Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Έχω 30mbps στον ΟΤΕ και με πήραν πρίν απο λίγο για μια προσφορά 50mbps απο Forthnet. Η τιμή είναι πολύ καλύτερη φυσικά αλλα ανησυχώ για τυχόν προβλήματα disconnects/high ping. Το ΚΑΦΑΟ είναι 2 σπίτια μακριά και γενικά στα περισσότερα games έχω 50-70 ping με fastpath. Αξίζει η αλλαγή για την ταχύτητα + να γλυτώσω λίγα χρήματα + nova ή οχι? Περιοχή: Κερατσίνι/Πειραιάς.

Επίσης όπως έκανα ενα speedtest παρατήρησα οτι το ping σε ΟΤΕ είναι 13 αντι για τα κανονικά 7. Υπάρχει περίπτωση να έλουσαν στο fastpath?

Link.png Site: 1
Link.png Site: 2

Δημοσ.

απο περιοχη δεν εχω ιδεα απο υπηρεσιες VDSL της forthnet μετα απο 1μιση χρονο ειμαι αρκετα ικανοποιημενος!ποτε δεν μου εχει πεσει η ταχυτητα απο 49999/4999 και σε αυτον τον 1μιση χρονο ειχα 6-7dc τα οποια μετα ανακαλυψαμε οτι εφταιγε η καλωδιωση του οτε που ειχε ενα μικρο βραχυκυκλωμα!απο Ping και εγω με fastpath ειμαι γυρω στα 60 σε διαφορα παιχνιδια

Δημοσ.

μην ρισκάρεις κατά την γνώμη μου. Κάντο μόνο αν κάποια στιγμή χειρωτερέψει το ping σου και οπότε δεν θα έχεις και κάτι να χάσεις.

Δημοσ.

Τα τέλη ενεργοποίησης υποθέτω θα αποσβεστούν αρκετά γρήγορα λόγω της αρκετής διαφοράς στην τιμή. Το ποστ το έκανα περισσότερο για να δώ σταθερότητα/ποιότητα/γνώμες. Προσωπικά αδιαφορώ αν χάσω ~5 ping. Όταν είσαι στην κλίμακα του 50-70 η διαφορά είναι ελάχιστη. Αυτό που θα με δυσαρεστούσε είναι περισσότερο τα συνεχόμενα disconnects και η έλλειψη σταθερότητας σε ώρες αιχμής.

Δημοσ.

φίλε για 56 ευρώ τέλη μιλάμε 

36 η ενεργοποιήση και 20 για vdsl ένα φιλαράκι το ψαχνε και όταν του πα τόσο κάθισε στο πάροχο του οπότε ρωτα τους πόσο θα πληρώσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...