Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαζεις σαπιο καλωδιο, μετρας 40Mbps 

παιρνεις εκπτωση

βαζεις καλο καλωδιο,

profit

το προβλημα της ελλαδας που εφτασε εδω που εφτασε συμπυκνωμενο σε μια προταση

• Like 8
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι είναι αυτά (Α/Κ και KV) και για ποιο λόγο η ADSL είναι πιο απρόβλεπτη από τη VDSL;

To A/K είναι στο Αστικό Κέντρο της εκάστοτε περιοχής ή και του δήμου, ενώ τα KV είναι οι υπαίθριες καμπίνες που έχουμε στα πεζοδρόμια.

Η απόσταση από το 1ο είναι μεγάλη οπότε ο συγχρονισμός είναι αμφίβολος, ενώ από τα 2α σημαντικά μικρότερη οπότε η ταχύτητα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σιγουράκι εφόσον τα KV έχουν αλλαχτεί με καινούρια (+ οπτική ίνα).

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι θα δώσει εκπτωση 5% δεν σημαίνει οτι θα πάρει και ανάλογη έκπτωση από τον ΟΤΕ που μισθώνει τα vdsl (προς το παρόν)

Δημοσ.

συμπληρωσα την φορμα. Το σύστημα είναι αυτόματο και δεχτηκα άμεσα κλήση απο την vodafone. Μετα απο μικρή αναμονή μίλησα με τεχνικό ο οποίος έκανε κάποιους ελέγχους στην γραμμή. Μου ζήτησε να αποσυνδεσω το splitter, άλλαξε προφιλ κτλ και τελικα καταχώρησε αίτημα ώστε από τον επόμενο λογαριασμό να έχω την έκπτωση.

Δεν το έκανα για την έκπτωση αλλά νομίζω ότι αν όλοι επωφεληθουν από τις εκπτώσεις, η κάθε vodafone ίσως τελικά να επενδύσει σε δικό της δίκτυο και να δουμε προκοπη σε αυτή την χώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

συμπληρωσα την φορμα. Το σύστημα είναι αυτόματο και δεχτηκα άμεσα κλήση απο την vodafone. Μετα απο μικρή αναμονή μίλησα με τεχνικό ο οποίος έκανε κάποιους ελέγχους στην γραμμή. Μου ζήτησε να αποσυνδεσω το splitter, άλλαξε προφιλ κτλ και τελικα καταχώρησε αίτημα ώστε από τον επόμενο λογαριασμό να έχω την έκπτωση.

Δεν το έκανα για την έκπτωση αλλά νομίζω ότι αν όλοι επωφεληθουν από τις εκπτώσεις, η κάθε vodafone ίσως τελικά να επενδύσει σε δικό της δίκτυο και να δουμε προκοπη σε αυτή την χώρα.

Αύριο θα λάβεις και sms για την ενεργοποίηση της έκπτωσης. 

Σαν κίνηση είναι καλή. Δεν φταίει η vodafone για τις ταχύτητες του δικτύου μιας και χρησιμοποιεί αυτό του ΟΤΕ. Μέχρι να αλλάξουν όλα αυτά και να έχει τον απόλυτο έλεγχο, έχουμε καιρό... :)

Δημοσ.

ξοδεύτηκαν παλι! το θέμα είναι ότι δεν εχεις πρόσβαση καν στις περισσότερες περιοχές

Ειναι κατι σαν την digea. Bαζουν κεραια θεσσαλονικη αθηνα και λεει καλυψαμε το 80% της ελλαδας.

Ωραιοι?  Αντε να εχουν καλυψη vdsl10%

εδω με το ζορι πιανουμ 4-5 mbps

Δημοσ.

Χεστηκαμε για τα  διαφημιστικά κόλπα. Επρεπε ολοι οι παροχοι με νομο να σε αφηνουν να φυγεις αν εχεις προβηματα συνδεσης οχι να σου βγαζουν τον καρκινο 2 χρονια ....

• Like 1
Δημοσ.

το προβλημα της ελλαδας που εφτασε εδω που εφτασε συμπυκνωμενο σε μια προταση

το προβλημα εισαι εσυ και το ανυπαρκτο σου χιουμορ.

• Like 2
Δημοσ.

το προβλημα εισαι εσυ και το ανυπαρκτο σου χιουμορ.

I beg to differ. Αν ηταν αστειο πασο. Ηταν σιγουρα ομως way of thinking.

• Like 2
Δημοσ.

Ας μου το ενεργοποιησουν πρώτα και μετά βλέπουμε πόσο θα κλειδώνει. 3 μήνες έχουν περάσει από τότε που μου έδειξε διαθεσιμότητα και έκανα την αίτηση και ακόμα περιμένω...

Απο ενα φυλο που το ψαξαμε λιγο, ενω εχει νεο καφαο στη γειτονια του μαθαμε οτι δεν ειναι ενεργο ακομα! και αγνωστο το ποτε θα ενεργοποιηθει. Καμια εταιρια δεν εχει προσβαση στο ΚΑΦΑΟ αυτο, και πολλες το βλεπανε και ενημέρωναν λαθος γιατι υπεθεταν οτι το συστημα παροχης δεν ειναι updated.

Απο βύσμα στον ΟΤΕ μαθαμε οτι θα ενεργοποιηθουν ολα μεχρι το τελος του χρονου γιατι υπαρχει χρονικο περιθωριο απο τις συμβασεις που εχουν υπογραψει(με ποιον και πως δεν εχω ιδεα). Και πως ο λογος που καποια ενεργοποιουνται ενω δεν εχει στεγνωσει το τσιμεντο ακομα και αλλα αργουν, ειναι πως, ή κολανε γραφειοκρατικες διαδικασιες και ενημερωσης συστηματων, ή λογο πολυ λιγων πελατών στο υπαρχον Καφαο και χωρις καν ADSL το αφηνουν για το τέλος γιατι δεν θα υπαρξει κερδος.

• Like 1
Δημοσ.

η κάθε vodafone ίσως τελικά να επενδύσει σε δικό της δίκτυο και να δουμε προκοπη σε αυτή την χώρα.

Το κάνει ήδη αυτό.

Δημοσ.

I beg to differ. Αν ηταν αστειο πασο. Ηταν σιγουρα ομως way of thinking.

Το προβλημα της Ελλάδας για εκεί που έφτασε σε δύό προτάσεις. Δεν μπορούμε καν να γράψουμε σε απλά ελληνικά.

Διότι δεν υπάρχει αντίστοιχη έκφραση I beg to differ στα Ελληνικά. Το way of thinking είναι απλά πολύ πολύπλοκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...