Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ως έχει το σύστημα με 580 η 1060 και δυο δίσκους θα καταναλώνει Max όλα που δεν προκειται ποτέ να είναι όλα περίπου 300watt. Θα στο σηκώσει αλλά αν το έχεις καιρό τσίμα τσίμα θα είναι και δε θα στο συνιστούσα. Περισσότερο θα πρότεινα να μείνεις προσωρινά με παλιό monitor η TV, να βάλεις τροφοδοτικο και ssd και μαζεύεις σε κάνα δίμηνο για ένα 1080p 24 στα 150-200

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-Ok τότε ειλικρινά πάω πάσο και sorry. :)

by the way, έχεις κανένα μαγαζί που σε ενδιαφέρει να γίνει η αγορά ή θα είναι απο διάφορα μαγαζιά ?

ΔΕ  εχω  ιδεα ειλικρινα....ποιο πολύ φοβάμαι την εγγυηση από ξεχωριστα μαγαζια...δεν θα ηταν καλυτερα από eshop?

Ποιο; Ακριβώς μοντελο.

http://www.e-shop.gr/case-coolermaster-rc-k350-kwn2-en-k350-window-midi-tower-p-PER.807677

Ως έχει το σύστημα με 580 η 1060 και δυο δίσκους θα καταναλώνει Max όλα που δεν προκειται ποτέ να είναι όλα περίπου 300watt. Θα στο σηκώσει αλλά αν το έχεις καιρό τσίμα τσίμα θα είναι και δε θα στο συνιστούσα. Περισσότερο θα πρότεινα να μείνεις προσωρινά με παλιό monitor η TV, να βάλεις τροφοδοτικο και ssd και μαζεύεις σε κάνα δίμηνο για ένα 1080p 24 στα 150-200

ωραια αυτή η λυση..αλλα αυτή τι στιγμη το παλικαρι που  το θελει εχει μονο μια οθονη με  (rgb) vga εξοδο

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΔΕ  εχω  ιδεα ειλικρινα....ποιο πολύ φοβάμαι την εγγυηση από ξεχωριστα μαγαζια...δεν θα ηταν καλυτερα από eshop?

http://www.e-shop.gr/case-coolermaster-rc-k350-kwn2-en-k350-window-midi-tower-p-PER.807677

ωραια αυτή η λυση..αλλα αυτή τι στιγμη το παλικαρι που  το θελει εχει μονο μια οθονη με  (rgb) vga εξοδο

Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα τροφοδοτικό ρε συ όχι κουτί :P

Δημοσ.
-λοιπόν, παραθέτω την ταπεινή μου άποψη για να βοηθήσω όσο μπορώ :)

Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 825.37 €
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει ανταπτορες και καλώδια dvi σε vga.

Δημοσ.

-λοιπόν, παραθέτω την ταπεινή μου άποψη για να βοηθήσω όσο μπορώ :)

Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 825.37 €

ειλικρινα την δεχομαι την αποψη σου..και σε ευχαριστω

εν κατακλείδι παιδια εάν δεν παρω οθονη και κουτι

(μεχρι να μαζεψω παραπανω ) ποιο είναι το τελικο build?αξιζει να περιμενω λιγο ακομα ?

• Like 1
Δημοσ.

Να μαζεψεις και αλλα λεφτα για να παρεις κατι σωστο.

Τιποτα λιγοτερο απο 1060/580 και εαν ειναι δυνατον 2Χ8GB ram μαζι με SSD.

• Like 2
Δημοσ.
580 τι

Να μαζεψεις και αλλα λεφτα για να παρεις κατι σωστο.

Τιποτα λιγοτερο απο 1060/580 και εαν ειναι δυνατον 2Χ8GB ram

τα νουμερα αυτά τι είναι ?δεν γνωρίζω ρε παιδια..εχω καιρο... να παρω

Δημοσ.

-ο φίλος εννοεί την κάρτα γραφικών AMD Radeon RX 580 (με 4 ή 8 GB Μνήμης) ;)

-..λίγα παραπάνω χρήματα για να πιάσεις ένα standard επίπεδο απόδοσης και τιμής.
(δηλαδή,nVidia GeForce GTX 1060 με 6GB μνήμης και AMD Radeon RX 580 8GB μνήμης και 16 gb ram και άνω..)

αλλά και πάλι με εναν amd ryzen r5 1600 και με μια gtx 1050 ti 4 gb ram είσαι value (..το καλύτερο θα'ταν να έριχνες επάνω 16 γίγα ραμ..)
και τώρα ομως με 8 gb ram το μηχάνημα θα ρολάρει καλά πιστεύω σε 1080p και σε medium με high γραφικά..
(..ε εντάξει δεν θα παίζεις ultra..)

-καλά είσαι και έτσι φίλε μου. (έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον έτσι ;) )
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια χαρά είναι αυτά που σου έβαλε ο lambis απλά προσθετεις ssd. Κουτί η μένει με το coolermaster η πάει στο z1 που σου έβαλα. Μνήμη βάζει άλλη μια 8αρα στο μέλλον δεν χάθηκε ο κόσμος.

Δημοσ.

Ρε παιδια, να ξαναπαραθεσω.

ii) Tη χρήση του υπολογιστή βαρια gaming παιχνιδια

1050ti ? Σοβαρα τωρα ;

Για να μη περιμενει να μαζεψει ενα 100αρικο για σωστη καρτα γραφικων ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδια, να ξαναπαραθεσω.1050ti ? Σοβαρα τωρα ;Για να μη περιμενει να μαζεψει ενα 100αρικο για σωστη καρτα γραφικων ;

Εννοείται θα πάει σε 1060 η 580 μιλάμε για το υπόλοιπο hardware.

Ο wooddoll είναι μασκότ μη δίνεις σημασία γιατί θα αρχίσει Τάκη Τσουκαλά παλι!

Δημοσ.

Ρε παιδια, να ξαναπαραθεσω.

1050ti ? Σοβαρα τωρα ;

Για να μη περιμενει να μαζεψει ενα 100αρικο για σωστη καρτα γραφικων ;

"βαρια gaming παιχνιδια" σε τι ανάλυση και σε ποια γραφικά?

Για παράδειγμα θέλει να παίξει ο φίλος ας πούμε "Rise of the Tomb Raider" σε ανάλυση 4Κ ή 1080p και σε ποιότητα γραφικής απεικόνισης Ultra ?

το "βαρια gaming παιχνιδια" έχει να κανει με τις απαραίτητες προδιαγραφές που χρειάζεται ενα παιχνίδι για να παίξει έτσι όπως τις έχει θέσει ο δημιουργός του θα ήθελα να πιστεύω..

-Για να σου απαντήσω λοιπόν σωστά, θα πρέπει να ξέρω εξ αρχής τι θα ήθελε να πετύχει ο άνθρωπος με αυτό το μηχάνημα :)

αν απλά θέλει μια ανάλυση μέχρι και 1080p και medium ή high ποιότητας δεν έχει νομίζω κανένα θέμα με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών και με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή..

Αν ήξερα πως ο φίλος θέλει οπωσδήποτε 1080p και ultra τα πάντα και 60fps και άνω τότε ναι εχεις δίκιο πως η κάρτα δεν τραβάει για τέτοια κόλπα (εκεί θες 1070 με 8GB μνήμης..) αν ήθελε 4k ανάλυση εκεί θα έπρεπε να πάει με μια nVidia GeForce GTX 1080 Ti με 11 GB μνήμης..

φιλικά πάντα.

Εννοείται θα πάει σε 1060 η 580 μιλάμε για το υπόλοιπο hardware.

Ο wooddoll είναι μασκότ μη δίνεις σημασία γιατί θα αρχίσει Τάκη Τσουκαλά παλι!

χα χα, -..σε έχω τρομάξει έτσι? ;) :P

-ας βάλει οτι θέλει ο άνθρωπος στην τελική αυτός πληρώνει όχι εγώ  :)

Δημοσ.

Μη κοροιδευομαστε, η 1050Τι ηδη σημερα ζοριζεται στους περισοτερους τιτλους για 1080p/60 ποσο μαλλον αυριο.
Τη καρτα την εχω στο htpc με [email protected] σε τηλεοραση 1080p, για fifa, tekken κλπ μια χαρα ειναι. Για οτιδηποτε αλλο οχι.
Ειναι μονο για casual gaming διχως αυριο εκτος και τα βαλεις ολα low. Εαν ειναι να αρχισεις εδω medium εκει high πιο περα low και παραπερα μιξη, ε τοτε δεν υπαρχει λογος για "βαρυ" παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...