zaccki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλην την παρέα! Δυο γρήγορες ερωτήσεις: 1. Γνωρίζει κανείς τι μήκους βίδες M8 χρειάζεται μια 50αρα Samsung (μοντέλο UE50KU6000) για βάση τοίχου? Έχω M8 20mm που ενώ βιδώνει στις υποδοχές χωρίς τη βάση (με 2 στροφές μόνο) όταν βάζω τη βάση (χωρίς αποστάτες και ροδελα) δεν "φτάνει" να βιδώσει. Λογικά θέλω 30mm ιδανικά για να μπορώ να βάλω και αποστάτες. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος? Μήπως χρειάζομαι 25mm ή τυχόν 35mm? 2. Ξέρει κάποιος φίλος που θα μπορούσα να βρω τις εν λόγω βίδες (και αποστάτες) στη Θεσσαλονίκη (ιδανικά ανατολική Θεσσαλονίκη)? Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά!
cliobaccarra Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 κοψε- τροχισε λιγο τους αποστατες και θα μπει κανονικα.
zaccki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι μεγαλυτερη βιδα. Οπως γραφω χωρις αποστατες και ροδελα δεν βιδωνει. Οποτε δεν ειναι το προβλημα στο μηκος των αποστατων.
cliobaccarra Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μα δεν ειπα να μην βαλεις αποστατη, Θα του μειωσεις το μηκος με τροχισμα ωστε να μπορει η βιδα να "πιασει" με πιο πολλες στροφες.
zaccki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μαλλον δεν μπορω να το εξηγησω σωστα ή έχω καταλάβει κάτι λάθος. Εφοσον χωρις αποστατη (μονο με τη μεταλλικη βαση) η βιδα δεν "πιανει", πως γινεται βαζοντας και αποστατη (οποιουδηποτε μηκους) να πιασει η βιδα? Δλδ με το ελαχιστο δυνατο μηκος (μονο η μεταλλικη βαση, η βιδα δεν "πιανει", η λυση που μου προτεινεις φιλε μου δεν νομιζω οτι εχει νοημα. Φανταζομαι οτι χρειαζομαι μεγαλυτερη βιδα (ποσο ειναι το θεμα) ωστε βαζοντας και αποστατη να ειμαι κομπλε. Διορθωσε με αν καπου κανω λαθος.
cliobaccarra Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Οχι δεν κανεις καπου λαθος, εγω καταλαβα λαθος μαλλον. Νομιζα οτι την εβαζες με τους αποστατες και δεν επιανε. Περιεργο παντως να εχει αποστατες και να μην εχει μακριες βιδες. Συνηθως εχουν και κοντες(για να την βαλεις χωρις αποστατες) αλλα και μακριες για να μπαινει με αποστατες. Αν δεν σε ενδιαφερουν οι αποστατες πηγαινε παρε ενα εκατοστο μεγαλυτερες βιδες απο αυτες που εχει και θα εισαι ενταξει. Παρε και μερικες ροδελες σε περιπτωση που τερματισει το σπειρωμα.
zaccki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μακριες βιδες εχει αλλα οχι στη σωστη διαμετρο (8mm) Θα ηθελα να βαλω εστω εναν λεπτο αποστατη για να μην ακουμπαει η μεταλλικη βαση πανω στην τηλεοραση (αν και πλαστικη). Για αυτο και αναρωτιεμαι αν χρειαζομαι 25αρα, 30αρα ή και παραπανω. Το αλλο που ειδα λιγο "περιεργο" ειναι οτι το σπειρωμα στην υποδοχη για τις βιδες στην τηλεοραση ειναι αρκετα "κοντο". Δλδ ενω η τρυπα της υποδοχης εχει ενα βαθος, το σπειρωμα "καλυπτει" περιπου το μισο απο αυτο.
ndial7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Έχει περάσει καιρός από από το θέμα 😀 Επειδή όμως πρόσφατα απεκτησα μια Samsung UE50MU6122 έπεσα ακριβώς στο ίδιο προβλημα με τις βίδες. Τελικά, ποια βίδα απαιτείται (m8 25, 30mm κτλ) για να βιδώσει πάνω σε vesa mount (400x400) ? Θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστω
alexakos89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ndial7 είπε Έχει περάσει καιρός από από το θέμα 😀 Επειδή όμως πρόσφατα απεκτησα μια Samsung UE50MU6122 έπεσα ακριβώς στο ίδιο προβλημα με τις βίδες. Τελικά, ποια βίδα απαιτείται (m8 25, 30mm κτλ) για να βιδώσει πάνω σε vesa mount (400x400) ? Θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστω http://support-us.samsung.com/cyber/popup/iframe/pop_troubleshooting_fr.jsp?modelname=S27D590P&homeid=371940&from_osc=&idx=641281 1
ndial7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Ευχαριστω τον φιλο alexakos89 Υποθέτω ότι θα βρω τέτοιες βίδες m8 (κάπου στα 25mm - 30mm μηκος αφου απο μονη της η βιδα ειναι στα 15mm βαθος) για να βιδωσει με το σιδερο της βασης, σε κάποιο καταστημα εδω Ελλαδα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα