιλογή rgb 8.,περιμένω αποτελέσματα και θα σας πω.πολυ διαφωτιστική πάντως η συζήτηση.και ευχαριστώ πολύ πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...