Προς το περιεχόμενο

Εκνευριστικό Πρόβλημα κάρτας ήχου!!!

Dude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια παλιά SB pci 128 και πριν λίγες μέρες πέρασα στο μηχάνημα τα Win2k+SP4.Παρατηρώ κάτι το οποίο δεν συνέβαινε στα 98.Συγκεκριμένα η κάρτα ήχου δεν δεσμεύεται από ένα πρόγραμμα αποκλειστικά.Για παράδειγμα ακούω τα τραγούδια μου στον Winamp ενω παράλληλα ακούγονται και οι ήχοι του λειτουργικού(minimize,maximize windows,new mail).Το πιο εκνευριστικό δε είναι όταν είμαι δίκτυο,ακούω mp3 μέσω winamp και μπώ σε site με background μουσική.Εκεί παράλληλα με τα mp3s μου παίζει και η μουσική του site.:evil:

Υπάρχει κάποιο γιατρικό γιατί δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση. :X

Δημοσ.

Απλά από το Control Panel διάλεξε συνδιασμό ήχων No sounds. Για την background μουσική που ενδέχεται να παίζει σε ένα site δεν μπορείς να κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Πάτα stop στον browser σου ώστε να μην φορτώνει η σελίδα, ή ψάξε για media handlers στην σελίδα

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι οτι δεν θέλω να ακούγονται καθόλου.Απλά όταν άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάρτα ήχου,να έχει την αποκλειστικότητα.Όταν θα σταματάει να την χρησιμοποιεί να ακούγονται κανονικά οι ήχοι του λειτουργικού.Φαντάσου το ως εξής:Έχεις ένα στερεο και παίζει το cd,ξεκινάς και το ράδιο και παίζουν και τα δύο ταυτόχρονα.Είναι εκνευριστικότατο να ακούς δύο τραγούδια στερεοφωνικά την ίδια στιγμή από την ίδια πηγή.Θα πρέπει κανονικά όταν χρησιμοποιείς την μία να μπλοκάρεται αυτόματα η άλλη.Πολλά ζητάω.......Στα Win98 πριν το format δούλευε μια χαρά.Δεν μπορώ να φανταστώ οτι είναι bug των 2000.

Δημοσ.

Δοκίμασε στο winamp να θέσεις σαν έξοδο ήχου όχι DirectSound αλλά απλό WaveOut για αρχή.

Για περισσότερα λίγη υπομονή να το κοιτάξω στο δικό μου σύστημα και αν βρω κάτι θα επανέλθω

Δημοσ.

Den einai bug, auto einai ena apo ta pleonektimata twn WDM drivers pou xrhsimopoiountai sta 2000-XP-Me. Oi vxd drivers pou eixes sta 98 den epitrepoun para mono 1 audio stream thn fora (gia th sygkekrimenh karta milame, oxi gia alles). Oi wmd epitrepoun polla. To direct sound de tha exei diaforopoihsh. Vxd drivers sthnontai mono se win98/winMe.

To mono pou mporeis na kaneis einai auto pou proteine o Dyolf, kai na apenergopoihseis to play sounds apo to tools/internet options/advanced tou internet explorer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...