Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες στο ακυρο (freezare) και αρχισε να κανει reboot συνεχεια χωρις σταματημο μεχρι που εκλεισε απο μπαταρια . προσπαθησα να το ξανα ανοιξω αλλα το ιδιο .... κολλαει και κανει reboot μονο του στο logo η στο animation που εχει τελος παντων. το εχει παθει κανεις ? εχω ακομα εγγυηση , αλλα εχω ακουσει πως εκει στην lg ειναι λιγο οτι ναναι με αυτο το θεμα ( της εγγυησης )  τι μπορω να κανω ?

Δημοσ.

απ την στιγμή που είσαι στην εγγύησή ακόμα πήγαινέ το (με το σταυρό στο χέρι) στην lg ίσως σ το φτιάξουν

Δημοσ.

Οκ θα ενημερωσω μολις εχω νεα , παντως δε ξερω που θα το πανε. Μαλλον procordia. τηλ στην lg πηρα και απλα μου ειπαν θα περασουν  να το παρουν με κουριερ.Εχουν καμια διαφορα αυτα τα 2  μεταξυ τους ?

Δημοσ.

Οκ θα ενημερωσω μολις εχω νεα , παντως δε ξερω που θα το πανε. Μαλλον procordia. τηλ στην lg πηρα και απλα μου ειπαν θα περασουν να το παρουν με κουριερ.Εχουν καμια διαφορα αυτα τα 2 μεταξυ τους ?

Τα ίδια $©@+@ είναι
Δημοσ.

χθες στο ακυρο (freezare) και αρχισε να κανει reboot συνεχεια χωρις σταματημο μεχρι που εκλεισε απο μπαταρια . προσπαθησα να το ξανα ανοιξω αλλα το ιδιο .... κολλαει και κανει reboot μονο του στο logo η στο animation που εχει τελος παντων. το εχει παθει κανεις ? εχω ακομα εγγυηση , αλλα εχω ακουσει πως εκει στην lg ειναι λιγο οτι ναναι με αυτο το θεμα ( της εγγυησης )  τι μπορω να κανω ?

Κανενα προβλημα φιλε..... 4 φορες εχω παει το G4 .Απαξ και δεν το εχεις βρεξει εστω και λιγο ωστε να οξυδωθει η πλακετα ,ή δεν εχεις κατεβασει καποια εφαρμογη που αποκτα δικαιωματα superUSER(το θεωρουν ροοτ,ασχετα που δεν ειναι) θα σου βαλουν καινουρια πλακετα με δυο χρονια εγγυηση επιπλεον για αυτην!

Δημοσ.

4 φορες ????? ποσο καιρο ησουν χωρις κινητο ? παρεπιπτοντως στην πενα το ειχα το κινητο. απλα εφαγε bootloop ...

Δημοσ.

Κανενα προβλημα φιλε..... 4 φορες εχω παει το G4 .Απαξ και δεν το εχεις βρεξει εστω και λιγο ωστε να οξυδωθει η πλακετα ,ή δεν εχεις κατεβασει καποια εφαρμογη που αποκτα δικαιωματα superUSER(το θεωρουν ροοτ,ασχετα που δεν ειναι) θα σου βαλουν καινουρια πλακετα με δυο χρονια εγγυηση επιπλεον για αυτην!

εμένα που μου την άλλαξαν δεν μου έγραψαν πουθενά για την εγγύηση την επιπλεον
Δημοσ.

και εμενα ενα nexus 5 που ειχα τρεις φορες αλλαξαν την πλακετα, σε γενικες γραμμες νομιζω ειναι απο τα καλυτερα service της lg

Δημοσ.

Μολις με ενημερωσαν πως αλλαξαν πλακετα και  λειτουργει.Αυριο θα το εχω στα χερια μου.

Δημοσ.

Μολις με ενημερωσαν πως αλλαξαν πλακετα και λειτουργει.Αυριο θα το εχω στα χερια μου.

Τυχερός ήσουν στην ατυχία σου... Φίλος μου με το ίδιο πρόβλημα, στράφηκε στο συνήγορο του καταναλωτή μετά από 2+ μήνες για να αξιωθουν να του αλλάξουν την πλακέτα
Δημοσ.

λοιπον μολις το παρελαβα . αλλαξαν πλακετα (ειχα 16gb , μου εβαλαν 32gb) αν δεν βγαλει ξανα το ιδιο προβλημα θα ειναι μια χαρα  . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...