Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων (99.9% of the time) είναι στο ρεύμα και δουλεύει ως AVR. Non true sine wave βγάζει οταν τροφοδοτεί απο τη μπαταρία. Ακόμα και τότε τα μοντέρνα psu δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό.
MSSB Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Thanks guys. Θα προβώ σε αγορά. Θα ενημερώσω με εντυπώσεις όταν έρθει με το καλό. Ευχαριστώ και πάλι.
life is music Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ. Διάβασα σε σχετικό άρθρο από άλλη σελίδα, γενικά με αυτό το θέμα. Κατάλαβα τι σημαίνει, απλά δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα. στα αγγλικα το ups μεταφραζεται ως uninterruptiple power supply
MontzOlee Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα ! Για να μην ανοίγω θέμα κ γω σχετικά με ups επειδή θελω να προβώ σε αγορά , τι προτείνεται να αγορασω; Με το σύστημα της υπογραφής , ηχεία & οθόνη τι ισχύς πρεπει να εχει παρακαλώ ,αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ;; Ευχαριστω κ σορρυ αν επεμβαίνω στην συζήτηση
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα ! Για να μην ανοίγω θέμα κ γω σχετικά με ups επειδή θελω να προβώ σε αγορά , τι προτείνεται να αγορασω; Με το σύστημα της υπογραφής , ηχεία & οθόνη τι ισχύς πρεπει να εχει παρακαλώ ,αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ;; Ευχαριστω κ σορρυ αν επεμβαίνω στην συζήτηση se μαρκα προτεινω apc.μετα υπολογισε με καποιο calculator το ποσο καταναλωνει το pc συν τα υπολοιπα πχ οθονη για να δεις τι watt καις.και μετα βλεπεις ποιο Ups βγαζει τα watt που θες.προσοχη τα va δεν ειναι watt.ενα 1500va ειναι πχ 1000 watt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα