MSSB Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα σε όλους. Να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω ιδέα από UPS οπότε για την όποια βλακώδη ερώτησή μου ή ενέργεια, να μην με κραξετε πολύ Λοιπόν, το σύστημα μου: 6700k @4,8ghz, 1080 ti, 4 hdds, 1ssd, nepton 240m, 4 fans, τροφοδοτικό Seasonic 750W prime 80+ titanium. Κοιτούσα αυτό: https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=46850 Θα κρατήσει και μια οθόνη 28" και το ρουτερ μου. Είναι too much ή λίγο για τα βατ μου; Κοιτούσα μάρκες και διάβασα στο toms hardware για APC και CyberPower. Any help guys? P.S: budget 200€ ας πούμε μαξ ταβάνι. P.S 2: Αυτά τα line interactive & stand by και κάτι άλλα που είναι, τι διαφορά έχουν;; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα , Δες πόσα watt έχει φορτίο η οθόνη σου δε πιστεύω πάνω από 45W, το router υπολόγισε 20 w και μένει το κουτί σου ένα ένα τα εξαρτήματα που ζητάνε ρεύμα ... οπότε είσαι ψηλά νομίζω σε σχέση με αυτό που επέλεξες εκτός εάν έχεις κάποιο λόγο να αγοράσεις κάτι τόσο μεγάλο., εσύ λογικά θέλεις σε περίπτωση ανισορροπίας ή διακοπής το σύστημα σου να κλείσει σωστά και όχι "βίαια". Site: Διάβασεκαι εδώ--> "Τα Line Interactive UPS είναι τελείως διαφορετικά σχεδιασμένα από οποιοδήποτε UPS αναμονής. Στις μονάδες αυτού του τύπου, τα ξεχωριστά μέρη των UPS αναμονής (φορτιστής μπαταρίας, μετατροπέας και επιλογέας πηγής ρεύματος) έχουν αντικατασταθεί από ένα συνδυασμό μετατροπέα-εναλλάκτη,ο οποίος φορτίζει τη μπαταρία ενώ ταυτόχρονα μετατρέπει το συνεχές ρεύμα της μπαταρίας σε εναλλασσόμενο. Η εναλλασσόμενη γραμμή είναι η κύρια πηγή ρεύματος και η μπαταρία είναι η δευτερεύουσα. Όταν η γραμμή λειτουργεί κανονικά, ο μετατροπέας φορτίζει τη μπαταρία. Όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος, λειτουργεί ο εναλλάκτης...
MSSB Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Hi! Ευχαριστώ για το μήνυμα έστω και ετεροχρονισμένα. Επαναφέρω το θέμα μιας και μετά τα πρόσφατα (βλ. http://www.insomnia.gr/topic/651012-κάηκε-το-τροφοδοτικό/) τα έχω δει όλα και έπεσε πάλι το ρεύμα τη περιοχή (δεν θα σχολιάσω) θέλω να πάω άμεσα σε αγορά. Το UPS που διάλεξα στο πρώτο ποστ, νομίζω είναι ότι πρέπει, αλλά ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΌ, θα ήταν καλά. Το σύστημα μου σύμφωνα με το online μετρητή της Coolermaster & Seasonic λέει κάπου στα 440W θέλω για πλήρη φόρτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Hi! Ευχαριστώ για το μήνυμα έστω και ετεροχρονισμένα. Επαναφέρω το θέμα μιας και μετά τα πρόσφατα (βλ. http://www.insomnia.gr/topic/651012-κάηκε-το-τροφοδοτικό/) τα έχω δει όλα και έπεσε πάλι το ρεύμα τη περιοχή (δεν θα σχολιάσω) θέλω να πάω άμεσα σε αγορά. Το UPS που διάλεξα στο πρώτο ποστ, νομίζω είναι ότι πρέπει, αλλά ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΌ, θα ήταν καλά. Το σύστημα μου σύμφωνα με το online μετρητή της Coolermaster & Seasonic λέει κάπου στα 440W θέλω για πλήρη φόρτο. Δεν έχεις δώσει λίγα χρήματα πάρε το αντίστοιχο UPS εταιρεία APC{με ότι προστασία μπορεί να παρέχει αυτό από τις ενδεχόμενες διακυμάνσεις} είναι ''σιγουρακι'' γιατί όπως γράφεις είναι συχνές οι διακοπές οπότε μη χάσεις από αυτό, τα χρήματα δε νομίζω να είναι πολλά για 440 W ~500 W που χρειάζεσαι εσύ , γιατί δε κατάφερα να βρω ποιο έχεις γράψει στο post σου
stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Τα Apc ups ειναι αριστα μηχανηματα Λιγο ακριβα αλλα κανεις 100% την δουλεια σου ανετα κ χωρις σκοτουρες. Πληρωνεις μια φορα κ τελος. 3
life is music Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 το υps χρησιμοποιεί μπαταρια αδειαλειπτης ηλεκτρικης ενεργειας και το ups τι κανει οταν ο υπολογιστης σταματησει να τροφοδοτείτε με ρευμα ερχετο το ups kai s λεει σ τρφοδοτω το pc g μερικα λεπτα γ να σωσεις οτι ειναι να σωσεις αλλα μετα εσυ πρεπει να σβησεις το pc σου .Γ αυτο αν εχετε παρατησει στον χωρο π υπαρχουν τα μωρά στα νοσοκομεία υπαρχουν μπαταριες αδειαλειπτης ηλεκτρικης ενεργείας ετσι ωστε αν χωρος π βρισκονται τα μωρα σταματησει να τροφοδοτείτε με ρευμα τοτε υπαρχουν εφεδρικες μπαταριες που συνεχιζουν να τροφοδοτουν με ρευμα τον χωρο στον οποιο βρισκονται τα μώρα 1
Sheogorath Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Φαντάζομαι επειδή ξέρει τι είναι το ups ψάχνει να αγοράσει ο άνθρωπος 4
life is music Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Φαντάζομαι επειδή ξέρει τι είναι το ups ψάχνει να αγοράσει ο άνθρωπος γ μενα λες ?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 γ μενα λες ?Ναι. Το είπε με λεπτότητα για να μην προκύψει θέμα.
lak10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 θελει φιλος ups 1400-2000va του προτεινα accupower αλλα το θεμα μου ειναι οτι η alpha grissin που τα εισαγει εκανε αιτηση πτωχευσης και προβληματιζομαι αν χρειαστει service τι θα γινει εχετε καμια προταση?
Sheogorath Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Γιατί τόσο μεγάλο? Μήπως σας κάνει μικρότερο?
MSSB Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Uhmm guys, thanks για τις απαντήσεις. Το εκτιμώ. Ναι, ξέρω τι είναι το ups και επειδή έψαξα κι όλας για τα διάφορα που υπάρχουν, πήρα και μια ιδέα με λίγο διάβασμα. Χαίρομαι που είναι εντάξει αυτό που διάλεξα γιατί λυπάμαι να τρέχω πάλι για ζητήματα με το ρεύμα. Τα νεύρα μου δεν είναι καλά. Λίγο η ζέστη, λίγο η δουλειά και υποχρεώσεις.. Anyway. Θέλω μια τελευταία ερώτηση. Σε αυτό που διάλεξα το UPS λέει κάτι ΔΕΝ ενδείκνυται για PFC ACTIVE PSU. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό;; Το Seasonic μου είναι active. Ευχαριστώ πολύ, sorry που είμαι λίγο "ψείρας". [..]δε κατάφερα να βρω ποιο έχεις γράψει στο post σουΤο UPS που γράφω στο πρώτο ποστ μου -σε περίπτωση που δεν ανοίγει το λινκ-, είναι αυτό: APC Back-UPS Pro BR900GI 900VA
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Uhmm guys, thanks για τις απαντήσεις. Το εκτιμώ. Ναι, ξέρω τι είναι το ups και επειδή έψαξα κι όλας για τα διάφορα που υπάρχουν, πήρα και μια ιδέα με λίγο διάβασμα. Χαίρομαι που είναι εντάξει αυτό που διάλεξα γιατί λυπάμαι να τρέχω πάλι για ζητήματα με το ρεύμα. Τα νεύρα μου δεν είναι καλά. Λίγο η ζέστη, λίγο η δουλειά και υποχρεώσεις.. Anyway. Θέλω μια τελευταία ερώτηση. Σε αυτό που διάλεξα το UPS λέει κάτι ΔΕΝ ενδείκνυται για PFC ACTIVE PSU. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό;; Το Seasonic μου είναι active. Ευχαριστώ πολύ, sorry που είμαι λίγο "ψείρας". Το UPS που γράφω στο πρώτο ποστ μου -σε περίπτωση που δεν ανοίγει το λινκ-, είναι αυτό: APC Back-UPS Pro BR900GI 900VA Υπάρχει thread στο Johnny Guru (Default Active PFC Power Supply and NON true sine wave UPS) αν θες μια πρώτη ιδέα στο θέμα.
MSSB Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ. Διάβασα σε σχετικό άρθρο από άλλη σελίδα, γενικά με αυτό το θέμα. Κατάλαβα τι σημαίνει, απλά δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα.
Sheogorath Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εγώ χρόνια το έχω σε non pure sinewave και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα