Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται παιδιά. Δεν μπορείτε να ανήκετε σε δυο διαφορετικές εταιρίες για το ίδιο νούμερο σταθερής. Από μια μόνο θα λαμβάνετε λογαριασμούς/υπηρεσίες. Ο μηδενικός λογαριασμός είναι συνήθως συστημικός γιατί "προετοιμάζεται" το σύστημα να αρχίσει να μοιράζει υπηρεσίες. Ο άνθρωπος που μίλησες και σου είπε ότι θα σου στείλει τα χαρτιά προφανώς και πέρασε κάποια στοιχεία στο σύστημα για την έκδοση και αποστολή τους. Δεν σημαίνει ότι γίνατε και πελάτης τους όμως. 

Γενικά μην φοβάστε. Απλά βγαίνει ο λογαριασμός μηδενικός και δεν δίνετε σημασία. 

μακαρι να μην τρεχουμε , btw μπερδευτικα με τις χρεωσεις από βοντα όταν μιλαγα με οτε για την προσφορα και μου βγηκε η κληση 16 ευρω οποτε προσοχή.

Δημοσ.

Δεν θα τρέχεις, μη φοβάσαι. Ολοι μέσω συστημάτων δουλεύουν και κάποιες φορές περνάει η προθεσμία και γίνεται αυτόματη έκδοση, δεν το κάνει δηλαδή κάποιο συγκεκριμένο άτομο. 

Γενικά προσοχή όταν τηλεφωνείτε σε πενταψήφια κάθε τύπου. 

Δημοσ.

Καλησπέρα μου ήρθε μήνυμα ότι εκδόθηκε στο όνομα μου μηδενικός λογαρισμός από τον ΟΤΕ, εγώ ανήκω στην βονταφον.

Είχα μιλήσει πριν ένα μηνα περίπου μήπως αλλάξω πάροχο και ζήτησα μια προσφορα και μου έστειλαν με μειλ το συμβόλαιο να το δω και ένα έγγραφο ότι δέχομαι να αλλάξω πάροχο και να τα στειλω υπογεγραμμένα, εγώ όμως δεν έχω υπογράψει τίποτα ούτε συμφώνησα τηλεφωνικά.
Τι συμβαίνει ?

Η απάντηση είναι σε αυτά που ορθά σου γράφει ο ikaruga24.

btw μπερδευτικα με τις χρεωσεις από βοντα όταν μιλαγα με οτε για την προσφορα και μου βγηκε η κληση 16 ευρω οποτε προσοχή.

Αν καλείς το 13888 από δίκτυο άλλου παρόχου ή από κινητό, τότε μπορείς να καλέσεις το 2106513888 ώστε να χρεώνεσαι αστική χρέωση (εφόσον καλείς από άλλο σταθερό δίκτυο) ή μέσω πακέτου κλήσεων (εφόσον καλείς από κινητό).

• Like 1
Δημοσ.

Η απάντηση είναι σε αυτά που ορθά σου γράφει ο ikaruga24.

Αν καλείς το 13888 από δίκτυο άλλου παρόχου ή από κινητό, τότε μπορείς να καλέσεις το 2106513888 ώστε να χρεώνεσαι αστική χρέωση (εφόσον καλείς από άλλο σταθερό δίκτυο) ή μέσω πακέτου κλήσεων (εφόσον καλείς από κινητό).

ναι δικιο εχεις απλα μπερδευτικα νομιζα ότι η φιξ ποσο η κληση και την επαθα 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...