Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Toshiba ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό και ανθεκτικό laptop Tecra X40, το οποίο προσφέρει επιχειρησιακής κλάσης ασφάλεια, μαζί με διάφορα αξεσουάρ όπως ένα Thunderbolt 3 dock.

Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές για το νέο Toshiba Tecra Χ40 ξεκινούν από τα $1329,99 ενώ για το dock Thunderbolt 3 είναι $299,99 (έχει δύο USB Typ. H Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε και διάφορους USB Type-C adapters με τιμές που ξεκινούν από τα $44,99 και φτάνουν τα $89,99. Το 14-inch Tecra X40 έχει πάχος μόλις 14 χιλιοστά και βάρος μόλις 1,25 κιλά, και έχει τις διαστάσεις που έχουν τα laptops με οθόνη 13 ιντσών του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με την Toshiba, το νέο Tecra ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων περιβαλλόντων εργασίας και έτσι βασίζεται στα Windows 10 Pro και σε επεξεργαστές Intel Core 7ης γενιάς σε συνδυασμό με multi-touch οθόνη Full HD (1920 x 1080 pixels), Intel WiFi 802.11ac, SSD και μπαταρία που μπορεί να κρατήσει έως και 13 ώρες. Βεβαίως, οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για το laptop μπορούν να το προσαρμόσουν στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, αφού η Toshiba το προσφέρει σε διάφορες Build-to-Order (BTO) επιλογές.

Ανάμεσα στα πλούσια χαρακτηριστικά ασφαλείας, το Tecra X40 εξοπλίζεται με BIOS που έχει αναπτύξει η ίδια η Toshiba, με Face Authentication, με Fingerprint Reader, με Trusted Platform Module και BitLocker Drive Encryption, με Device Guard, Credential Guard και Intel Authenticate καθώς και με Smart Card Reader και Security Lock Slot. Φυσικά, όπως κάθε laptop της σειράς Tecra, έτσι και το X40 έχει κατασκευαστεί για να αντέχει στις κακουχίες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαθέτει σασί Tough Body σε συνδυασμό με διάφορα χαρακτηριστικά που απορροφούν τους κραδασμούς και τις μικρές πτώσεις ενώ κάνει χρήση και της τεχνολογίας ενίσχυσης honeycomb της Toshiba και αυξημένα επίπεδα ανθεκτικότητας. Το laptop ικανοποιεί τις προδιαγραφές MIL-STD-810G όσον αγορά στις θερμοκρασίες, τους κραδασμούς, την υγρασία, το ύψος, τις πτώσεις, την ηλιακή ακτινοβολία και τη σκόνη. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται δύο USB Type-C υποδοχές, μία USB 3.0, μία HDMI καθώς και microSD card slot αλλά και headphone/ mic combo θύρα 3.5mm.

Όσοι θέλουν να επεκτείνουν την συνδεσιμότητα/ δικτύωση, μπορούν να επενδύσουν στο Toshiba Thunderbolt 3 Dock που διαθέτει δύο USB Type-C, τέσσερις USB 3.0, Gigabit Ethernet LAN, VGA/RGB, DisplayPort, Mini DisplayPort, δύο εξόδους HDMI και Headset jack. Να αναφέρουμε ότι υποστηρίζονται έως και τρεις οθόνες 4K ταυτόχρονα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

Χα! Τι χαζό, αφού ξέρουν πως όλοι οι επαγγελματίες έχουν macbook!

Μη φας... έχει γλαρόσουπα!

Ξέρεις ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν Lenovo και Dell;

Επαγγελματίες δεν είναι μόνο οι γραφίστες...

• Like 4
Δημοσ.

Περίπτωση 1:

Ειρωνεύεσαι και σαν troll πας να ξεκινήσεις vs

Περίπτωση 2:

Είσαι αδαής και πας να ξεκινήσεις vs

[...]

Πολύ ωραίο μηχάνημα και τελευταία αρχίζω να πιστεύω ότι οι 14" αποτελούν την χρυσή τομή μεγέθους/φορητότητας.

• Like 2
Δημοσ.

Επαγγελματίες στον χώρο των Windows χρησιμοποιούν Dell και Lenovo.

Επαγγελματίες στον χώρο τον Mac χρησιμοποιούν Macbook

Το κάθε λειτουργικό έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, με λίγα λόγια δεν υπάρχει μόνο ένα ΛΣ που θα προτιμήσει ένας επαγγελματίας.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο και ποιοτικό αν και θα προτιμούσα να είχε σχεδιαστεί και για χρήση σε περιβάλλον αφής σαν ταμπλέτα.

Ελπίζω να συνεχίσει η Toshiba να βγάζει laptops και να μην κλείσει το τμήμα. Η αγορά την έχει ανάγκη. Πέρασαν και περνούν 10άδες laptops από τα χέρια μου. Αλλά την αίσθηση που είχαν τα Qosmio δεν την συνάντησα σε κανένα laptop.

Δημοσ.

Που λέγανε ότι η Toshiba άφησε τον χώρο των λαπτοπ. Πολύ ωραίο. Όσο για το σχόλιο με την Apple οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και όσοι δεν έχουν ιδέα χρησιμοποιούν ότι και οι επαγγελματίες ...

Δημοσ.

Περίπτωση 1:

Ειρωνεύεσαι και σαν troll πας να ξεκινήσεις vs

Περίπτωση 2:

Είσαι αδαής και πας να ξεκινήσεις vs

[...]

Πολύ ωραίο μηχάνημα και τελευταία αρχίζω να πιστεύω ότι οι 14" αποτελούν την χρυσή τομή μεγέθους/φορητότητας.

Έχω ένα Toshiba U940 στις 14". Όταν το πήρα έλεγα απλά θα είναι λίγο πιο ορθογώνιο απο τα 15αρια. Τώρα με έναν μαγικό τρόπο, στα μάτια μου, όταν το θέλω για τον καναπέ, "μικραίνει" ενώ όταν είνια να γράψω ένα κείμενο ή να έχω δύο παράθυρα στην οθόνη "μεγαλώνει". Για μένα οι 14" είναι πλέον το ιδανικό. Ούτε πολύ βαρύ, ούτε πολύ ελαφρύ. Ούτε μικρό, ούτε μεγάλο. 

Δημοσ.

Ξέρεις ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν Lenovo και Dell;

Επαγγελματίες δεν είναι μόνο οι γραφίστες...

Είναι και οι DJ και αυτοί που πίνουν frappuccino caramel. Δεν έχουν Dell αυτοί.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν οι "επαγγελματίες" έχουν Mac, Dell, Lenovo ή Toshiba, πάντως είμαι απολύτως βέβαιος πως όλοι ανεξαιρέτως επιλέγουν laptop με βάση την ανθεκτικότητά του στις υψηλές θερμοκρασίες υψικαμίνου, τους κραδασμούς σε δρόμο της Θήβας, την υγρασία της Τρίπολης, το ύψος του Λευκού Πύργου, τις πτώσεις από το ύψος του μπιντέ, την ηλιακή ακτινοβολία (UV και μη), την υποσαχάρια σκόνη, τη ραδιενέργεια ή/και την κοσμική ακτινοβολία υποβάθρου.

Εγώ πάντως άμα το εργαλείο δεν αντέχει αδέσποτα σωματίδια ενέργειας τουλάχιστον 2MeV δεν αγοράζω, δεν πα' να 'χει και σαράντα γκίγκα μνήμη και να μου δίνει έξτρα χρόνο εγγύηση.

ps: το μηχανάκι πάντως φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, ειδικά στο θέμα των διαστάσεων (14άρι που φέρνει σε 13άρι). Αναμένουμε να δούμε πόσο θα πάνε οι φουλ εκδόσεις με 16GB μνήμη (γιατί να πάρεις τέτοιο μη-αναβαθμίσιμο laptop με μόνο 8GB είναι έγκλημα).

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα αυτά τα διαόλια τα "docking station" (που αν δεν μπορεί το laptop να κουμπώσει πάνω τους και να τραβήξει ρεύμα απ' αυτά, τότε δεν είναι docking station όσο κι αν χτυπιούνται κάτω) έχουν ταρίφα 300 ευρώ, είτε Toshiba, είτε Dell, είτε οτιδήποτε άλλο. Τι διάολο, από τι είναι φτιαγμένα;

Δημοσ.

Είναι και οι DJ και αυτοί που πίνουν frappuccino caramel. Δεν έχουν Dell αυτοί.

Ώπα κάτσε.. με ή χωρίς σαντιγί; Για να ξέρουμε :P

Δημοσ.

Τώρα που το Service της Toshiba στην Ελλάδα είναι μέσο του GERMANOU μακριά… απαράδεκτη η διαδικασία και φυσικά καταστραφούν την εικόνα της εταιρίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...