Supernova21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλησπερα. Στο σπιτι εχουμε vdsl με το ρουτερ στο δωματιο του γραφειου. Λογω του VOIP το τηλεφωνο πρεπει να βρισκεται συνδεδεμενο στο ρουτερ, κατι που δεν βολευει καθολου... Δυστηχως το γνωστο κολπακι με την επιστροφη του καλωδιου και τη συνδεση του τηλεφωνου σε αλλη πριζα στο συγκεκριμενο σπιτι δεν λειτουργει... Το ρουτερ δεν μπορει να μετακινηθει αλλου, οποτε τι επιλογες εχω ωστε να μπει το τηλεφωνο σε ξεχωριστο δωματιο; π.χ. σαλονι; Γνωριζει καποιος πως λειτουργουν τα διπλα ασυρματα τηλεφωνα; (π.χ https://www.skroutz.gr/s/356788/Panasonic-KX-TG1612-Duo.html?from=recommendations ) Αν λειτουργουν οπως φανταζομαι, (Δηλ, η κεντρικη βαση συνδεεται ασυρματα με την δευτερη) τοτε θα μπορουσα να κανω το παρακατω; Ρουτερ στο γραφειο -----> Συνδεση κεντρικης βασης τηλεφωνων στο ρουτερ (με την συσκευη τηλεφωνου της απενεργοποιημενη) ----> Δευτερευουσα βαση στο σαλονι (με ενα ασυρματο τηλ επανω.)
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Απορώ δηλαδη που ακόμα κανετε επιστροφές φίλτρα κλπ, ασύρματα τηλέφωνα δεν έχετε; εγω σταθερο εχω να χρησιμοποιήσω εδω και 10ετιες
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Τα διπλά τηλέφωνα που λες λειτουργούν ως εξής: Στην κεντρική βάση συνδέονται πολλαπλά ακουστικά ασύρματα και οι άλλες βάσεις χρησιμεύουν μόνο ως φορτιστές για τα ακουστικά. Δηλαδή θες μόνο μία πρίζα τηλεφώνου για την κεντρική βάση (οι υπόλοιπες βάσεις θέλουν μόνο ρεύμα) Οπότε αυτό που θες γίνεται αλλά δεν καταλαβαίνω, θες 1 τηλέφωνο ή 2; Γιατί το να πάρεις ένα διπλό και να έχεις το 1 απενεργοποιημένο ποιος ο λόγος; Στην τελική ας έχεις την βάση στο ρουτερ και το ακουστικό ας κόβει βόλτες όπου θες μεσα στο σπίτι. Όταν χρειαστεί φόρτιση το πας στην βάση του κοντά στο ρουτερ. Τώρα αν θες ντε και καλά δεύτερη βάση για να το φορτίζεις και σε άλλο δωμάτιο πάρε 2 κι ας μη χρησιμοποιείς το 1, βάλτο στο αθόρυβο απλά να κάθεται. @NikosKallithea άσε γιατί ξέρω άτομο που νομίζει ότι θα πεθάνει από τα ασύρματα τηλέφωνα και έχει ακόμα με καλώδιο και μιλάει με τις ώρες όρθια στην είσοδο/χωλ του σπιτιού. Ενώ στο σπίτι έχει και wifi και 3 κινητά και γύρω γύρω άλλα πόσα wifi γιατί είναι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Ούτε φούρνο μικροκυμάτων θέλει να πάρει... Υπάρχουν ακόμα και ζουν ανάμεσα μας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα