Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

εγω: voda, πιανω 15 απ τα 50mbps θελω εκπτωση αλλιως φευγω

Δεν θα έδιναν διαθεσιμότητα για VDSL εξαρχής σε τέτοια περίπτωση.

Και δεν το κάνουν στα ADSL

να παίζουμε δωρεάν το πάγιο;

Γιατί στο ADSL είσαι καθαρά σε χαλκό από το Α/Κ μέχρι το σπίτι, ενώ στο VDSL αν παίζει από τα νέα KV κατά πάσα πιθανότητα θα συγχρονίζεις στα 50...

• Like 1
Δημοσ.

Και σιγά την κάλυψη που έχουν. Το 90% των περιοχών εντός Αττική δεν καλύπτετε. Αναρωτιέμαι ποιο το νόημα της διαφημιστικής καμπάνιας. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Και σιγά την κάλυψη που έχουν. Το 90% των περιοχών εντός Αττική δεν καλύπτετε. Αναρωτιέμαι ποιο το νόημα της διαφημιστικής καμπάνιας.

Να περιοριστεί κάπως ο "φόβος" αυτών που ενώ καλύπτονται με νέα KV, λένε "με τα χάλια που πιάνω στο adsl, φαντάσου πόσο θα είμαι στο vdsl".

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον η τιμη του πακετου, ειναι αυτη που παιρνεις μετα την εκπτωση...Απλα δε λενε οτι οποιοι πιανουν 50+ θα σκανε κι ενα 5% εξτρα. Σε Toni Soprano.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πατε καλα ρ? Ποιος απο δω εχει vdsl κ κλειδωμει χαμηλωτερα απο 49K? Εγω με wind κλειδωνω στα 49.999

Συνήθως αυτοί που παίζουν από Α/Κ αντί για KV.

Δημοσ.

συμπλήρωσα την φόρμα, σε 10'' με πήραν τηλ. Επειδή είχα κάτι θέματα χθες με την σύνδεση θα μου στείλουν τεχνικό πρώτα. Άξιζε, βαριέμαι τρομερά να καλώ στα τηλεφωνικά κέντρα να βγάλω άκρη..

• Like 1
Δημοσ.

με αυτόν τον τρόπο η voda δικαιολογεί και προσπαθεί να καλύψει την ανεπάρκειά της όταν πιάνεις λιγότερο από 50 ενώ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ πρέπει να πιάνεις ακριβώς 50, όχι λιγότερο. εάν συνδεθείς στην voda και πιάνεις κάτω από 50 τότε πολύ απλά θα σου κάνει 5% έκπτωση και δεν θα αφήσει να σπάσεις το συμβόλαιο επειδή δεν παρέχει τις υπηρεσίες που υπόσχεται... 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

ενώ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ πρέπει να πιάνεις ακριβώς 50, όχι λιγότερο

Ποιου νόμου? Link plz.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...