Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ, είμαι κάτοχος iPhone 6s και αποφάσισα να αλλάξω συσκευή. Είμαι μεταξύ των κινητών του τίτλου, περιμένοντας και το oneplus 5 για να καταλήξω. Να τονίσω πως με ενδιαφέρει αρκετά το να έχει καλή φωτογραφική αλλά και η ποιότητα κατασκευής. Εσείς ποιο θα μου προτείνατε;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το mi6 δεν νομιζω να εισαγεται επισημα στην χωρα μας αρα ακυρο.

Το S8 κορυφαιο στην καμερα αλλα απογοητευση στην μπαταρια εχε το υποψη σου.

Η μεση λυση ειναι το LG G6.

Δημοσ.

Το mi6 δεν νομιζω να εισαγεται επισημα στην χωρα μας αρα ακυρο.

Το S8 κορυφαιο στην καμερα αλλα απογοητευση στην μπαταρια εχε το υποψη σου.

Η μεση λυση ειναι το LG G6.

Συμφωνα με οσα review εχω δει, βγαζει την μια ημερα το s8. Οσο για το mi6 εχω την δυνατοτητα να το φερω απλα δεν ξερω απο καμερα πως παει.

Δημοσ.

Αν ασχολείσαι με μεταχειρισμένα, εγώ θα πήγαινα στο S8 για να δοκιμάσω την μπαταρία του (από κάμερα δεν χωράει αμφιβολία πως είναι στα top αυτής της φουρνιάς ναυαρχίδων). Αν δεν σου κάνει το δίνεις εύκολα με μικρό χάσιμο μεταχειρισμένο, και πας στο G6 ή το Mi6.

Το G6 εκτός του wide δεν έχει απ' ότι διαβάζω κάτι εντυπωσιακό φωτογραφικά, χωρίς να είναι κακό βέβαια.

Για το Mi6 εγώ θα το απεφευγα λόγω μικρής μεταπωλητικής αξίας σε σχέση με το πόσο κοστίζει.

Δημοσ.

το μι6 δεν κάνει για Ελλάδα λόγω έλλειψής 800αρας μπάντας, το g6 φοράει περσινό soc, αν δε σε πειράζει η κυρτή οθόνη και σχήμα τηλεκοντρόλ του s8 χτυπά το

Δημοσ.

Αν ασχολείσαι με μεταχειρισμένα, εγώ θα πήγαινα στο S8 για να δοκιμάσω την μπαταρία του (από κάμερα δεν χωράει αμφιβολία πως είναι στα top αυτής της φουρνιάς ναυαρχίδων). Αν δεν σου κάνει το δίνεις εύκολα με μικρό χάσιμο μεταχειρισμένο, και πας στο G6 ή το Mi6.

Το G6 εκτός του wide δεν έχει απ' ότι διαβάζω κάτι εντυπωσιακό φωτογραφικά, χωρίς να είναι κακό βέβαια.

Για το Mi6 εγώ θα το απεφευγα λόγω μικρής μεταπωλητικής αξίας σε σχέση με το πόσο κοστίζει.

Η wide ειναι ο λογος που το σκεφτομαι αλλα με χαλαει λιγο που εχει τον 821. Μου φαινεται πως θα καταληξω στο τηλεκοντρολ οπως ειπε και ο φιλος απο κατω... :D

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω για s8 θα σου λεγα αλλα πριν το παρεις να πας να το δεις σε καποιο καταστημα μηπως και δεν σου αρεσει.

Δημοσ.

χρηστης mi5s εδω

πρωην iphonakias 

το miui θα σου φανει πολυ ελκυστικο σε σχεση με το ios

αν δεν εχεις wind και δεν μενεις σε απομακρυσμενες περιοχες δεν σε νοιαζει η 800

(που και να μενεις απλα θα εχεις h+ που σημαινει 100mbps σε σχεση με τα 400+ του 4g

και τα6 8 10 της isdn η 40 50 του vdsl σου αν εχεις interet στο σπιτι

γενικα σε νοιαζει αυτο αν εισαι με wind και χωρις wifi γενικα

Πολυ καλο ηχειο πολυ καλη οθονη ιδιας τεχνολογιας με iphone (ips lcd )

και οχι υπερκορεσμενα amoled που χτυπανε ασχημα σε χρηστες iphone

H αληθεια ειναι ομως οτι στην ευρωπη δεν θα βρεις service αν σου παθει κατι

βεβαια και το g6 η το s8 αν σου σπασει πχ η οθονη θα κοστιζει οσο ενα mi6 (τιμες επισημου σερβις για να εχεις και εγγυηση)

Γενικα να τα προτιμησεις τα ακριβα κινητα αν εισαι gameras στο κινητο και παιζεις απαιτητικα παιχνιδια

Αν το θες για fb viber κλπ νομιζω το mi6 θα σε βολεψει και λογω πιο νορμαλ μεγεθους

Για τις καμερες οκ ειναι καλη αλλα οχι εξαιρετικη, φαντασου βαθμολογια mi6 8/10 του g6 9/10 και του s8 10/10 

παρολο το 8ρι του Mi6 ομως δεν παυει να ειναι μια πολυ καλη καμερα (για τηλεφωνο)

εσυ ξερεις τις προταιρεοτητες σου και την τσεπη σου εσυ αποφασιζεις 

Αν δεν θες να ξοδευτεις πολυ κοιτα σε μτχ mi6 παιζουν μερικα σε αγγελιες

• Like 2
Δημοσ.

χρηστης mi5s εδω

πρωην iphonakias 

το miui θα σου φανει πολυ ελκυστικο σε σχεση με το ios

αν δεν εχεις wind και δεν μενεις σε απομακρυσμενες περιοχες δεν σε νοιαζει η 800

(που και να μενεις απλα θα εχεις h+ που σημαινει 100mbps σε σχεση με τα 400+ του 4g

και τα6 8 10 της isdn η 40 50 του vdsl σου αν εχεις interet στο σπιτι

γενικα σε νοιαζει αυτο αν εισαι με wind και χωρις wifi γενικα

Πολυ καλο ηχειο πολυ καλη οθονη ιδιας τεχνολογιας με iphone (ips lcd )

και οχι υπερκορεσμενα amoled που χτυπανε ασχημα σε χρηστες iphone

H αληθεια ειναι ομως οτι στην ευρωπη δεν θα βρεις service αν σου παθει κατι

βεβαια και το g6 η το s8 αν σου σπασει πχ η οθονη θα κοστιζει οσο ενα mi6 (τιμες επισημου σερβις για να εχεις και εγγυηση)

Γενικα να τα προτιμησεις τα ακριβα κινητα αν εισαι gameras στο κινητο και παιζεις απαιτητικα παιχνιδια

Αν το θες για fb viber κλπ νομιζω το mi6 θα σε βολεψει και λογω πιο νορμαλ μεγεθους

Για τις καμερες οκ ειναι καλη αλλα οχι εξαιρετικη, φαντασου βαθμολογια mi6 8/10 του g6 9/10 και του s8 10/10 

παρολο το 8ρι του Mi6 ομως δεν παυει να ειναι μια πολυ καλη καμερα (για τηλεφωνο)

εσυ ξερεις τις προταιρεοτητες σου και την τσεπη σου εσυ αποφασιζεις 

Αν δεν θες να ξοδευτεις πολυ κοιτα σε μτχ mi6 παιζουν μερικα σε αγγελιες

Πολύ ενδιαφέρουσα η περιγραφή σου, ευτυχώς δεν έχω wind γιατί και με άλλη συσκευή, πάλι δεν θα είχα 4G. Όσο για παιχνίδια δεν παίζω καθόλου, παρά μόνο όπως ανέφερα πιο πολύ με ενδιαφέρει η φωτογραφική. Απλά με προβληματίζει ότι σε όσα review έχω δει, οι κινέζοι παρουσιάζουν την συσκευή σε θέμα κάμερας ισάξια με το S8, κάτι που δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Πιστεύω όπως αναφέρεις θα είναι ένα 8/10 σε σχέση με το S8

Δημοσ.

Η φωτογραφικές μηχανές των κινητών αποτελούνται από τον σένσορα, τους φακούς και την επεξεργασία από software.

Δυστυχώς οι Κινέζοι κοτσάρουν ικανούς σένσορες και οπτικά, αλλά χωλαίνουν στο software. Οπότε και πανομοιότυπους σένσορες να συγκρίνεις (Mi5 vs OnePlus 3 π.χ.), λόγω επεξεργασίας το OP βγάζει καλύτερα αποτελέσματα.

Για το G6 ξαναλέω, μόνο για το wide και το 100άρικο που γλιτώνεις στην τιμή θα το προτιμούσα αντί του S8.

Δημοσ.

Η φωτογραφικές μηχανές των κινητών αποτελούνται από τον σένσορα, τους φακούς και την επεξεργασία από software.

Δυστυχώς οι Κινέζοι κοτσάρουν ικανούς σένσορες και οπτικά, αλλά χωλαίνουν στο software. Οπότε και πανομοιότυπους σένσορες να συγκρίνεις (Mi5 vs OnePlus 3 π.χ.), λόγω επεξεργασίας το OP βγάζει καλύτερα αποτελέσματα.

Για το G6 ξαναλέω, μόνο για το wide και το 100άρικο που γλιτώνεις στην τιμή θα το προτιμούσα αντί του S8.

εχω και την δυνατοτητα να το κοψω τιμολογιο σε ενα φιλο και γλυτωνω αλλο ενα 100αρικο περιπου και το ψηνω...Απλά δεν το εχει κανενα καταστημα για να το δω απο κοντα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ενδιαφέρουσα η περιγραφή σου, ευτυχώς δεν έχω wind γιατί και με άλλη συσκευή, πάλι δεν θα είχα 4G. Όσο για παιχνίδια δεν παίζω καθόλου, παρά μόνο όπως ανέφερα πιο πολύ με ενδιαφέρει η φωτογραφική. Απλά με προβληματίζει ότι σε όσα review έχω δει, οι κινέζοι παρουσιάζουν την συσκευή σε θέμα κάμερας ισάξια με το S8, κάτι που δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Πιστεύω όπως αναφέρεις θα είναι ένα 8/10 σε σχέση με το S8

Φαντάσου ένα iphone 6 που κάποτε λέγαμε τι καταπληκτικές φωτογραφίες βγάζει παίρνει 7/10

Μήπως να περιμένεις το ,iphone 7s άμα θες πραγματικά τέλεια κάμερα ? Οκ ξεφεύγει στο κόστος όμως

Το oneplus5 αν έχει καλή υλοποίηση κάμερας θα το χτυπήσω και γω

Επεξ/σία από zourman1981
Δημοσ.

Φαντάσου ένα iphone 6 που κάποτε λέγαμε τι καταπληκτικές φωτογραφίες βγάζει παίρνει 7/10

Μήπως να περιμένεις το ,iphone 7s άμα θες πραγματικά τέλεια κάμερα ? Οκ ξεφεύγει στο κόστος όμως

Θέλω να φύγω από apple. Θα δώσω το 6s αν και από φωτογραφία είναι δυνατό, απλά το έχω 1,5 χρόνο και είναι ο καιρός της αλλαγής :)

Δημοσ.

Πάντως και γω που έφυγα μετά από 3 4 χρόνια iphones δεν μπορώ να πω ότι κάποιο χαρακτηριστικό του android που νόμιζα ότι μου έλειπε πχ usb otg η μεταφορά αρχείων με bt ότι το χρησιμοποιώ....

Βέβαια επειδή ήμουν χρήστης του απλού και όχι plus 6 και 6s είδα μεγάλη διαφορά σε μπαταρία...

Δημοσ.

Για καποιο λογο το mi6 σε οτι βιντεο εχω δει σκοτωνει ολα τα κινητα σε ταχυτητα, ακομα και το iphone 7 plus που εχει πολυ καλο λειτουργικο. Αλλα οπως ειπαν παραπανω δεν κανει για Ελλας..

Επισης, εγω απογοητευτικα λιγο με το s8/s8+ καθως δεν εχουν και καμια ουσιαστικη διαφορα με το s7, απλα μεγαλωσαν την οθονη...

Εγω λογικα αν επαιρνα φετος κινητο θα επαιρνα one plus 5 ή iphone 7, συμφωνα με τις δικες μου απαιτησεις.. Και το g6 καλο, αλλα θα προτιμουσα one plus.

ps: περιμενε και το note 8 αν δεν σε πειραζει το μεγεθος, αλλα θα ναι και πανακριβο οπως φαινεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...