MetroThessalonikis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 μάζεψε λίγα παραπάνω λεφτά και μέτα κάνε αγορά κατά την άποψη μου... τόσα λέφτα δίνεις για σύστημα δε λέει να μη βάλεις ssd και 16 gb ram... μπορείς να τα βάλεις και μέτα αυτά αλλά ειδικά εάν δεν γνωρίζεις πως να μεταφέρεις λειτουργικό κτλ από hdd στον ssd θα είναι μπελάς
smoke0man2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 "βαρια gaming παιχνιδια" σε τι ανάλυση και σε ποια γραφικά? Για παράδειγμα θέλει να παίξει ο φίλος ας πούμε "Rise of the Tomb Raider" σε ανάλυση 4Κ ή 1080p και σε ποιότητα γραφικής απεικόνισης Ultra ? το "βαρια gaming παιχνιδια" έχει να κανει με τις απαραίτητες προδιαγραφές που χρειάζεται ενα παιχνίδι για να παίξει έτσι όπως τις έχει θέσει ο δημιουργός του θα ήθελα να πιστεύω.. -Για να σου απαντήσω λοιπόν σωστά, θα πρέπει να ξέρω εξ αρχής τι θα ήθελε να πετύχει ο άνθρωπος με αυτό το μηχάνημα αν απλά θέλει μια ανάλυση μέχρι και 1080p και medium ή high ποιότητας δεν έχει νομίζω κανένα θέμα με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών και με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.. Αν ήξερα πως ο φίλος θέλει οπωσδήποτε 1080p και ultra τα πάντα και 60fps και άνω τότε ναι εχεις δίκιο πως η κάρτα δεν τραβάει για τέτοια κόλπα (εκεί θες 1070 με 8GB μνήμης..) αν ήθελε 4k ανάλυση εκεί θα έπρεπε να πάει με μια nVidia GeForce GTX 1080 Ti με 11 GB μνήμης.. φιλικά πάντα. χα χα, -..σε έχω τρομάξει έτσι? -ας βάλει οτι θέλει ο άνθρωπος στην τελική αυτός πληρώνει όχι εγώ παιδια το θελει για 1080 full ultra όλα... και τωρα του εξηγω ότι θα πρεπει να καθυστερησει να παρει κουτι και οθονη
Millennium Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αν θελει και οθονη χρειαζονται αρκετα παραπανω για να βγει ισορροπημενο και κοιταει για καμμια Freesync/G sync αν τα χει.
smoke0man2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αν θελει και οθονη χρειαζονται αρκετα παραπανω για να βγει ισορροπημενο και κοιταει για καμμια Freesync/G sync αν τα χει. με το freesync αξιζει ?τι κανει ? παιδια όμως δεν μου ειπατε ποια 1060 ? να παρω από ότι ειδα στο skroytz εχχει πολλες ?ποια προτειεντε
wooddoll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 με το freesync αξιζει ?τι κανει ? παιδια όμως δεν μου ειπατε ποια 1060 ? να παρω από ότι ειδα στο skroytz εχχει πολλες ?ποια προτειεντε Does AMD Freesync matter on $100 Video Cards? (AMD RX 560 Test)Freesync as Fast As Possible για budget nvidia geforce gtx 1060 3gb για full performance nvidia geforce gtx 1060 6gb -το FreeSync (και αργότερα το FreeSync 2) είναι μια πατέντα απο την AMD αντίστοιχη με εκείνη της nVidia's το GSync ίσως λίγο υποδεέστερο απο ότι λένε (μπροστά στο GSync) αλλά κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά του και είναι φτηνότερο απο το GSync! μια απλή οθόνη με FreeSync ξεκινάει με 100 ευρώ πες, και μια με GSync με 300 ευρώ! (χαχαχα!) με λίγα λόγια το FreeSync είναι μια εύκολη φτηνή πατέντα που σου δίνει LagFree StutterFree και Smooth GamePlay! -Αν θες κάτι Οικονομικό Πήγαινε σε RX 470 / RX 480 - RX 570 / RX 580 και βάλε μια οθόνη FreeSync και θα πάθεις πλάκα! -Αν θες το απόλυτο πήγαινε σε GTX 1070 / GTX 1080 Ti και αγόρασε G-Sync οθόνη .. μόνο που εκεί σήκωσε και κανένα δάνειο για να το κάνεις γιατί δεν είναι τσάμπα.. FreeSync Οθόνες: εδώ GSync Οθόνες: εδώ 1
smoke0man2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) με αυτες τις καρτες γραφικων ποιον επεξεργαστη προτειενετε?φανταστειτε οτι σε αυτο το πσ θα ειναι ολοι οι οικογονεια του. ο πατερας του photoshop αυτος τερμα φουλ gaming (το εχει επεθυμησει γτ ειχε ενα πσ απο ενα ιντερνετ καφε που επαιζε το csgo σε 25 φπς (low) οποτε εν κατακλειδιν και οσο στοιχησει μπορειτε να μου πειτε μια "υλοποιηση" υπολογιστη για rx 580 (Βλεπω διαφερουν στα 4-8γβ και στα MHz να μην ξεπερασει τα 950 ευρω για οθονη ελεγα αυτή https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html?from=favorites_popup τι λετε? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2017 από smoke0man2
wooddoll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 με αυτες τις καρτες γραφικων ποιον επεξεργαστη προτειενετε?φανταστειτε οτι σε αυτο το πσ θα ειναι ολοι οι οικογονεια του. ο πατερας του photoshop αυτος τερμα φουλ gaming (το εχει επεθυμησει γτ ειχε ενα πσ απο ενα ιντερνετ καφε που επαιζε το csgo σε 25 φπς (low) οποτε εν κατακλειδιν και οσο στοιχησει μπορειτε να μου πειτε μια "υλοποιηση" υπολογιστη για rx 580 (Βλεπω διαφερουν στα 4-8γβ και στα MHz να μην ξεπερασει τα 950 ευρω για οθονη ελεγα αυτή https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html?from=favorites_popup τι λετε? δες μερικά review'sAOC G2460VQ6 z FreeSync Test AOC G2460VQ6 24" LED 1ms Gaming Monitor (Unboxing With Jacob) AOC G2460VQ6 Monitor Unboxing-πολύ τίμια μου φαίνεται και έχει και ωραίο σχέδιο
smoke0man2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 δες μερικά review'sAOC G2460VQ6 z FreeSync Test AOC G2460VQ6 24" LED 1ms Gaming Monitor (Unboxing With Jacob) AOC G2460VQ6 Monitor Unboxing-πολύ τίμια μου φαίνεται και έχει και ωραίο σχέδιο ωραια καταληξαμε και σε οθονη μπορειτε να μου πειτε μια τελικη λιστα με το τι πρεπει να παρω?
wooddoll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ..εδώ είναι το tricky part, χρειάζεσαι ενα κατάστημα της επιλογής σου ώστε να μην τρέχεις "απο εδώ και απο εκεί" για τις παραγγελίεςγια να σε βοηθήσω θα σου δώσω ενα γενικό frame απο κομμάτια στο skroutz και αργότερα θα τα αγοράσεις απο το κατάστημα της επιλογής σου με την ησυχία σου.. -επεξεργαστής: AMD Ryzen R5 1600 (Συχνότητα: 3,2GHz's, Πυρήνες: 6, Threads: 12, Cache: 19 MB)(Ο λόγος που έβαλα αυτό το chip είναι καθώς θα παίζεις και με PhotoShop οπότε έχεις πυρήνες νήματα και αρκετή κρυφή μνήμη)-κάρτα γραφικών: AMD Radeon RX 570 (με 4 GB μνήμης)(Ο Συνδυασμός αυτής της Κάρτας μαζί με το FreeSync Monitor την κάνει Value)-Μνήμη: Σε αυτή την κατηγορία θα βάλεις 16 GB καθώς θες και PhotoShop (που το πρόγραμμα χρειάζεται 8 γίγα) και Gaming.."sidenote" για τις μνήμες χρειάζεσαι υψηλές συχνότητες (3000MHz's + ) για να εκμεταλλευτείς την τεχνολογία "infinity fabric"του επεξεργαστή σου -Εσωτερικός Μηχανικός Σκληρός Δίσκος ή Φλας:Εδω πέρα, αν το γενικό οικονομικό όριο που έχεις θέσει σου επιτρέψει βάλε αν και "πολυτέλεια" Σκληρό Δίσκο τεχνολογίας φλας M.2 SSDείναι απλά απίστευτοι.. ή Αν το χρηματικό όριο δεν το επιτρέπει υπάρχει πάντα ο συμβατικός απλός SSD(Αυτά για το λειτουργικό σου σύστημα και για το PhotoShop που θες να τρέχει γρήγορα)πέρα απο αυτό θα χρειαστείς και αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια οπότε τουλάχιστον 2 ΤΒ μηχανικός σκληρός δίσκος τύπου Western Digital η Seagate. (εκεί πέρα δώσε προσοχή στην μνήμη cache που έχει -τουλάχιστον 64 mb- και στις στροφές που δουλεύει -τουλάχιστον 7200 rpm's--Μητρική Πλακέτα: Εδω πέρα θα αγοράσεις μια μητρική με Chipset Β350 ή Χ370(Προσοχή! Υπάρχει και το φτηνότερο A320 αλλά ούτε για πλάκα μην πας σε αυτή την αγορά γιατί θα έχεις θέματα στο μέλλον με την επεκτασιμότητα σου!)(..η προσωπική μου άποψη είναι πως το Chipset B350 είναι πάρα πολύ Value..)-Κουτί Η/Υ: Σε αυτή την κατηγορία κοιτάς πάντα το καλό AirFlow για την σωστή ροή του αέρα εσωτερικά.. ρίξε μια ματια σε αυτη την λίσταΑυτά τα κουτιά σηκώνουν : ATX, micro ATX (mATX), E-ATX, Mini-ITX (-δεν εχω επιλέξει και XL-ATX γιατί είναι μεγάλα και κοστίζουν! ) -Τροφοδοτικό: Εδώ σε αυτή την κατηγορία οι γνωστές μάρκες που παίζουν είναι οι:Be Quiet! Corsair CoolerMaster ThermaltakeEVGA XFX Enermax Seasonicδώσε προσοχή στην πιστοποίηση που έχουν και προτίμησε 80 Plus Bronze και άνω(80 PLUS Silver / 80 PLUS Gold / 80 PLUS Platinum / 80 PLUS Titanium) επιπλέον καλό είναι να έχεις 550 Watt και άνω.. και αν το οικονομικό όριο το σηκώνει πήγαινε σε Semi η Full Μodular -Οπτικός Οδηγός Ανάγνωσης: εδώ(..Σε μερικά χρόνια ίσως και σε μια δεκαετία πιστεύω πως θα καταργηθεί να υφίσταται αυτή η τεχνολογία που υπάρχει απ τα 90's και όλα θα πάνε σε USB Flash / USB SSD Flash Drives ή Καθαρά Διαδικτυακά ..Προσωπική μου άποψη)..αν δεν ξέχασα κάτι νομίζω πως αυτά τα λίγα 1
smoke0man2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ..εδώ είναι το tricky part, χρειάζεσαι ενα κατάστημα της επιλογής σου ώστε να μην τρέχεις "απο εδώ και απο εκεί" για τις παραγγελίες για να σε βοηθήσω θα σου δώσω ενα γενικό frame απο κομμάτια στο skroutz και αργότερα θα τα αγοράσεις απο το κατάστημα της επιλογής σου με την ησυχία σου.. -επεξεργαστής: AMD Ryzen R5 1600 (Συχνότητα: 3,2GHz's, Πυρήνες: 6, Threads: 12, Cache: 19 MB) (Ο λόγος που έβαλα αυτό το chip είναι καθώς θα παίζεις και με PhotoShop οπότε έχεις πυρήνες νήματα και αρκετή κρυφή μνήμη) -κάρτα γραφικών: AMD Radeon RX 570 (με 4 GB μνήμης) (Ο Συνδυασμός αυτής της Κάρτας μαζί με το FreeSync Monitor την κάνει Value) -Μνήμη: Σε αυτή την κατηγορία θα βάλεις 16 GB καθώς θες και PhotoShop (που το πρόγραμμα χρειάζεται 8 γίγα) και Gaming.. "sidenote" για τις μνήμες χρειάζεσαι υψηλές συχνότητες (3000MHz's + ) για να εκμεταλλευτείς την τεχνολογία "infinity fabric" του επεξεργαστή σου -Εσωτερικός Μηχανικός Σκληρός Δίσκος ή Φλας: Εδω πέρα, αν το γενικό οικονομικό όριο που έχεις θέσει σου επιτρέψει βάλε αν και "πολυτέλεια" Σκληρό Δίσκο τεχνολογίας φλας M.2 SSD είναι απλά απίστευτοι.. ή Αν το χρηματικό όριο δεν το επιτρέπει υπάρχει πάντα ο συμβατικός απλός SSD (Αυτά για το λειτουργικό σου σύστημα και για το PhotoShop που θες να τρέχει γρήγορα) πέρα απο αυτό θα χρειαστείς και αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια οπότε τουλάχιστον 2 ΤΒ μηχανικός σκληρός δίσκος τύπου Western Digital η Seagate. (εκεί πέρα δώσε προσοχή στην μνήμη cache που έχει -τουλάχιστον 64 mb- και στις στροφές που δουλεύει -τουλάχιστον 7200 rpm's- -Μητρική Πλακέτα: Εδω πέρα θα αγοράσεις μια μητρική με Chipset Β350 ή Χ370 (Προσοχή! Υπάρχει και το φτηνότερο A320 αλλά ούτε για πλάκα μην πας σε αυτή την αγορά γιατί θα έχεις θέματα στο μέλλον με την επεκτασιμότητα σου!) (..η προσωπική μου άποψη είναι πως το Chipset B350 είναι πάρα πολύ Value..) -Κουτί Η/Υ: Σε αυτή την κατηγορία κοιτάς πάντα το καλό AirFlow για την σωστή ροή του αέρα εσωτερικά.. ρίξε μια ματια σε αυτη την λίστα Αυτά τα κουτιά σηκώνουν : ATX, micro ATX (mATX), E-ATX, Mini-ITX (-δεν εχω επιλέξει και XL-ATX γιατί είναι μεγάλα και κοστίζουν! ) -Τροφοδοτικό: Εδώ σε αυτή την κατηγορία οι γνωστές μάρκες που παίζουν είναι οι: Be Quiet! Corsair CoolerMaster Thermaltake EVGA XFX Enermax Seasonic δώσε προσοχή στην πιστοποίηση που έχουν και προτίμησε 80 Plus Bronze και άνω (80 PLUS Silver / 80 PLUS Gold / 80 PLUS Platinum / 80 PLUS Titanium) επιπλέον καλό είναι να έχεις 550 Watt και άνω.. και αν το οικονομικό όριο το σηκώνει πήγαινε σε Semi η Full Μodular -Οπτικός Οδηγός Ανάγνωσης: εδώ (..Σε μερικά χρόνια ίσως και σε μια δεκαετία πιστεύω πως θα καταργηθεί να υφίσταται αυτή η τεχνολογία που υπάρχει απ τα 90's και όλα θα πάνε σε USB Flash / USB SSD Flash Drives ή Καθαρά Διαδικτυακά ..Προσωπική μου άποψη) ..αν δεν ξέχασα κάτι νομίζω πως αυτά τα λίγα σε ευχαριστω για όλα.αλλα γιατι να μην παω σε 580 ?αν ναι ποια ? υλοποιηση
wooddoll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 σε ευχαριστω για όλα.αλλα γιατι να μην παω σε 580 ?αν ναι ποια ? υλοποιηση Πάρα πολύ καλή η AMD Radeon RX 580 που υπάρχει και σε 4 GB η 8 GB αλλά ποιο Value και μέσα στο οικονομικό όριο είναι η RX 570 με τα 4 GB.. -τώρα αν θες οπωσδήποτε την RX 580 το καλύτερο απο όλα είναι με την περισσότερη μνήμη που βγαίνει με τα 8 GB (η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι λίγο πολύ πεταμένα χρήματα εκτός και αν ίσως αν το κοιτάς βέβαια απο την θέση του futureproofing τότε καλά είναι..)
smoke0man2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Πάρα πολύ καλή η AMD Radeon RX 580 που υπάρχει και σε 4 GB η 8 GB αλλά ποιο Value και μέσα στο οικονομικό όριο είναι η RX 570 με τα 4 GB.. -τώρα αν θες οπωσδήποτε την RX 580 το καλύτερο απο όλα είναι με την περισσότερη μνήμη που βγαίνει με τα 8 GB (η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι λίγο πολύ πεταμένα χρήματα εκτός και αν ίσως αν το κοιτάς βέβαια απο την θέση του futureproofing τότε καλά είναι..) σιγουρα μιλαμε για 3-5 χρονια μπορστα οποτε ποια προτείνεις ? γυρω στα 930 θα βγει συνολο
wooddoll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 σιγουρα μιλαμε για 3-5 χρονια μπορστα οποτε ποια προτείνεις ? γυρω στα 930 θα βγει συνολο -μερικές δυνατές υλοποιήσεις αυτής της έκδοσης είναι αυτές εδώ οι παρακάτω.. Gigabyte Radeon RX 580 8GB (GV-RX580GAMING-8GD) Asus Radeon RX 580 8GB Dual Fan OC (90YV0AQ1-M0NA00) Gigabyte Radeon RX 580 8GB XTR Aorus (GV-RX580XTRAORUS-8GD) Asus Radeon RX 580 8GB (90YV0AK0-M0NA00) Asus Radeon RX 580 8GB ROG Strix TOP Edition OC (90YV0AK1-M0NA00) Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+ (11265-01) (προσωπική επιλογή θα ηταν η Asus Radeon RX 580 8GB ROG Strix TOP Edition OC (90YV0AK1-M0NA00) πρέπει να είναι θηρίο.. )
smoke0man2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 -μερικές δυνατές υλοποιήσεις αυτής της έκδοσης είναι αυτές εδώ οι παρακάτω.. Gigabyte Radeon RX 580 8GB (GV-RX580GAMING-8GD) Asus Radeon RX 580 8GB Dual Fan OC (90YV0AQ1-M0NA00) Gigabyte Radeon RX 580 8GB XTR Aorus (GV-RX580XTRAORUS-8GD) Asus Radeon RX 580 8GB (90YV0AK0-M0NA00) Asus Radeon RX 580 8GB ROG Strix TOP Edition OC (90YV0AK1-M0NA00) Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+ (11265-01) (προσωπική επιλογή θα ηταν η Asus Radeon RX 580 8GB ROG Strix TOP Edition OC (90YV0AK1-M0NA00) πρέπει να είναι θηρίο.. ) ειδα σε βιντεο ότι ο ι5 νικαει σε κάθε παιχνιδι τον ryzen\ https://www.youtube.com/watch?v=Q680OKtj8gQ
wooddoll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ειδα σε βιντεο ότι ο ι5 νικαει σε κάθε παιχνιδι τον ryzen\ https://www.youtube.com/watch?v=Q680OKtj8gQ -ναι σωστό μόνο που.. o AMD Ryzen R5 1500X είναι 4-πύρηνος! ..εγώ έβαλα τούτο haha AMD Ryzen R5 1600 VS Intel Core i5 7500 https://youtu.be/nY15JJmaJe4 για Desktop Productivity (photoshop και ότι άλλο) + Gaming o AMD Ryzen είναι μονόδρομος φίλε μου δες πόσα Threads σου δίνει και πόσα cores και σε ποια τιμή για να κάνεις τα ίδια σε intel θες Intel Core i7 7700k μην σου πω για τα τέρατα με τους 6 πυρήνες και άνω και κοίτα τι τιμές ζητάει η ίντελ για αυτά.... O Ryzen είναι τρελό Value! AMD Ryzen R5 1600 6 Cores 12 Threads 19 MB Cache Intel Core i5 7500 4 Cores 4 Threads 6 MB Cache ..anyway, υπάρχει και η Intel που μπορείς να πας αλλά πλέον η σειρά i5 έχει χάσει το ενδιαφέρον της..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα