carrypizza Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλημέρα έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 4 global και θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά του honor 8 1) Το ποσό που διαθέτουμε:μέχρι 400 όσο λιγότερα τόσο καλύτερα 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):viber Snapchat browsing youtube Facebook μουσική 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:μέχρι 4,5-5,5 το πολυ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αναγνώστη δαχτυλικων αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;μπα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;- 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;μπα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;ναι αλλά συμβιβάζομαι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android iOS 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;να βγάζει μέρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;και τα δύο άλλα προτιμότερο να είναι καινούργιο
vchristod84 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλημέρα έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 4 global και θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά του honor 8 1) Το ποσό που διαθέτουμε:μέχρι 400 όσο λιγότερα τόσο καλύτερα 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):viber Snapchat browsing youtube Facebook μουσική 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:μέχρι 4,5-5,5 το πολυ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αναγνώστη δαχτυλικων αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;μπα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;- 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;μπα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;ναι αλλά συμβιβάζομαι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android iOS 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;να βγάζει μέρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;και τα δύο άλλα προτιμότερο να είναι καινούργιο Αφού έχεις σκοπό να δώσεις μέχρι 400 και η συσκευή σου είναι αξιοπρεπέστατη, κοίτα σε λίγες μέρες που θα έχει ξανά προσφορά το s7 edge. φυσικά έχε στο νου σου και καμιά θηκούλα, χρειάζεται 1
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλημέρα έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 4 global και θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά του honor 8 1) Το ποσό που διαθέτουμε:μέχρι 400 όσο λιγότερα τόσο καλύτερα 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):viber Snapchat browsing youtube Facebook μουσική 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:μέχρι 4,5-5,5 το πολυ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αναγνώστη δαχτυλικων αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;μπα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;- 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;μπα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;ναι αλλά συμβιβάζομαι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android iOS 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;να βγάζει μέρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;και τα δύο άλλα προτιμότερο να είναι καινούργιο Το OnePlus3T σε μεταχειρισμένο παίζει κάτω από 400€,δες το και δεν θα χάσεις .
carrypizza Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Με 440 το παίρνω καινούργιο οπότε το προτιμώ αν έχει διαφορά μεταχειρισμένο με καινούργιο 90-100 ευρώ τότε το σκέφτομαι το s8 είδα σε αγγελίες παίζει στο 500ευρω αξίζει τα παραπάνω λεφτά ;
stelios18120 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 s7 edge αλλιως one plus 3t και τα δυο κορυφαια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα