maverik13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 καλησπερα. εχω ενα εξωτερικο δισκο 2.5αρι εως και σημερα τον δουλευω σαν δισκο αποθηκευσης και επειδη μου κρασαρε ο δισκος στο λαπτοπ θελω να τον βαλω πανω και να του περασω λειτουργικο. αλλα εχω μια ερωτηση . τα αρχεια που εχει μεσα αυτος ο δισκος δεν θελω να τα σβησω μπορω να περασω το λειτουργικο και μην χασω τα αρχεια ? θα τα περασει σε καποιο αλλο φακελο οπου θα μπορω να τα βρω μετα και να τα διαχειριστω?
corsair04 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 καλησπερα. εχω ενα εξωτερικο δισκο 2.5αρι εως και σημερα τον δουλευω σαν δισκο αποθηκευσης και επειδη μου κρασαρε ο δισκος στο λαπτοπ θελω να τον βαλω πανω και να του περασω λειτουργικο. αλλα εχω μια ερωτηση . τα αρχεια που εχει μεσα αυτος ο δισκος δεν θελω να τα σβησω μπορω να περασω το λειτουργικο και μην χασω τα αρχεια ? θα τα περασει σε καποιο αλλο φακελο οπου θα μπορω να τα βρω μετα και να τα διαχειριστω? κανε ένα διαμέρισμα (partion) ακόμη και απλά κατά την εγκατάσταση μην το διαμορφώσεις και δεν θα χάσεις τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα