Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Όπως λέει ο τίτλος, το Pc μου ξαφνικά δεν κάνει boot και απλά δουλεύει. Σήμερα το πρωί λειτουργούσε κανονικά και μετά από μερικές ώρες που γύρισα σπίτι και το άνοιξα άρχισε τα κουλά του. Λειτουργούν ανεμιστήρες, LED μητρικής κλπ αλλά στην οθόνη τίποτα. Το καθάρισα, αποσύνδεσα και ξανασύνδεσα τα καλώδια, δοκίμασα τις RAM σε διαφορετικές θύρες, δοκίμασα άλλες RAM, άλλη GPU. Δοκίμασα να το ανοίξω χωρίς RAM και GPU για να τσεκάρω αν θα έκανε beep η μητρική μήπως και είναι νεκρή, αλλά τελικά έκανε ένα συνεχόμενο beep οπότε είμαστε εντάξει :P Στο παρελθόν το είχε ξαναπάθει δύο φορές αλλά είχε φτιάξει μετά από κάποια ώρα από μόνο του. Αυτή τη φορά τράβηξε παραπάνω. Λέτε να είναι ο CPU ή το PSU?

Specs:

Core 2 Quad Q8300 2.5Ghz

MSI P45 Diamond

4GB DDR3 1333Mhz RAM

ASUS HD7770 1GB GDDR5

Western Digital HDD 500 GB

Επίσης έκανα reset το BIOS βγάζοντας τη μπαταρία για κανένα 3λεπτο..

Δημοσ.

clear cmos δοκιμασες? (βγαλτη μπαταρια της μητρικης για κανα 10 λεπτο,αποσυνδεσε κ το ρευμα και ξαναδοκιμασε)

Δημοσ.

τροφοδοτικο βαλε αλλο και αν δε παιζει παλι

σαν τελευταια επιλογη βγαλτη μητρικη εξω απ το κουτι κ δοκιμασε το

μηπως βραχυκυκλωνει κατι

υποθετω πως η οθονη σου δεν εχει θεμα και ολα τα καλω δια ειναι σωστα συνδεδεμενα.....

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω άλλο τροφοδοτικό. Η οθόνη είναι μια χαρά ναι και τα καλώδια σωστα συνδεδεμένα. Το κουτί ανοίγει μία στο τόσο για καθάρισμα οπότε δε νομίζω να φταίει κάποιο αποσυνδεδεμένο καλώδιο. Αναρωτιέμαι πως έφτιαξε τις άλλες δύο φορές γιατί δεν είχα κάνει κάτι ιδιαίτερο...

Δημοσ.

κοιτα καλα και τη μητρικη μηπως εχει σκασει κανας πυκνωτης, δεν ειναι απιθανο κοντευει 10 χρονων.....

Δημοσ.

Τσέκαρα τους πυκνωτές και όλοι φαίνονται μιά χαρά.

Παίζει να φταίει ο σκληρός; Διότι στην ένδειξη που έχει το κουτί για τη δραστηριότητα του σκληρού, δε φένεται τίποτα.

Δημοσ.

οχι ο σκληρος δεν εχει σχεση,

ραμ-καρτα γραφικων-τροφοδοτικο-μητρικη

ενα απ αυτα τα 4 ειναι ,μην ψαχνεις για κατι αλλο

Δημοσ.

αν θελεις μπορεις να βγαλεις καποιες κοντινες φωτο τους πυκνωτες της μητρικης αριστερα κ πανω απ το cpu,

εχω αλλαξει σε αρκετες μητρικες κ εχω καποια εμπειρια,

ισως κατι που μπορει να μη διεκρινες

Δημοσ.

Βρες κανα δανικο  τροφοδοτικο πρωτα να δοκιμασεις και μετα αμα δεις οτι δεν φταιει αυτο, τοτε αρχιζεις το ψαξιμο στην μητρικη κατα κυριο λογο...

Αλλα λογικα το πρωτο θα ειναι...

Δημοσ.

Βασικά βγάλτα όλα ένα ένα Κ συναρμολόγησε βάζοντας τα βασικά..μια ραμ για αρχή κτλ...τσέκαρε αν πατάει η ψύκτρα στο CPU και πως πατάει...κανονικά το μακρόσυρτο beep είναι ραμ αλλά λες τις δοκίμασες Κ αυτές Κ άλλες...

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι να πω...δοκίμασα να αλλάξω την HD7770 με την παλιά μου HD4870 512 και άνοιξε καρφί...άρα έφταιγε η GPU...η το τροφοδοτικό δε μπορεί να τροφοδοτήσει την HD7770?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...