Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειναι πανω απο 500αρι πιστευω δεν αξιζει να δωσει καποιος τοσα χρηματα για κινεζο και ποσο μαλλον χωρις να σου καλυπτει εγγυηση. Προτιμω να δωσω για το s8 οπως λες, που χωρις το φπα θα μου βγει φθηνοτερο.

Κοιτα δεν ειναι οτι δεν εχει καθολου φυσικα και εχει απλα πρεπει να το στειλεις εξωτερικο και δεν ξερω και ποσες μερες κανει απο αυτη την αποψη το λεω, οσο για το κινεζο δεν εχω ξαναδει πιο καθαρο και γρηγορο λειτουργικο UI τουλαχιστον μεχρι τωρα.. και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το 3Τ ειναι το πιο γρηγορο android για να μην πω και απο το iphone εκτος παιχνιδιων.. Αλλα και παλι οταν βγει κ ειναι π.χ κατω απο 500αρι μην βιαστεις να το παρεις να κυκλοφορισει λιγο πρωτα να δουμε κριτικες κτλπ.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί εγώ πιστεύω ότι η oneplus έχει καλύτερη εγγύηση από ότι αλλά επώνυμα κινητά;; Από ότι διαβάζω κανένα δεκαήμερο θέλει να πάει στην oneplus και να γυρίσει

Δημοσ.

Αν το συγκρίνεις με (ιδανικές συνθήκες ικανό αριθμό ανταλλακτικών κλπ) τις ντόπιες λύσεις οι περισσότεροι διαφημίζουν πχ αλλαγή οθόνης σε μια ημέρα ( εφόσον έχουν ανταλλακτικά ξανά λέω)

Εγώ πάντως ένα s7 edge που ήξερα την περίπτωση έκανε 3 εβδομάδες να αλλάξει οθόνη με δικαιολογία ότι δεν έχει ανταλλακτικό

Δημοσ.

ταχύτητα κλπ είναι περιττό να μιλάμε, πάει κάλτσα σανίδι.Θα πω για εκεί που είχε το 3 τα θέματα, στο φόκους και γενικά στην φώτο.Το φόκους στο 5 είναι αστραπιαίο, η φωτογραφίες πάρα πολύ καλές, στο σελφοβίντεο πολύ καλό, στα 1080p η πίσω είναι πολύ καλή, ο ήχος στο βιντεο είναι πολύ καλός, αλλά εκεί που τα έκαναν σκατά είναι στο 4κ βίντεο.απλά δεν γίνεται να τραβήξεις σε 4κ.αν και για μένα αυτό είναι αδιάφορο γιατί προτιμώ 1080@60fps.

η εμπειρία χρήσης πάντως του oxygen είναι τρομερή και άλλο επίπεδο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

στα 500 είναι τίμια επιλογή αυτή την στιγμή.

Δημοσ.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι πλεον δεν ειναι flagship killer, καθως με τετοια τιμη εισερχεται στην τιμη των αλλων κινητων...

Δημοσ.

Προς το παρων δεν θα ελεγα οτι συμφερει και πολυ... αδιαβροχο δεν 2κ οθονη δεν ακουστικα δεν γνωριζω αν εχει...κοιταξετο και εσυ εχουν βγει πολλα στο youtube και αν δεν χτυπας χαλαρα s8.

Δημοσ.

η έλλειψη 2κ είναι θετικό όχι αρνητικό. καταρχήν δεν έχει κανένα νόημα σε τόσες ίντσες τέτοια ανάλυση. το κυριότερο όμως είναι ότι η 2κ αδειάζει την μπαταρία για πλάκα. δείτε πχ το s8 με 2κ και 3000 μπαταρία τι κράξιμο τρώει για την αυτονομία.

Το s8+ έχει 180 ευρώ πάνω, δεν είναι και μικρή διαφορά.

Δημοσ.

Δεν με ενθουσιασε και αμαν η καμερα του, αν εξαιρεσεις το οπτικο ζουμ. Βεβαια ειναι τουμπανο απο χαρακτηριστικα, αλλα με χαλαει λιγο το μεγεθος σε σχεση με τις ιντσες της οθονης. Τελος στο 500αρι το oneplus5, στα 470 θα μου βγει το s8 χωρις φπα και το mi6 στα 400 περιπου. Ειμαι σε μεγαλο διλλημα.

Δημοσ.

Καλα 470 θα παρεις το s8 και το συζηταμε; Πηγενε παρτο μην το μετανιωσει ο φιλος σου  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...